Říct si o kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.2.23 20:40
@Anonymní píše:
Jak se mu vtiram? :) Proste jsme odjizdeli, tak jsem ho obejmula. Mmch, on zamnou v dobe kurzu chodil. :nevim: Koukam ale ze pro tebe at udelam co udelam, bude porad neco spatne. :) Kdyz jsme se pred par dny videli, on byl opet ten co prisel prvni.

Jj, nemůže bez tebe být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 20:47
@terien píše:
Jj, nemůže bez tebe být

Co kdyby jsi sla rypat jinam? Uz jsi opravdu otravna.

• Citovat
  • Upravit
2003
14.2.23 21:04
@terien píše:
Jj, nemůže bez tebe být

Trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.23 21:05
@terien píše:
Hm, proto na sebe mají kontakt a druží se dál :lol:

A ta její urputnost/vtírání se je teda v čem?

Máš také nějaké vysětlení, proč ji vyhledavá, když o ni nemá zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.2.23 21:12
@Maria37 píše:
Stane se, že se někdy někde dva lidi potkají, dají si víno a prostě vznikne atmosféra, že se lidé vzájemně svěří. A někdy je velmi obohacující znát názor někoho nezaujatého. Navíc přesně tohle děláme tady na emiminu skoro všichni. Svěřujeme své příběhy, a někteří velmi intimní, cizím lidem. Někomu se uleví, protože se o tom s blízkými nemůže/nedokáže bavit. Někdo najde radu :nevim:

Mne by teda taky vadilo, kdyby muj partner sdeloval intimni detaily naseho zivota nejake zenske, kterou zna dva dny… :nevim: A naopak, zacit se mi s tim sverovat cizi chlap, v domneni, ze tim na me udela dojem, spis by me spolehlive odradil. Takhle se gentleman nechová, at uz je to jakkoliv obohacujici… :roll: :think: A rekla bych, ze tady je to sverovani o necem jinem, tady jsme anonymni :nevim: To se prece neda srovnat.

• Citovat
  • Upravit
9757
14.2.23 21:21
@Sonarka píše:
Mne by teda taky vadilo, kdyby muj partner sdeloval intimni detaily naseho zivota nejake zenske, kterou zna dva dny… :nevim: A naopak, zacit se mi s tim sverovat cizi chlap, v domneni, ze tim na me udela dojem, spis by me spolehlive odradil. Takhle se gentleman nechová, at uz je to jakkoliv obohacujici… :roll: :think: A rekla bych, ze tady je to sverovani o necem jinem, tady jsme anonymni :nevim: To se prece neda srovnat.

Mě teda víc vadilo, kdyby si o nás dopisoval s nějakou anonymní ženou nebo by někam dojížděl za nějakou paní :nevim:. Holt si dali pivo, pokecali o životě a šlo se dál… Žádná nevěra, žádné zatajování partnerky neproběhlo, ani si nevyměnili kontakty a FB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.23 21:23
@Sonarka píše:

A po kolika dnech je to u tebe už povolené? Proč chlapovi ano, ženské ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.2.23 21:30
@Anonymní píše:
Jak se mu vtiram? :) Proste jsme odjizdeli, tak jsem ho obejmula. Mmch, on zamnou v dobe kurzu chodil. :nevim: Koukam ale ze pro tebe at udelam co udelam, bude porad neco spatne. :) Kdyz jsme se pred par dny videli, on byl opet ten co prisel prvni.

A co tedy chceš? Aby si řekl o číslo? Abychom ti napsali, že je to dream boy a jdi do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.2.23 21:31
@opulus píše:
A po kolika dnech je to u tebe už povolené? Proč chlapovi ano, ženské ne?

Nikdy. Když se na mě nalepí ženáč a chce si špitat, odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.2.23 21:32
@Anonymní píše:
Co kdyby jsi sla rypat jinam? Uz jsi opravdu otravna.

Děsně tě žere. Je zamilovaný. Takhle to chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.23 21:51
@Maria37 píše:
Mě teda víc vadilo, kdyby si o nás dopisoval s nějakou anonymní ženou nebo by někam dojížděl za nějakou paní :nevim:. Holt si dali pivo, pokecali o životě a šlo se dál… Žádná nevěra, žádné zatajování partnerky neproběhlo, ani si nevyměnili kontakty a FB…

Já si to představit umím, stačí k tomu, nějaká vleklejší krize, či pocit, že ti ten druhý nechce naslouchat.
Když budu mluvit za sebe, tak mě na problémy ve vztahu zajimá více pohled ženy.
Chlapi, když už něco takového řeší, tak u ženy předpokladají větší empatii a cit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.23 22:04
@Russet píše:
Nikdy. Když se na mě nalepí ženáč a chce si špitat, odcházím.

Tak, jako vdaná se snad také na nikoho lepit nebudeš. Takže je úplně jedno, jestli špitač je ženáč nebo singl, ne?
Ale musím říct, že tahle NIKDY miluji. Já jen, že až budeš v nějakých větších vztahových srajdách, tak ta zásadovost dost často bere za své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.2.23 22:15
@opulus píše:
A ta její urputnost/vtírání se je teda v čem?Máš také nějaké vysětlení, proč ji vyhledavá, když o ni nemá zájem?

Ale on ji nevyhledává, jejich setkání byly náhody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.2.23 22:18
@opulus píše:
A v čem je ten rozdíl? To, že znáš ksich? Jméno? Že za tím osobním svěřováním vidíš motivaci toho druhého ukecat?

Ano, na anonymním internetu je to jedno, klidně tu můžeš vypadat jako zoufalec. A reálná konverzace lidí z masa a kostí je něco úplně jiného.
Pokud nevidíš rozdíl mezi reálným životem a virtuálem, proč se tu jmenuješ opulus a nepíšeš to pod svým jménem?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
14.2.23 22:24
@opulus píše:
A po kolika dnech je to u tebe už povolené? Proč chlapovi ano, ženské ne?

Třeba já nesnáším fňukny, s takovým chováním by nastala konečná ihned.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky