Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2474
4.7.23 11:45
@Venetia píše:
A co krémy, odlicovadla, šminky?

To ať si koupí každý dle libosti, není problém.
Já to nepoužívám. Stejně je vedro, člověk se potí a několikrát denně si myje obličej studenou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149031
4.7.23 11:59
@Venetia píše:
A co krémy, odlicovadla, šminky?

Na co? Beru klasickou drogerku. pasta na zuby, kartáček, krém na ruce, lesk na rty, řasenku, maximálně ještě tak gel na sprchování dva v jednom, léky, nějaké náplasti a čau, na to nepotřebuju další tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.7.23 16:53

Bez krému a líčení, deodorantu, voňavek nikam nejedu. Na líčení mi teda stačí řasenka a malá paleta pastelových stínů. Linky mám léta vytetované. Usnadní to život. To dcera toho bere momentálně víc. I k tomu dědovi si brala svoji kosmetickou tašku šmínků.
Krémy potřebuji na opalování, na ruce. Na obličej speciální neberu. Když tam průběžně mažu opakovák v létě. Tak nepoužívám nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
4.7.23 20:24
@Anna766 píše:
Na co? Beru klasickou drogerku. pasta na zuby, kartáček, krém na ruce, lesk na rty, řasenku, maximálně ještě tak gel na sprchování dva v jednom, léky, nějaké náplasti a čau, na to nepotřebuju další tašku.

tak, kdyz se ptas na co, tak asi nic. Zalezi samozrejme na typu dovolene a kolik tam muzes utracet, ze si muzes vse koupit az tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116338
4.7.23 20:27
@Venetia píše:
tak, kdyz se ptas na co, tak asi nic. Zalezi samozrejme na typu dovolene a kolik tam muzes utracet, ze si muzes vse koupit az tam.

Vždyť je to jedno jestli tu kosmetiku koupíš tady nebo až na dovče. Jak jsem psala, v Řecku bylo levněji než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149031
4.7.23 20:31
@Venetia píše:
tak, kdyz se ptas na co, tak asi nic. Zalezi samozrejme na typu dovolene a kolik tam muzes utracet, ze si muzes vse koupit az tam.

Dobře, každý používá jinou kosmetiku, ale na dovolenou nesbalíš nutně půlku koupelny, ne? Vezmeš základ, to důležité, nebudeš brát x druhů maskary, rtěnek a já nevím čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
4.7.23 20:31
@aiwwa píše:
Vždyť je to jedno jestli tu kosmetiku koupíš tady nebo až na dovče. Jak jsem psala, v Řecku bylo levněji než u nás.

jo…jen mne to zaujalo… nemam s dovolenyma moc zkušenosti, ale prirucni zavazadlo jsem brala třeba na víkend s přespanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
4.7.23 20:32
@Anna766 píše:
Dobře, každý používá jinou kosmetiku, ale na dovolenou nesbalíš nutně půlku koupelny, ne? Vezmeš základ, to důležité, nebudeš brát x druhů maskary, rtěnek a já nevím čeho…

samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
5.7.23 02:20
@Venetia píše:

Jezdím na různé typy dovolené a všude tak nějak vozím to samé. Ale já to s kosmetikou neprehanim ani doma.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
5.7.23 02:22
@Venetia píše:
jo…jen mne to zaujalo… nemam s dovolenyma moc zkušenosti, ale prirucni zavazadlo jsem brala třeba na víkend s přespanim

Pro sebe? Na víkend s přespáním mám pro 2 lidi malý batůžek

• Citovat
  • Upravit
2474
5.7.23 05:36
@Kelsey píše:
Bez krému a líčení, deodorantu, voňavek nikam nejedu. Na líčení mi teda stačí řasenka a malá paleta pastelových stínů. Linky mám léta vytetované. Usnadní to život. To dcera toho bere momentálně víc. I k tomu dědovi si brala svoji kosmetickou tašku šmínků.
Krémy potřebuji na opalování, na ruce. Na obličej speciální neberu. Když tam průběžně mažu opakovák v létě. Tak nepoužívám nic jiného.

To koupíš bez problémů všude :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
5.7.23 05:38
@Venetia píše:

Utrácet? Pokud si nebudeš kupovat nějaké voňavky za tisíce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
5.7.23 12:14
@Pitaya1 píše:
Pro sebe? Na víkend s přespáním mám pro 2 lidi malý batůžek

pro dva asi, ale i kdybych jela sama, tak si beru stejnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
5.7.23 12:14
@Bandii píše:
Utrácet? Pokud si nebudeš kupovat nějaké voňavky za tisíce… :nevim:

fakt netusim nakolik to je kde cenově výhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149031
5.7.23 12:18
@Pitaya1 píše:
Jezdím na různé typy dovolené a všude tak nějak vozím to samé. Ale já to s kosmetikou neprehanim ani doma.

To máme stejné. Uznávám že každá druhá toho používá třikrát tolik, přesto si neumím představit, jak někdo veze na dovolenou kabelu šminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová