Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když něco chces, tak tomu jdi naproti. Nechápu ten postoj s čekáním na jednání druhých.
@Anonymní píše:
Ahoj. S jednim chlapem jsme se seznamili na lyzarskym kurzu. Prespavalo se tam. Byl to trudenni kurz. Dost jsme si padli do oka, vecery jsme travili spolu. Pak jsme se po kurzu setkali 2× nahodne. Kontakt jsme si nevymenili. Pred tydnem jsme se potkali znovu, a ja byla celkem zklamana ze si nezval číslo. Shodli jsme se ze na sebe obcas myslime. Na kurzu padlo nekolik dotyku, objeti. Pred tim tydnem taky. Docela lituju ze jsem si nevzala kontakt, ale asi ten krok ma udelat chlap, ze?Asi bude obrovska nahoda kdyz se znovu potkame. Ale fakt ho nemůžu dostat z hlavy…
Vy se ošmatláváte a objímáte a ty se stydíš si říct o telefon?
![]()
Dokonce i ženské musí vyvinout nějakou aktivitu. Bo chceš jen sedět na zadnici a čekat až ti vztah spadne do klína?
Ne, že by to tak většinou nefungovalo.
Tak asi to moc posunout nechce. Kdyby o to stál, tak už by to tvoje číslo měl…
A není zadaný? Pokud jste spolu strávili tři večery včetně nějakého fyzického kontaktu, je to hodně zvláštní. Buď je zadaný a na horách jen vypadl ze svého prostředí a využil toho, nebo jsi pro něj byla na kurzu zpestřením, které ale v běžném životě nepotřebuje. A nebo si to stejné mysli on o tobě. Taky může být tak nesměly, ale to bys asi poznala už tam. Pokud ti s ním bylo dobře, asi bych ho kontaktovala. Ale kdybys viděla, že se k tobě po zprávách moc nemá, nesnažila bych se dal.
@Magical-eyes píše:
Tak asi to moc posunout nechce. Kdyby o to stál, tak už by to tvoje číslo měl…
To si prave rikam taky… ![]()
@kaktusik píše:
A není zadaný? Pokud jste spolu strávili tři večery včetně nějakého fyzického kontaktu, je to hodně zvláštní. Buď je zadaný a na horách jen vypadl ze svého prostředí a využil toho, nebo jsi pro něj byla na kurzu zpestřením, které ale v běžném životě nepotřebuje. A nebo si to stejné mysli on o tobě. Taky může být tak nesměly, ale to bys asi poznala už tam. Pokud ti s ním bylo dobře, asi bych ho kontaktovala. Ale kdybys viděla, že se k tobě po zprávách moc nemá, nesnažila bych se dal.
Jenze ja ten kontakt nemam. ![]()
Nepadl zadny extra fyzicky kontakt jak si nekdo vyse predstavuje „osmatlavani“. Zadna pusa. Jen objeti na rozloucenou, obcas pohlazeni po rukou.
Na me to pusobi, ze je zadany, ale ty ses mu libila. Dospely chlap si obvykle o cislo rict umi, pokud o nej stoji. Nesmelist kazdopadne vyloucit nelze, byt je podle me nepravdepodobna. Kdyz ho potkas, o kontakt si reknu, aspon se to rozcisne.
Ne, nic takovéh kdo má udělat krokk nepla a zejména dospívající kluci na to nehrajou.
Nejspíě se sám bojí být aktivní a tvou akitvitu uvítá.
Nemá sociálnísítě? To bude jenoduěěí než telefon
Chlapec tě odhadl dobře, proto kontakt nechce. Co by také dělal s člověkem, který něco chce, ale neumí si o to říct a předpokládá, že ten druhý je jasnovidec.
Nie, ten krok kludne moze urobit zena. Lebo aj on si moze hovorit - sak keby mala zaujem, vypyta si cislo. Ale takych ako ja stretava mraky a nicim som ju nezaujal.
Alebo je zadany.
Nemá zájem. Leda tak maximálně o nezávazný sex. Pokud by ses mu vyloženě líbila na rande, už bys na něm byla.
Zadany jsme oba. Ja tak nejak v nefunkcnim vztahu, a podle jeho slov jsem pochopila ze to asi taky nema doma uplne jednoduchy. S jeho zenou meli hodne krizi, pak si udelala v jejich pauze dite s nekym jinym a ted jsou spolu. Syna vychovava jako vlastniho, ale narok by na nej pri rozchodu nemel zadny kdyz neni bio otec… Vzhledem k tomu ze s tim zacal on sam, tak jsem mu to i verila. Ukazoval mi fotky, bavili jsme se o nasich zivotech, planech, bydleni, hospodarstvi. Fakt jsme si sedli. Nemyslim ze bysme hned museli palit mosty doma, a hrat si na nove rodiny. Spis mi to prislo jako bych sedela s dlouholetym kamaradem. Tak me celkem mrzi ze na nej kontakt nemam.
Ahoj. S jednim chlapem jsme se seznamili na lyzarskym kurzu. Prespavalo se tam. Byl to trudenni kurz. Dost jsme si padli do oka, vecery jsme travili spolu. Pak jsme se po kurzu setkali 2× nahodne. Kontakt jsme si nevymenili. Pred tydnem jsme se potkali znovu, a ja byla celkem zklamana ze si nezval číslo. Shodli jsme se ze na sebe obcas myslime. Na kurzu padlo nekolik dotyku, objeti. Pred tim tydnem taky. Docela lituju ze jsem si nevzala kontakt, ale asi ten krok ma udelat chlap, ze?
Asi bude obrovska nahoda kdyz se znovu potkame. Ale fakt ho nemůžu dostat z hlavy…