Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, jsou takoví chlapi. Potřebují mít ženu nejistou a dobývat ji. Jak je vše v klidu, ztrácí zájem. Já takové chlapy nechápu, takže ne všichni jsou takoví.
Já takových moc neznám. Spis naopak mají radi snadnou kořist
ale jestli si nejdřív hraješ na nedostupnou, tak budeš přitahovat jen ty “lovce” ![]()
@Anonymní píše:
Na začátku je to přirozené, ne hra.
Ne, není to přirozené a pokud pro tebe ano, tak holt prostě tímto přístupem lákáš právě ty lovce
Já tyhle tanečky nesnáším, takže jsem je nikdy nedělala. Mám zájem? Mám. Dám ho najevo, přirozeně z toho vyplyne nějaký vztah. Ale pozor! To, že si nehraješ na nedostupnou a nenecháváš chlapa záměrně v nejistotě ale neznamená, že bys na něm měla být nalepená 24/7 a ví o každém tvém kroku. Určitý prostor potřebuje ve vztahu každý a pokud pro tebe je to buď fáze lovení, nebo hnízdění, tak chápu, že jsi rozčarovaná.
@Anonymní píše:
Na začátku je to přirozené, ne hra.
Tak to potom jo. V tom případě, když mi žena přirozeně dává najevo nedostupnost, přirozeně ji beru jako nedostupnou a přirozeně se jdu snažit jinam. Takže ti pak holt přirozeně zbydou jen ti, co výše píšeš, že je nechceš. Přirozeně se nabízí otázka, jak by to tak asi šlo změnit
![]()
A neznamená ta tvoje stabilita a jistota, že se na něj přicucneš a vyžaduješ celodenní sezení na gauči ruku v ruce? To zdrhne každej soudnej chlap. Tebou popisovaný zkušenosti jsou divný. Buď si extrémně a konstantně blbě vybíráš partnery nebo je problém v té tvé jistotě.
Nikdy jsem to nedělala ani nezažila, ale já jsem z povahy spíš nezávislá, takže jsem nezažila ani takové to jak se hned na začátku vztahu lidi k sobě přilepí a jsou spolu pořád.
Nikdy jsem na nedostupnou nehrála ani nedělala cavyky. Prostě nejlepší je chovat se přirozeně. Upřímně moc chlapů neznám co by vyžadovali nedostupné ženy ba naopak.
Samozřejmě dobývat je v pořádku, do určité míry samozřejmě. Nebýt hned se vším svolná ![]()
Příspěvek upraven 14.02.23 v 09:34
Ty možná vidíš, že se měníš na jistou, zamilovanou a věrnou, ale chlapi třeba vidí, že se měníš na prudící a panovačnou bestii, tak proto utečou.
Ty jo, mě by hrozně zajimalo jak probíhají ty začátky vztahů, kdy vubec jeste nevite, jak na tom s tim druhym jste a preferujete ten vas cistocisty systém bez her. To rovnou řeknete: Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit? A Franta řekne: Jo, tak budeme.
A to je jako konec namluv? To je přece strašná nuda.
@Mamhlucnehosouseda píše:
Ty jo, mě by hrozně zajimalo jak probíhají ty začátky vztahů, kdy vubec jeste nevite, jak na tom s tim druhym jste a preferujete ten vas cistocisty systém bez her. To rovnou řeknete: Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit? A Franta řekne: Jo, tak budeme.A to je jako konec namluv? To je přece strašná nuda.
Nejsou všichni takový. Jen ty se mermomocí snažíš být atraktivní pro takové typy. Takže hledej chybu u sebe a boha jeho, neskuč tolik. Bolí mě z takových kydů hlava. Já osobně na tyhle hrátky kašlu. Nechceš? Tak si jdi.
Příspěvek upraven 14.02.23 v 10:01
Ano, jsou i chlapi, kteří tyhle hloupé hry nepotřebují, naopak je tyhle hry na nedostupnou odpuzují. Pokud tím začínáš, tak ale takové odradíš rovnou, pochopitelně