Chlap jako lovec a dobyvatel

Kutil Tom
14.2.23 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už mě neskutečně prudí hrát hry na nedostupnou a dělat caviky. Vždy stejný scénář, jakmile mě začne mít jistou - zamilovanou, věrnou…ztratí zájem. Dokud tuhle hru cíleně udržuju, nejsem pořád k dispozici, nejsem tak loajální, nevyznávám mu tolik lásku, chlap je spokojený, ale já otrávená, protože mě tyhle hry šíleně nebaví. Chci stabilitu a jistotu, dávat i dostávat a na tom pak stavět budoucnost, na nějaké fígle bych se moc ráda vytento. Jsou i chlapi, kteří tyhle hloupé hry nepotřebují, nebo je to nutné :zed:

Ano, jsou i chlapi, kteří tyhle hloupé hry nepotřebují, naopak je tyhle hry na nedostupnou odpuzují. Pokud tím začínáš, tak ale takové odradíš rovnou, pochopitelně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3856
14.2.23 08:55

Ano, jsou takoví chlapi. Potřebují mít ženu nejistou a dobývat ji. Jak je vše v klidu, ztrácí zájem. Já takové chlapy nechápu, takže ne všichni jsou takoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.2.23 08:58

Já takových moc neznám. Spis naopak mají radi snadnou kořist :D ale jestli si nejdřív hraješ na nedostupnou, tak budeš přitahovat jen ty “lovce” :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
14.2.23 08:58

Vybíráš si špatné chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 09:04
@Anonymní píše:
Na začátku je to přirozené, ne hra.

Ne, není to přirozené a pokud pro tebe ano, tak holt prostě tímto přístupem lákáš právě ty lovce :nevim: Já tyhle tanečky nesnáším, takže jsem je nikdy nedělala. Mám zájem? Mám. Dám ho najevo, přirozeně z toho vyplyne nějaký vztah. Ale pozor! To, že si nehraješ na nedostupnou a nenecháváš chlapa záměrně v nejistotě ale neznamená, že bys na něm měla být nalepená 24/7 a ví o každém tvém kroku. Určitý prostor potřebuje ve vztahu každý a pokud pro tebe je to buď fáze lovení, nebo hnízdění, tak chápu, že jsi rozčarovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.2.23 09:07
@Anonymní píše:
Na začátku je to přirozené, ne hra.

Tak to potom jo. V tom případě, když mi žena přirozeně dává najevo nedostupnost, přirozeně ji beru jako nedostupnou a přirozeně se jdu snažit jinam. Takže ti pak holt přirozeně zbydou jen ti, co výše píšeš, že je nechceš. Přirozeně se nabízí otázka, jak by to tak asi šlo změnit :lol: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.2.23 09:10

A neznamená ta tvoje stabilita a jistota, že se na něj přicucneš a vyžaduješ celodenní sezení na gauči ruku v ruce? To zdrhne každej soudnej chlap. Tebou popisovaný zkušenosti jsou divný. Buď si extrémně a konstantně blbě vybíráš partnery nebo je problém v té tvé jistotě.

• Citovat
  • Upravit
6180
14.2.23 09:23

Nikdy jsem to nedělala ani nezažila, ale já jsem z povahy spíš nezávislá, takže jsem nezažila ani takové to jak se hned na začátku vztahu lidi k sobě přilepí a jsou spolu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
14.2.23 09:30

Nikdy jsem na nedostupnou nehrála ani nedělala cavyky. Prostě nejlepší je chovat se přirozeně. Upřímně moc chlapů neznám co by vyžadovali nedostupné ženy ba naopak.
Samozřejmě dobývat je v pořádku, do určité míry samozřejmě. Nebýt hned se vším svolná :-)

Příspěvek upraven 14.02.23 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.2.23 09:32

Cavyky jsou s tvrdým y, mimochodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
14.2.23 09:33

Ty možná vidíš, že se měníš na jistou, zamilovanou a věrnou, ale chlapi třeba vidí, že se měníš na prudící a panovačnou bestii, tak proto utečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
14.2.23 09:34

@Lily Evans omlouvám se za takovou hrubku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.23 09:50

Ty jo, mě by hrozně zajimalo jak probíhají ty začátky vztahů, kdy vubec jeste nevite, jak na tom s tim druhym jste a preferujete ten vas cistocisty systém bez her. To rovnou řeknete: Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit? A Franta řekne: Jo, tak budeme.

A to je jako konec namluv? To je přece strašná nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 09:54
@Mamhlucnehosouseda píše:
Ty jo, mě by hrozně zajimalo jak probíhají ty začátky vztahů, kdy vubec jeste nevite, jak na tom s tim druhym jste a preferujete ten vas cistocisty systém bez her. To rovnou řeknete: Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit? A Franta řekne: Jo, tak budeme.A to je jako konec namluv? To je přece strašná nuda.
:roll: Tak to máš představu jako v páté třídě na základce :mrgreen:
To, že si někoho namlouváš, randíš, zažíváš ty roztřesené nejisté začátky neznamená, že u toho děláš ofuky typu „jé, dneska nemůžu, jdu s kamarádem na večeři“ (a pak sedíš doma) nebo že neodpovíš schválně pár hodin na zprávu, aby byl chlap v nejistotě. To mi přijde úplně stejně dětinské a hloupé jako „Franto, líbíš se mi. Budeme spolu chodit?“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
14.2.23 09:58

Nejsou všichni takový. Jen ty se mermomocí snažíš být atraktivní pro takové typy. Takže hledej chybu u sebe a boha jeho, neskuč tolik. Bolí mě z takových kydů hlava. Já osobně na tyhle hrátky kašlu. Nechceš? Tak si jdi.

Příspěvek upraven 14.02.23 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria