Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
14.6.23 17:29
@_.Emilyyy píše:
Je ti jasne, ze co rika ted, tak v 18 to tak byt nemusi j0? :)

Chudák kluk, bude čekat až začne pracovat, aby si mohl udělat (zaplatit) řidičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.6.23 17:33
@_.Emilyyy píše:
Tak bude mit treba slecnu ( ktera to bude mit teda s tebou tezke), partu kamosu.
Nevim, jestli bude bojovat o vylet s maminkou

Chudáci slečny, budou mít Lucenku za zadkem. Na výlety bude vozit jenom maminku a ne slečny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
14.6.23 17:34
@topazio píše:
Chudák kluk, bude čekat až začne pracovat, aby si mohl udělat (zaplatit) řidičák.

My to tak taky měli. Tady v Praze z mých spolužáků nedělal v 18 řidičák skoro nikdo.

• Citovat
  • Upravit
10950
14.6.23 17:40

Jinak ještě, ve spoustě zaměstnání je být držitelem ŘP, skupiny,,B" nutnost, nebo alespoň výhoda. Už jen proto bych svým dětem ŘP zaplatila. Přece jenom teď stojí skupina B nějakých 17 tisíc, za 10 let radši ani nechci vidět tu částku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.6.23 17:43
@topazio píše:
Chudáci slečny, budou mít Lucenku za zadkem. Na výlety bude vozit jenom maminku a ne slečny.

Asi nemáte moc dobře vztahy v rodině, když pro dítě přestaneš v 18 existovat :hug:

• Citovat
  • Upravit
197
14.6.23 17:47
@Anonymní píše:
@Emmie Takze je lepsi, kdyz chci do porodnice (nebo do nemocnice, kdy je mi blbe), abych prosila treba tatku nebi svagra? Hanbou bych se propadla.
To, ze vidim schopnost ridit jako elementarni schopnost muze jako „hlavy rodiny“, prece neznamena, ze zena ma doma sedet s vareckou v ruce a neridit. I ona at ridi, ma ruce a nohy stejne jako on a proste dva ridici se dycky hodi. Jen proste bych se citila strasne blbe, kdybych ja ridila a chlap ne, pripadala bych si jako jeho matka, co ho veze do krouzku, a nemohla si ho poradne vazit.
Jak rikam, ja ridicak nemam kvuli epilepsii, stve me to, ale co nadelam. Ale kolegyne z prace nema, ac mit muze, to same tchyne nema, ac mit muze - a tchan ji vozi vsude, do prace na ranni na 5, i kdyz on nemusi do prace atd… mne by bylo tak trapne pred tim chlapem, proste to je z lenosti a at uz u chlapa nebo u zenske mi to proste prijde silene.
A „nejlepsi“ mi prijde argument „ja ridicak nepotrebuju“ - vzdycky se najde situace, kdy by se proste siknul vic nez cekat na vlak :roll: Treba jedu nekomu na svatbu, uz se vidim, jak jedu vlakem, totez kdyz mam.deti, rozvazet je, kde je potreba, to nakonec kazdeho rodice dozene, miliarda situaci…

Že je lepší mít řidičák nepopírám a být aktivní řidič mi přijde normální. Ale, ne, opravdu bych nezavrhla chlapa (nebo by mi nepřipadal méně atraktivní) kvůli tomu, že neřídí. Jasně, pokud by to byl lenoch, kterýmu se nechce dělat si řidičák a nechává se vozit, je to něco jiného, ale dokážu si představit milion důvodů, proč někdo neřídí. A to, že má někdo prostě strach nebo holt je řidič “na baterky,” jsou naprosto legitimní důvody, proč neřídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.6.23 17:54
@Kasandra159 píše:
Tedy to, že by ke mě chlap přistupoval jako ke křehké princezně, by mi vadilo mnohem víc, než to, že nemá řidičák.

Asi tak. Nechápu tyhle stereotypy. Žena musí být křehká květinka, chlap musí být odvařenej z auta. Já neumím vařit (fakt neumím, ne že bych to nedělala, ale opravdu si ode mě nikdo nepochutná), tak mi přijde normální, že ani po chlapovi nepožaduju tyhle “stereotypní dovednosti.” Nepopírám důležitost a užitečnost řízení, stejně jako vaření a jiných činností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.6.23 17:55
@Pitaya1 píše:
Asi nemáte moc dobře vztahy v rodině, když pro dítě přestaneš v 18 existovat :hug:

Dítě pro mě nepřestane existovat. Jen ve tvém nemocném mozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.6.23 17:57
@Pitaya1 píše:
Asi nemáte moc dobře vztahy v rodině, když pro dítě přestaneš v 18 existovat :hug:

Není nic špatného, když pojede na výlet se slečnou. Syn bude a má i volnost. Nejsem opičí matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.6.23 17:59
@topazio píše:
Není nic špatného, když pojede na výlet se slečnou. Syn bude a má i volnost. Nejsem opičí matka.

A jak se to vylučuje s tím, že někdy pojede na výlet s rodinou? Nebo s rodinou a slečnou zároveň? 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
2530
14.6.23 18:03

Nevadilo by mi, pokud nemá auto, ale řidičák se dost hodí se dvěma dětma, třeba dneska mi neni dobře a ocenila bych kdyby někdo mohl vyzvednout dítě ze školky. Samozřejmě pokud bydlíte ve velkoměstě, tak nepotřebujete nic v podstatě, na vesnici je to zas jiný :) a ještě ke všemu teda mně prostě přijde ten chlap za volantem pickupu neskutečně sexy, takže já bych ho jako chlapa prostě nedokázala doma uznávat. A ani pro matky bez řidičáku nemam pochopení..je to prostě základ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106696
14.6.23 19:29
@Pitaya1 píše:
Je mi to jasné… má ještě tak dva roky na to, aby si to rozmyslel. Ale dost o tom pochybuju.
Budeme si to pamatovat ..už za dva roky mu je osmnáct ? Toto uteklo ..těším na nová témata :D
@_.Emilyyy píše:
Tak bude mit treba slecnu ( ktera to bude mit teda s tebou tezke), partu kamosu.
Nevim, jestli bude bojovat o vylet s maminkou

Jestli mu je šestnáct a tohle si přeje, tak si myslím, že slečna hodně dlouho hrozit nebude…to bude mamanek jak vyšitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106696
14.6.23 19:31
@topazio píše:

Jsou i horší situace..měla jsem kolegyni, kde když přítelova matka zjistila, jak si jezdí po výletech, tak se jim tam pokaždé snažila nacpat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.23 19:38
@Venetia píše:
Jsou i horší situace..měla jsem kolegyni, kde když přítelova matka zjistila, jak si jezdí po výletech, tak se jim tam pokaždé snažila nacpat

Moje kolegyně zas synovi vymlouvá, aby se odstěhoval ve skoro 30 z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.6.23 19:47

Plavání není třeba, kolo není třeba, čtení je problém a teď i ty papíry na auto jsou zbytečné. U nás se kluci třepou, až budou mít 15 roků a smí si dělat první možné papíry třeba na babetu. A někdo má apatické dítě na vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová