Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
13.6.23 18:49
@Božislava píše:
Na stylu života s autem mně nezaleží.

ale tady o tebe vubec nejde, jsi vsem u zadele. autorka se pta, za by nekomu vadil partner bez ridicaku, nechapu, co cekala ze zjisti, proste jsou lide, kterym by to vadilo a lide, kterym ne… ja mam rada svobodu,, nebyt na nikom zavisla a hlavne mit moznost volby :mavam:, takze patrim do tabora „vadilo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.6.23 18:51
@Bytsamsebou píše:
Souhlas. Nehledě na to, že pivo si můžu dát po příjezdu na výletě a než pojedu domů, vyprchá to.

Ale to plechovkové pivo si koupím na nadráží těsně před nástupem do vlaku na cestě domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.6.23 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky

Může být nějaký důvod, aj zdravotní, nebo prostě na to není. To z něj nedělá méněcennou bytost. Ano, sice na trhu práce a jako chlap to může být trošku exotika… nemám papíry, nemám auta moc v lásce a zdravotně bych to asi stejně nedala. Asi se zeptám chlapa, zda mu to nevadí, že by se měl možná na mně vykašlat :think:

• Citovat
  • Upravit
10945
@Božislava píše:
Ale to plechovkové pivo si koupím na nadráží těsně před nástupem do vlaku na cestě domů

Jestli ti jde o to, chlastat během jízdy, tak směle do toho. Priority máme každá někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
@Dahlia0409 píše:
Myšleno, že někdo má auto hlavně skrz práci, jinak by byla doprava na houby. Taky rádi cestujeme, ale dotovat auto odmítáme :mrgreen:

dotovat auto? nevim, ale ja kdyz si kolikrat sectu, kolik dame za jizdne pro 3 clennou rodinu a kolik me za tu samou vzdalenost bude stat benzin? tak moc velky rozdil nevidim + deviza casu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30320
13.6.23 18:54

Mě by to vadilo. Bydlíme na malém městě, takže i za doktory musíme dojíždět. Naštěstí řídíme oba, tak se v pohodě vystřídáme. Být to jen na mě, bylo by to o dost horší. Navíc situace, kdy jsem např. v těhotenství řídila hodně nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.6.23 18:56
@rmot píše:
To ani nechtěj vědět, kolik jsem toho navozil po Plzni a okolí dodávkou v tomto kamarádském režimu :) I pro lidi, co auto „nepotřebují“. No jasně, protože když si koupí novou pračku, tak mi volají. A přesně jak říkáš - „kolik ti to žere? - jo tak krát kilometry, tady máš 176 korun“ :D Na některé kamarády jsem prostě musel přestat mít čas, protože člověk rád pomůže, ale ne aby si připadal jak korunovaný vůl :) Hlavně že oni auto nepotřebují.

Prosím tě jednou v životě se mi to stalo, že jsem potřebovala dodávku, ale kvůli tomu si nebudu kupovat auto, když si budu chtít koupit plechovkové pivo, tak si taky nekoupím pivovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
@Božislava píše:
Ale to plechovkové pivo si koupím na nadráží těsně před nástupem do vlaku na cestě domů

a vis jaky je to mit blazeny pocit, kdyz mas moznost volby (nemyslim mezi vlakem a busem) :lol: taky radi jezdime rj, dam si vinko, deti zakusek za 10kc, ale, ze bych treba na hory nebo k mori na otocku jela vlakem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30320
@markytka3 píše:
dotovat auto? nevim, ale ja kdyz si kolikrat sectu, kolik dame za jizdne pro 3 clennou rodinu a kolik me za tu samou vzdalenost bude stat benzin? tak moc velky rozdil nevidim + deviza casu :nevim:

Tak ono bys k tomu musela ještě připočítat pořizovací cenu auta a opravy a tam už je veřejná doprava cenově výhodnější. Časově je ovšem lepší auto, takže ho taky dotujeme a jsme za něj rádi. Bez auta, by to u nás bylo hodně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.6.23 18:57
@Bytsamsebou píše:
Jestli ti jde o to, chlastat během jízdy, tak směle do toho. Priority máme každá někde jinde…

Když mě to pivo nejvíc chutná, když mám v nohách našlápano 16km v přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10945
13.6.23 18:59
@Božislava píše:
Když mě to pivo nejvíc chutná, když mám v nohách našlápano 16km v přírodě.

Kdybych si měla dát po každých 16 km pivo, jsem alkoholička :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
13.6.23 19:00
@Božislava píše:
Ale prosím tě nemusím přece trmácet každej víkend a po každý přes celou republiku. Dejme tomu 12 krát za rok a někdy i jenom hodinku ve vlaku. A pivečko po 16km pěší túře dát si ve vlaku je lahoda.

Jestli vytahneš paty z brlohu 12× za rok, tak to je jasné, že auto nevyužiješ. Ale třeba my dáme kolikrát několik výletů do týdne. Vzhledem k tomu, že máme evidentně odlišně uspořádané životy tě asi nepřekvapí, že já to pochlastávání piva na každém rohu za lahodu nepovažuju. Zvlášť s někým takovým potom sedět v jednom kupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.6.23 19:00
@markytka3 píše:
a vis jaky je to mit blazeny pocit, kdyz mas moznost volby (nemyslim mezi vlakem a busem) :lol: taky radi jezdime rj, dam si vinko, deti zakusek za 10kc, ale, ze bych treba na hory nebo k mori na otocku jela vlakem? :nevim:

Já zrovna k moři nejezdím a když jedu v létě na hory tak ne na otočku, ale na tejden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.6.23 19:02
@Bytsamsebou píše:
Kdybych si měla dát po každých 16 km pivo, jsem alkoholička :D.

Našlápano pěšky na túře. Víc než 32 km by si nedala, tak ty dvě piva by ti neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
13.6.23 19:03
@Božislava píše:
Prosím tě jednou v životě se mi to stalo, že jsem potřebovala dodávku, ale kvůli tomu si nebudu kupovat auto, když si budu chtít koupit plechovkové pivo, tak si taky nekoupím pivovar.

Nepochopil/a jsi to podstatné, ale to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová