Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel neřídí, nevadí mi to - já auto mám a řídím ráda, jeden řidič v rodině stačí, nám teda jo, i když bydlíme na vesnici. Nikdy jsem to nepovažovala za něco negativního ![]()
Můj chlap řídí, ale auto nemáme. Já neřídím a ničemu to nevadí ![]()
Někdo na to prostě není. Nevím jestli by mi to vadilo. Někdy asi jo, ale uplně nejdůležitější mi to nepřipadá.
Vadilo, nevím jak moc, ale určitě by to bylo mínus. Považuji to za základ jako plavání nebo jízda na kole. Více bych pochopila, že řidičák má, ale neřídí.
Mám kamaráda, co žije s partnerkou na vesnici a to nemá řidičák ani jeden a očividně jsou spolu takto spokojeni
Můj partner řidičák má auto taky, ale kdyby ho neměl, nebude to mít na jeho vztah k němu žádný vliv
Kolega v práci taky řidičák nemá. A všichni jsou to úplně v pohodě chlapi, se kterými je sranda a na které se mohu spolehnout. ŘP je to poslední co bych řešila. Hlavně jestli si rozumíte, jestli je to fajn chlap a bude se k Tobě chovat slušně.
Ano vadilo. Už několikrát se stalo, že bychom byli bez manžela nahraní (odvoz po zákroku, nákupy, střídání s vožením dětí do školky/ze školky, školy, kroužků, veterina a to nemluvím o tom, když manželův otec spadl a volal si o pomoc - bydlíme 15km daleko, nic se mu nestalo, jen zapadl venku a nemohl ven). Dále jakékoliv vyzvedávání, převozy..vše by bylo na mě (odřídit veškeré výlety, dovolené atd)..brr ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky
Kdysi jsem prohlašovala, že pokud se mám vůbec rozčilovat s chlapem, tak jen proto, že mě bude vozit
A karma je poněkud potvora, řídím a jsem s chlapem, co řidičák nemá a já v zájmu zachování vlastního života a zdraví, bych ho po něm ani nechtěla.
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky
Ziju i bez ridicaku, prace 20min cesty, market par metru. Na vylety busem vlakem. Ale ano jsou situace kdyby se hodil, hlavne ohledne doktoru,.ale zase chlap ridicak ma.
Záleží, kde bychom bydleli (vesnice vs. město). Pokud bych mu věčně musela dělat taxikáře, tak by mi to vadilo ![]()
Mne by to nevadilo. Já řidičák mám, ale neridim, a všichni mi to dávají náležitě sežrat. Brácha tu blbou kartičku nemá, autoškolu neudělal, a nikdo na to nikdy neměl jedinej blbej kec. Manžel řídí a je to super, ale byly už i situace, kdy se řidič fakt hodil a manžel byl fuc. No naucial jsem se jezdit taxíkem. Jednou za uherské, v nouzi, to člověka nezruinuje. A když není nouze, všude se dá dojet dopravou. Já jezdím busem ráda. Talze chlap bez auta by pro mě byl vysvobození ![]()