Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:
Tak asi to moc posunout nechce. Kdyby o to stál, tak už by to tvoje číslo měl…
Přesně tak
@Anonymní píše:
Zadany jsme oba. Ja tak nejak v nefunkcnim vztahu, a podle jeho slov jsem pochopila ze to asi taky nema doma uplne jednoduchy. S jeho zenou meli hodne krizi, pak si udelala v jejich pauze dite s nekym jinym a ted jsou spolu. Syna vychovava jako vlastniho, ale narok by na nej pri rozchodu nemel zadny kdyz neni bio otec… Vzhledem k tomu ze s tim zacal on sam, tak jsem mu to i verila. Ukazoval mi fotky, bavili jsme se o nasich zivotech, planech, bydleni, hospodarstvi. Fakt jsme si sedli. Nemyslim ze bysme hned museli palit mosty doma, a hrat si na nove rodiny. Spis mi to prislo jako bych sedela s dlouholetym kamaradem. Tak me celkem mrzi ze na nej kontakt nemam.
A co ti měl vykládat? Jak je doma spokojený?
to bys po něm asi takhle nevzdychala. Nebuď naivní prosím tě.
@terien píše:
A co ti měl vykládat? Jak je doma spokojený?to bys po něm asi takhle nevzdychala. Nebuď naivní prosím tě.
Proc naivni? Posledne mi rikal ze spolu vsichni tri byli tyden na horach. ![]()
@Anonymní píše:
Proc naivni? Posledne mi rikal ze spolu vsichni tri byli tyden na horach.
A co od toho tedy čekáš?
@Anonymní píše:
Zadany jsme oba. Ja tak nejak v nefunkcnim vztahu, a podle jeho slov jsem pochopila ze to asi taky nema doma uplne jednoduchy. S jeho zenou meli hodne krizi, pak si udelala v jejich pauze dite s nekym jinym a ted jsou spolu. Syna vychovava jako vlastniho, ale narok by na nej pri rozchodu nemel zadny kdyz neni bio otec… Vzhledem k tomu ze s tim zacal on sam, tak jsem mu to i verila. Ukazoval mi fotky, bavili jsme se o nasich zivotech, planech, bydleni, hospodarstvi. Fakt jsme si sedli. Nemyslim ze bysme hned museli palit mosty doma, a hrat si na nove rodiny. Spis mi to prislo jako bych sedela s dlouholetym kamaradem. Tak me celkem mrzi ze na nej kontakt nemam.
Ježiš, tohle jsi měla napsat hned na začátku. Teď je jasný, že z toho naštěstí nic nebude. Doma to máte oba naprd, a ještě si to zkomplikovat, že by ste si spolu jako začaly. Buď ráda, že nemáš kontakt. ![]()
@terien píše:
A co od toho tedy čekáš?
Hele on mi nerekl ze to ma vylozene doma na prd. To jsem si z toho tak nejak vydedukovala sama. Bylo mi s nim fajn. Bezne cloveka Xkrat nepotkavam nahodne. Kor ne toho s kterym si rozumim.
@Anonymní píše:
počkej, ván není 16? Aha, tak pak ne, pak o bližší kontakt nemá zájem.
@Anonymní píše:
Hele on mi nerekl ze to ma vylozene doma na prd. To jsem si z toho tak nejak vydedukovala sama. Bylo mi s nim fajn. Bezne cloveka Xkrat nepotkavam nahodne. Kor ne toho s kterym si rozumim.
Dobře a co od toho čekáš?
@asddsa píše:
Nemá zájem. Není náhodou ženatej?
Oba mají doma ty svoje s tím že to maj na prd. Takže si tazatelka přišla o svolení ke kurvení. Nějaký kontakt je tak max. zástěrka.
@Anonymní píše:
Nechci byt poslem spatnych zprav, ale verit zenacovi na nejakem soustredeni vsechny historky o nenaplnenem vztahu, je cira naivita. Navic predpokladam, ze zjistit kontakt (at uz soc. site) zase neni takovy kumst, je-li zajem. Budme uprimni, nezinyroval se seznamovat a osmatlavat, nepredpokladam, ze by se stydel rict si o tlf/mail.
Asi to tak nestastne manzelstvi nebude
.
@ontarova.stara píše:
Nechci byt poslem spatnych zprav, ale verit zenacovi na nejakem soustredeni vsechny historky o nenaplnenem vztahu je cira naivita. Navic predpokladam, ze zjistit kontakt (at uz soc. site) zase neni takovy kumst, je-li zajem. Budme uprimni, nezinyroval se seznamovat a osmatlavat, nepredpokladam, ze by se stydel rict si o tlf/mail.
Asi to tak nestastne manzelstvi nebude.
No, asi tak. To si tam zakl. promítá, protože by jí to líp zapadalo do příběhu o lásce, kterou jí osud přímo vnutil.
@ontarova.stara píše:
Nechci byt poslem spatnych zprav, ale verit zenacovi na nejakem soustredeni vsechny historky o nenaplnenem vztahu, je cira naivita. Navic predpokladam, ze zjistit kontakt (at uz soc. site) zase neni takovy kumst, je-li zajem. Budme uprimni, nezinyroval se seznamovat a osmatlavat, nepredpokladam, ze by se stydel rict si o tlf/mail.
Asi to tak nestastne manzelstvi nebude.
Tak vykládat jí o láskyplném vztahu asi nebude, ale zase nemusí lhát.
@opulus píše:
Tak vykládat jí o láskyplném vztahu asi nebude, ale zase nemusí lhát.
A ty bys na tridennim kurzu (tj. dva vecery) nekomu prakticky cizimu povidal o kukacce, kterou laskyplne vychovavas, jo?
@ontarova.stara píše:
A ty bys na tridennim kurzu (tj. dva vecery) nekomu prakticky cizimu povidal o kukacce, kterou laskyplne vychovavas, jo?
Já jak jsem ukecanej, tak úplně klidně, ale hlavně!!! bych se ji samozřejmě snažil fiknout už první večer, aby to ten druhý bylo kam rozvíjet a vylepšovat, že jo, nač marnit čas
![]()