Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozlišuji bez auta a bez řidičáku. S řidičákem bez auta by i neva.
Pro mě je chlap bez řidičáku úplné sci-fi. Musel by si ho minimálně hned udělat..
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky
Ne. Mám řidičák, takže nevidím důvod, aby musel mít i on. Jedině, že by bydlel na místě jako já, kde je auto nutnost
@zudina píše:
Mě to vadí, myslím ze chlap bez auta není úplně chlap. Bohužel mám štěstí na chlapy, kteří auto nevlastní a věcně dělám taxikáře játakže překousnout se to dá, ale chlap s autem je proste pravý chlap
Proc nemas chlapa s autem, kdyz je to pro tebe dulezite?
Jako že bych se kvůli tomu s ním rozešla? Nebo byl míň chlap? Nebo proč?
Manžel na řízení není. Já řídím, auto mám. Dokonce máme auta 2 ![]()
Kdyby manžel řídil, byly by některé věci jednoduší.
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky
Bez auta, nebo bez řidičáku? V tom vidím obrovský rozdíl. Pokud někdo bydlí na sídlišti a do práce se pohodlně dostává za pár minut pěšky, nebo MHD, tak je asi zbytečné, aby mu stálo před barákem auto a popojelo jednou za měsíc. Ale nemít vůbec řidičák mě připadá u chlapa divné.
Vadilo a moc. Ridim sama celkem blbe, ale i kdyby dobre, prijde mi silne neimponujici, kdyz.to chlapovi nejde.
Mě by to teda vadilo. Ale u mě je to asi nějaká deformace, protože táta je profi řidič a manžel taky. Samozřejmě, to není nic, co by byla šílená překážka pro vztah. Jistě jsou i horší věci, než to, že muž nemá ŘP.
@Anonymní píše:
Ne nevadil, s jedním už téměř 15 let žiju.
Já řidičák sice mám, ale neřídím.
Takže si spokojeně žijeme bez auta.
Jeden z důvodu proč jsme pro život zvolili město s funkční sítí MHD, oba nezávisle na sobě, ještě dřív, než jsme se poznali..
Fascinující mě komentáře, chlap bez RP či auta je méně člověk, nebo přirovnávat RP k základnímu vzdělání ![]()
Můj muž není řidič z povolání. Není jeho náplní práce řídit. Ale občas vozí dodávkou kolegy, protože dělá předáka skupině chlapů na své směně. Takže řidičák mít musí, přestože není vyloženě třeba rodič náklaďáku atd., to nikdy nedělal. Ale může potřebovat v práci skočit do Tatry a převézt ji na jiné místo nebo jiné stroje. Má profesák a krom autobusu nebo tanku snad řídí vše. Nedovedu si představit, že bych byla s chlapem, který nejezdí. Ale můj muž papíry potřebuje. A jsem na to zvyklá celou dobu, že jezdí. Jestli ten tvůj papíry nepotřebuje. Tak je prostě nepotřebuje.
@rmot píše:
Bez auta, nebo bez řidičáku? V tom vidím obrovský rozdíl. Pokud někdo bydlí na sídlišti a do práce se pohodlně dostává za pár minut pěšky, nebo MHD, tak je asi zbytečné, aby mu stálo před barákem auto a popojelo jednou za měsíc. Ale nemít vůbec řidičák mě připadá u chlapa divné.
Vidíš, můj brácha k autům nemá vůbec žádný vztah, řidičák si nikdy ani dělat nechtěl…
Mě táta donutil, ale za volantem se necítím a neřídím..
Vadilo by mi to, protoze je to invalida. Copak jste se neucili ve skole, ze clovek ma 5 koncatin : 2 ruce, 2 nohy a auto? Bez obarveneho plechu na 4 kolech je clovek invalidnej. Rekni mi, co mas v garazi a ja ti reknu, kolik krat jses clovekem.
Příspěvek upraven 13.06.23 v 15:34
Nemám ani řidičák, natožpak auto. Nepotřebuji jedno ani druhé. Je přece vlak, autobus atd. Ještě si pamatuji doby, kdy bylo nemít auto standart a mít auto nadstandart. To znamená tak 66% domacností bez auta. Před pouhými 33lety. Vlastně nevím, co bych s autem dělala, kdybych nějaké měla. Ale jednou v noci, když jsem nemohla spát, jsem šla půl druhé na noční procházku městem. Na parkovišti u supermarketu blafalo auto. to mně zaujalo, tak jdu blíž. Ve vnitř chrápal chlap a měl puštěný motor, protože byl chladný leden. Nechápu. Chápete to?
Nevadilo by mi to. Pořád lepší chlap věž řidičaku, než takový, co se s autem předvádí a hraje si na něco víc.
@Božislava píše:
Nemám ani řidičák, natožpak auto. Nepotřebuji jedno ani druhé. Je přece vlak, autobus atd. Ještě si pamatuji doby, kdy bylo nemít auto standart a mít auto nadstandart. To znamená tak 66% domacností bez auta. Před pouhými 33lety. Vlastně nevím, co bych s autem dělala, kdybych nějaké měla. Ale jednou v noci, když jsem nemohla spát, jsem šla půl druhé na noční procházku městem. Na parkovišti u supermarketu blafalo auto. to mně zaujalo, tak jdu blíž. Ve vnitř chrápal chlap a měl puštěný motor, protože byl chladný leden. Nechápu. Chápete to?
Kdyz jsem zila v centru velkomesta, auto mi nechybelo, nemoznost zaparkovat a vsude jsem se dostala metrem. Pokud clovek zije na venkove, to je jina situace.
Příspěvek upraven 13.06.23 v 15:38