Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Ja v tom vidim celkem diametralni rozdil, i kdyz jsem nikdy zadne tema na EM nezalozila. Sverit se virtualne a nekomu konkretnimu. S cim bys byla vic v pohode? Kdyby se tvuj manzel sveril tady ve virtualnim prostoru, nebo kdyby plakal na rameni nejake cizi zene na kurzu lyzovani?
Ja zarliva nejsem a vzdy jsem tu brojila proti vsem teoriim o gangbangu na ruznych skolenich atd. Ale tohle mi nevinne neprijde.
A v čem je ten rozdíl? To, že znáš ksich? Jméno? Že za tím osobním svěřováním vidíš motivaci toho druhého ukecat?
@ontarova.stara píše:
Ja v tom vidim celkem diametralni rozdil, i kdyz jsem nikdy zadne tema na EM nezalozila. Sverit se virtualne a nekomu konkretnimu. S cim bys byla vic v pohode? Kdyby se tvuj manzel sveril tady ve virtualnim prostoru, nebo kdyby plakal na rameni nejake cizi zene na kurzu lyzovani?
Ja zarliva nejsem a vzdy jsem tu brojila proti vsem teoriim o gangbangu na ruznych skolenich atd. Ale tohle mi nevinne neprijde.
Kdyby se nárazově někomu svěřil, tak v tom problém nevidím. Mě to přijde v pohodě. Svěřili si osudy a jdou dál. Nevinné není tady to dodatečné nahánění, ale nevinné není že strany zakladatelky.
@Anonymní píše:
Zadany jsme oba. Ja tak nejak v nefunkcnim vztahu, a podle jeho slov jsem pochopila ze to asi taky nema doma uplne jednoduchy. S jeho zenou meli hodne krizi, pak si udelala v jejich pauze dite s nekym jinym a ted jsou spolu. Syna vychovava jako vlastniho, ale narok by na nej pri rozchodu nemel zadny kdyz neni bio otec… Vzhledem k tomu ze s tim zacal on sam, tak jsem mu to i verila. Ukazoval mi fotky, bavili jsme se o nasich zivotech, planech, bydleni, hospodarstvi. Fakt jsme si sedli. Nemyslim ze bysme hned museli palit mosty doma, a hrat si na nove rodiny. Spis mi to prislo jako bych sedela s dlouholetym kamaradem. Tak me celkem mrzi ze na nej kontakt nemam.
Aha, tak vy si chybíte, ošmatláváte se, ale je to jako dlouhodobý kamarád. Takového něco jako kamaráda mám. Vídáme se většinou na společenských akcích, tam, kde pracuje, znám jeho rodinu. Když se vidíme, pokecáme. Ale opravdu bez fyzického kontaktu. Připadala bych si jak patnáctka, kdybych jako zadaná objímala na rozloučenou jiného a špitla mu, že mi chybí.
@Russet píše:Řekl bych, že tady se myslí na něco víc, než na kamarádství, minimalně z jedné strany.
Aha, tak vy si chybíte, ošmatláváte se, ale je to jako dlouhodobý kamarád. Takového něco jako kamaráda mám. Vídáme se většinou na společenských akcích, tam, kde pracuje, znám jeho rodinu. Když se vidíme, pokecáme. Ale opravdu bez fyzického kontaktu. Připadala bych si jak patnáctka, kdybych jako zadaná objímala na rozloučenou jiného a špitla mu, že mi chybí.
@opulus píše: Řekl bych, že tady se myslí na něco víc, než na kamarádství, minimalně z jedné strany.
Ale teda nevím, co je „patnáctiletého“ na tom někomu pošeptat do ucha, že mi chybí, když o někoho mám zájem.
Navíc, je docela patrné, že zakladatelka se svým současným vztahem asi už moc nepočítá.
Tady je to sranda. Nic do ucha jsme si nespitali. Shodli jsme se na tom ze o sobe obcas vzajemne premyslime. Ne ze si chybime.
A vlastne obejmula jsem ho ja, kdyz jsme se loucili potom kurzu ![]()
@Anonymní píše:
Tady je to sranda. Nic do ucha jsme si nespitali. Shodli jsme se na tom ze o sobe obcas vzajemne premyslime. Ne ze si chybime.A vlastne obejmula jsem ho ja, kdyz jsme se loucili potom kurzu
A sebeuctu nějakou máš?
@terien píše:
A sebeuctu nějakou máš?
Proc sebeuctu? Nikoho jsi nikdy neobejmula na rozlouceni?
@Anonymní píše:
Taky nechápu, co je na tom..
@Anonymní píše:
Neskutečně se mu vtíráš. To je asi ten důvod, proč tě ani nestřihnul
@terien píše:
Jakože má sedět tiše v koutě jestli si jí všimne? ![]()
@opulus píše:
Jakože má sedět tiše v koutě jestli si jí všimne?
Tak tvrdí, že si ji všiml. Jestli měl zájem, tak to zabila tím, jak je urputná
@terien píše:
A čím je konkrétně urputná?
@terien píše:
Urputná přesně v čem?
Jestliže se s ní tak družil, tak bych to na jeho nezájem (nesympatie) zrovna neviděl.
@terien píše:
Jak se mu vtiram?
Proste jsme odjizdeli, tak jsem ho obejmula. Mmch, on zamnou v dobe kurzu chodil.
Koukam ale ze pro tebe at udelam co udelam, bude porad neco spatne.
Kdyz jsme se pred par dny videli, on byl opet ten co prisel prvni.
@opulus píše:
Urputná přesně v čem?
Jestliže se s ní tak družil, tak bych to na jeho nezájem (nesympatie) zrovna neviděl.
Hm, proto na sebe mají kontakt a druží se dál ![]()