Chlap jako lovec a dobyvatel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
14.2.23 09:59

Je to kus od kusu, to samo jak u ženských.

Každopádně je špatně to mít jako ty, to fakt nemůžeš vydržet dlouho.

Důležitá je komunikace s partnerem a takovéto spolecne souznění, byt naladěni na stejnou notu.

Žít dlouhodobě s partnerem ve spokojenem manželství ale zároveň není něco, co umí automaticky každý, je to umění, se kterým se rodime.To nelze se naučit na nějakém kursu, pipiny zůstanou pipinama a chytré a přitom milující ženské s tou správnou jiskrou ví moc dobře jak na to tak nějak přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
14.2.23 10:04
@unuděná píše: :roll: Tak to máš představu jako v páté třídě na základce :mrgreen:
To, že si někoho namlouváš, randíš, zažíváš ty roztřesené nejisté začátky neznamená, že u toho děláš ofuky typu „jé, dneska nemůžu, jdu s kamarádem na večeři“ (a pak sedíš doma) nebo že neodpovíš schválně pár hodin na zprávu, aby byl chlap v nejistotě. To mi přijde úplně stejně dětinské a hloupé jako „Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit?“

Přesně tak :-) Prostě když napíše „Nechceš semnou zajít do kina?“ tak jednoduše odpovědět "A co dávají? ". Nevim, prostě takové to jak píšeš odpovědět až za několik hodin, napsat že nemáš čas, i když ho máš je za mě taky naprosto zbytečné, dětinské. Pokud mám o toho chlapa zájem a vím že on o mě, tak proč s ním ten čas netrávit a proč s ním hrát na nějaké stupidní hry, které nakonec udělají víc škody než užitku, protože muži nejsou hloupý a dle mě nemají na takovéto hry ani trpělivost a ztratí za chvíli zájem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.2.23 10:07

Souhlasím. Někdy jsou takové hry spíše na škodu než k užitku. Mám podobné zkušenosti. Myslela jsem, že mě ten muž bude dobíjet, že se bude snažit. Ale nakonec, když nevidí žádnou pobídku, žádný zájem, couvne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.2.23 10:21
@balkanka píše:
Souhlasím. Někdy jsou takové hry spíše na škodu než k užitku. Mám podobné zkušenosti. Myslela jsem, že mě ten muž bude dobíjet, že se bude snažit. Ale nakonec, když nevidí žádnou pobídku, žádný zájem, couvne.

Já si myslím, že chlap má ženu dobývat. Ti, co ji chtějí dobíjet, jsou chudáci, tedy pokud žena netouží po sado maso hrátkách a vybere si k tomu odpovídajícího partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.2.23 10:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už mě neskutečně prudí hrát hry na nedostupnou a dělat caviky. Vždy stejný scénář, jakmile mě začne mít jistou - zamilovanou, věrnou…ztratí zájem. Dokud tuhle hru cíleně udržuju, nejsem pořád k dispozici, nejsem tak loajální, nevyznávám mu tolik lásku, chlap je spokojený, ale já otrávená, protože mě tyhle hry šíleně nebaví. Chci stabilitu a jistotu, dávat i dostávat a na tom pak stavět budoucnost, na nějaké fígle bych se moc ráda vytento. Jsou i chlapi, kteří tyhle hloupé hry nepotřebují, nebo je to nutné :zed:

Vše má svou posloupnost a řád. Já mám rád obě fáze, získávání ženy i získanou ženu. Cavyky jsou pro puberťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.2.23 10:30

Ty hry přece směšné jsou. Pokud se mi chlap líbí, dám najevo, že je mi v jeho společnosti dobře, usmeji se na něj. Příjmu jeho pozvání na kávu. To neznamená, že mě má jistou. :lol: To je ta fáze vzájemného se poznávání, která může být velice pěkná. :) A pokud se mi chlap nelíbí, tak mu nepomůže, když mě bude dobývat. Buď teda jsem přístupná nebo nejsem, není tu prostor pro tanečky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.2.23 10:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už mě neskutečně prudí hrát hry na nedostupnou a dělat caviky. Vždy stejný scénář, jakmile mě začne mít jistou - zamilovanou, věrnou…ztratí zájem. Dokud tuhle hru cíleně udržuju, nejsem pořád k dispozici, nejsem tak loajální, nevyznávám mu tolik lásku, chlap je spokojený, ale já otrávená, protože mě tyhle hry šíleně nebaví. Chci stabilitu a jistotu, dávat i dostávat a na tom pak stavět budoucnost, na nějaké fígle bych se moc ráda vytento. Jsou i chlapi, kteří tyhle hloupé hry nepotřebují, nebo je to nutné:

Určitě, ale vsadím se, že tihle chlapi tě nebudou přitahovat a vůbec se nedostaneš do fáze, že je začneš milovat. Smiř se prostě s tím, že jsi žena a chceš najednou dvě věci, který jdou proti sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 10:35

@Snowpaw Já myslím, že zakladatelka ale píše spíš o té fázi, kdy už spolu dva jakoby oficiálně jsou, ale myslí si, že je potřeba chlapa držet pořád v nejistotě, viz. nejsem pořád k dispozici, nejsem tak loajální, nevyznávám mu tolik lásku. To mi přijde fakt směšné. Nevyznat chlapovi lásku, i když to tak cítím, jen proto, aby si náhodou nemyslel, že mě má jistou? :roll: Neodpovědět na zprávu, aby neměl pocit, že jsem do něj žhavá a pořád k dispozici? Trapas. Mě by - jako chlapa - takový vztah velmi rychle přestal bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.2.23 10:44

@unuděná Aha, tak to jsem špatně pochopila. Každého normálního člověka přestane bavit protějšek který si ve vztahu hraje na nepřístupného. :mrgreen: Zakladatelka si zřejmě vybírá magory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
14.2.23 10:45

Hlavni je chovat se normálně podle toho, jak je to normální u tebe. Protože pak si najdeš odpovídajícího partnera. Když si na něco hraješ, najdeš takového, co to bere za normal nebo takového, co si na něco hraje taky, a to asi úplně do života nechceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.2.23 10:54

Tyhle hry jsem vždycky nesnášela, možná i proto, že je hrát neumím :think:

Ale některé moje známé měly s těmito hrami dost často úspěch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 10:57

Ono je určitě fajn nechat občas chlapa v nejistotě i v dlouhodobém vztahu. Ale musí se to umět, aby to člověk nepřehnal ;) Zakladatelka to asi neumí a z módu lovené srnečky přechází do módu přívěsku mozkového, to je jasný, že pak chlap uteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
14.2.23 11:00
@Mamhlucnehosouseda píše:
Ty jo, mě by hrozně zajimalo jak probíhají ty začátky vztahů, kdy vubec jeste nevite, jak na tom s tim druhym jste a preferujete ten vas cistocisty systém bez her. To rovnou řeknete: Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit? A Franta řekne: Jo, tak budeme.A to je jako konec namluv? To je přece strašná nuda.

Proč? Stačí si nepodrizovat život chlapovi. Uvidíme se v týdnu, můžu úterý a čtvrtek, v pátek jedu na Moravu a v pondělí jdu s kamaradkou plánovanou výstavu fretek. Jsem nezvedala telefon 3 hodiny? Promiň, gruntovala jsem byt a ještě musím připravit jídlo na zítra. Nebo dnes nemůžu, jsem unavena z práce, chci si v klidu odpočinout.

Důležité je ovšem fakt to všechno dělat, a ne jen vymýšlet abys byla zajímavější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
14.2.23 11:01
@someargue píše:
Proč? Stačí si nepodrizovat život chlapovi. Uvidíme se v týdnu, můžu úterý a čtvrtek, v pátek jedu na Moravu a v pondělí jdu s kamaradkou plánovanou výstavu fretek. Jsem nezvedala telefon 3 hodiny? Promiň, gruntovala jsem byt a ještě musím připravit jídlo na zítra. Nebo dnes nemůžu, jsem unavena z práce, chci si v klidu odpočinout.Důležité je ovšem fakt to všechno dělat, a ne jen vymýšlet abys byla zajímavější :nevim:

Důležité je ovšem taky to nedělat imrvére a mít toho druhého taky na hodně důležité pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.2.23 11:08

Co bych měl jako chlap čekat od holky, která bude od začátku hrát dobývanou a občas tedy milostivě shlédne z Olympu na toho, který se jí snaží vyznávat lásku? Že si v manželství vrznu jen v případě, že splním bodové hodnocení za vynášení koše, vysávání a umytí nádobí? :) Pěkně děkuji, takovou s radostí přenechám nějakému masochistovi :) Přítelkyně/manželka je pro mě především skvělý parťák do života a perfektní kamarád, kde jako bonus máme tu chemii mezi námi, přitažlivost, erotické jiskření a sexuální vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí