Říct si o kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.23 08:49
Díky za nazory. Necham to byt, stejne se treba uz neuvidime. Byly to fakt nahody. ;)
@ontarova.stara píše:
A ty bys na tridennim kurzu (tj. dva vecery) nekomu prakticky cizimu povidal o kukacce, kterou laskyplne vychovavas, jo?

Nemyslim si ze tohle byla lez. To by si navymyslel opravdu hodne podrobnosti i o bio otci, a to uz by bylo fakt dost divný. To by musel byt nemocnej. :nevim: A uprimne? Ja se taky sverim lidem se svym trapenim vic, kdyz vim ze uz je nejspis nikdy nepotkam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 08:56
@Kutil Tom píše:
Já jak jsem ukecanej, tak úplně klidně, ale hlavně!!! bych se ji samozřejmě snažil fiknout už první večer, aby to ten druhý bylo kam rozvíjet a vylepšovat, že jo, nač marnit čas :lol: :andel: :dance:

Vidis.. a on se nejak zvlast nesnazil me dostat do postele. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
14.2.23 08:58
@Anonymní píše:
Vidis.. a on se nejak zvlast nesnazil me dostat do postele. :nevim:

No jo, je to hrůza, dneška už ty chlapi nestojej za nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 08:59
@Kutil Tom píše:
No jo, je to hrůza, dneška už ty chlapi nestojej za nic :nevim:

Vid. Aspon jsem z toho mohla neco mit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
14.2.23 08:59
@Anonymní píše:
Díky za nazory. Necham to byt, stejne se treba uz neuvidime. Byly to fakt nahody. ;)Nemyslim si ze tohle byla lez. To by si navymyslel opravdu hodne podrobnosti i o bio otci, a to uz by bylo fakt dost divný. To by musel byt nemocnej. :nevim: A uprimne? Ja se taky sverim lidem se svym trapenim vic, kdyz vim ze uz je nejspis nikdy nepotkam.

Mne tedy nemocnej pripada, takova fnukna, ktera bali zenske na litost. Zoufalejsi uz by mi prislo jen postezovat si, ze ho krome kukacky oblazila i syflem :mrgreen:.
Hele, evidentne si to sve publikum naslo, takze cajk. Ja jsem stara skola a Ontarovi bych nejspis poradila, kdyby si chtel uzit bokem ;), aby na to sel pres stare dobre komplimenty.

Příspěvek upraven 14.02.23 v 09:04

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 09:03
@ontarova.stara píše:
Mne tedy nemocnej pripada, takova fnukna, ktera bali zenske na litost. Zoufalejsi uz by mi prislo jen postezovat si, ze ho krome kukacky oblazila i syflem :mrgreen:.
Hele, evidentne si to sve publikum naslo, takze cajk.

Myslis ze se takovy veci realne nedejou? Vzdyt je tady o tom dost temat… jak si zenska omylem udelala dite s nekym jinym.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
14.2.23 09:05
@Anonymní píše:
Myslis ze se takovy veci realne nedejou? Vzdyt je tady o tom dost temat… jak si zenska omylem udelala dite s nekym jinym.

Ale jo, deji, ale jen kdo normalni to s takovymi podrobnostmi vesi na nos cizim lidem?
Proc by proboha mel nekomu rikat detaily o biootci kukacky? Mimochodem, lide, kteri maji tendence vysperkovat sve vypraveni naprostymi detaily, byvaji obvykle lhari, kteri tim svym historkam dodavaji duveryhodnost.

Příspěvek upraven 14.02.23 v 09:07

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 09:07
@ontarova.stara píše:
Ale jo, deji, ale jen kdo normalni to s takovymi podrobnostmi vesi na nos cizim lidem?
Proc by proboha mel nekomu rikat detaily o biootci kukacky?

Protozne jsem se ptala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
14.2.23 09:13
@Anonymní píše:
Protozne jsem se ptala. :nevim:

V kazdem pripade, kdyby to citil jako splynuti dusi, byt treba ciste pratelske ve snaze se podporit, nejspis by se nestydel pozadat o kontakt, kdyz se nestydi povidat o tak intimnich vecech.
Nejspis v tom vidis vic, nez v tom videl on.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 09:21
@ontarova.stara píše:
V kazdem pripade, kdyby to citil jako splynuti dusi, byt treba ciste pratelske ve snaze se podporit, nejspis by se nestydel pozadat o kontakt, kdyz se nestydi povidat o tak intimnich vecech.
Nejspis v tom vidis vic, nez v tom videl on.

Zrejme mas pravdu. A jak jsem psala, byla by to fakt velka nahoda se znovu potkat. Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5533
14.2.23 09:21
@ontarova.stara píše:
A ty bys na tridennim kurzu (tj. dva vecery) nekomu prakticky cizimu povidal o kukacce, kterou laskyplne vychovavas, jo?

Kukačka to není… je to nevlastní dítě. Pokud na takové téma (děti) dojde, má lhát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 09:26
@opulus píše:
Kukačka to není… je to nevlastní dítě. Pokud na takové téma (děti) dojde, má lhát?

A jak dojde s naprosto cizim clovekem na tema „moje zena si udelala dite s nekym cizim a ja ho ted vychovavam“? Tobe to asi prijde normalni, ja si naopak myslim, ze tohle neni tema, ktere by se melo propirat s nekym, koho neznam.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.2.23 09:34

Kdyby to chtel rozvijet dal, byt jen v tom mileneckem duchu, tak si o cislo rekne :nevim: Zvlast, kdyz jste si teda byli tak blizci…je to klasickej zenac, co to ma doma desne blby, coz je mimochodem kazdej druhej a tak si holt chtel zpestrit kurz nejen lyzovanim, ale i nejakym ti zvednutim ega… :nevim: Je blby, ze chlapi maji tohle jako zabavu a na kazdem takovem soustredeni, oblbuji jinou a zenska ho pak nosi v hlave dalsich 5 let… :think: :roll: Vubec bych se tim uz nezabyvala. Kdyby chtel, urcite vi, jak si sehnat kontakt.

• Citovat
  • Upravit
k22
399
14.2.23 09:44

Si robis srandu? Mas vztah, pasies po dalsom chlapovi (samozrejme len cisto na kamaradskej urovni) ktory je ZADANYYY… boha, preco si ten zivot chces dosrat viac??
Rozumeli ste si a sadli? To je „znamenie“ ze ked sa das do poriadku mozes stale stretnut niekoho fajn s kym si sadnes. S tymto typkom si preto tak velice rozumiete, lebo ste obaja posraty vziat zivot do svojich ruk a zit tak aby ste sa citili fajn - nie v nefunkcnom vztahu a nie so zenou s ktorou to neklape. Ja viem strach je sfina… kokos ale… MAS XYZ MOZNOSTIIII, nie len tento vztah, nie len toho noveho typka.. ale ty radsej nechas ruku vo zveraku a citis ze au boli to, neni to ono ale je to aspon nieco, tak mas nefunkcny vztah. Namiesto niecoho fajn, si si vyhliadla ze dat si stipec na kazdy prst boli uz inak, menej - z nefunkcneho vztahu chces rozvijat nieco s nic moc typkom - ides z blata do kaluze.

Uprac si trochu v sebe. Mozes mat aj ty fajn vztah so skvelym chlapom. Vies preco? Jednoducho len tak, len preto ze dychas je to mozne! ALE to by si si musela vazit samu seba, nemrhat casom a energiou tam kde to nestoji za rec. Trochu sa postav za seba, uvedom si ze si fajn zenska lebo… a cit sa fajn aspon 4dni zo 7mich. Co chces v zivote? Ako sa chces citit? Preco stojis pod odkvapom ked sa mozes postavit aj inde? Mozes, dovolim ti to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
14.2.23 09:50
@Magical-eyes píše:
Tak asi to moc posunout nechce. Kdyby o to stál, tak už by to tvoje číslo měl…

Souhlasím, sympatie tam budou, ALE taky :lol: pravděpodobně nějaká jiná žena. Takže počítat i s případným odmítnutím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí