Chlap-Vodnář

Anonymní
13.8.10 17:11

Chlap-Vodnář

Ahojky, jak by vám přišel chlap ( 42 let ! ), který je jedním slovem prudič a ještě se lituje ? V jeden den je v pohodě a druhý den se lituje. Mluví jen o svých dětech. Po několikátém telefonátě mi řekl, že mě miluje, aniž bychom se znali osobně. V podstatě mi řekl, že se mám odstěhovat k mým rodičům do vesnice, kde má i on rodiče, abychom se mohli stýkat, ale že bydlet bych s ním nemohla, neboť byt musí nechat dětem. On jim v podstatě dělá sluhu, nic nemusí. Žije pouze těma holkama a myslím, že kdyby si našel nějakou ženskou, tak ta by neměla asi žádnou šanci.
Přitom co vím, tak se stýká ( virtuálně nebo i osobně ) s jinýma, třeba i x měsíců. Mě třeba osobně před měsícem volal, že mě chce vidět a před 6ti mi vyznával lásku ...... Neviděla jsem se s ním nikdy, protože jsem to nechtěla, vyjel na mě moc rychle a tak zařadila zpátečku. Řeči " Miláčku, miluju Tě " - aniž by mě znal.

PŘIJDE VÁM TO NORMÁLNÍ ?? Myslíte, že tak jedná sukničkář ? Jde o to, že já jsem na něj zapomněla, ale dneska se mi doneslo, že pobláznil moji kamarádku ( sladká slovíčka - znají se 6 měsíců -, ale asi před 2 měsícem přišel prvotřídní obrat z jeho strany a lákání do postele a najednou slovíčka jsou pryč ). Holčina na postel kývla ( jemu ), ale nechce do ní. Chce vztah. Jak se z toho má dostat, aniž by z toho vyšla špatně ? Dneska mu psala email, který prozatím nečetl, že k němu cítí víc než přátelský sympatie a tak nemůže jít do nezávaznýho vztahu, kde figuruje jen sex, prý by to nedopadlo dobře pro ni, ani pro něj. Ať ji pokud možno pošle do prčic, že to pro ni bude nejlepší ukončení. Tak jsem na pana Divnýho zvědavá jak se zachová ............ ??
Už jednou ho " prosila ", aby to ukončil po jejím ( poslal ji do ..... ) tím to pro ní, pr, skončí, ale on to neudělal a místo toho se " jen vymluvil ", že miluje jinou, kterou potkal. Hmm, asi lež, a nebo o něj nestála, protože je stále jen a jen sám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.8.10 17:48

Anonymní, můj otec je vodnář a je v podstatě skoro přesně to co píšeš. Až na to obětování se dětem, nezná nikoho jiného než sebe, jen aby se on měl dobře, manipulovat ostatními v jeho okolí je nej zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.8.10 17:57

ahojky anonymní -musím se smát…já jsem vodnářka a můj přítel je vodnář…je moc oblíbený ve společnosti,je vtipný a pohledný…ukecaný…doma je však na zabití!!! :zed: …jsou to protiklady…něco jsem Ti našla

http://www.horo.estranky.cz/…ka/vodnarmuz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.10 18:10

Já myslím, že je to normální netový slizoun, co si chce zaš… a takhle ho to vyjde levněji než balit holky někde v baru. Proč tedy se s ním ta kámoška nerozejde sama? Bych ho normálně poslala do (_o_) ať je to vodnář nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 18:15

Protože jí to nejde a ke mě se choval uplně stejně. Jeden den v pohodě ( usměvavý, aktivní, příjemný … ) druhý den pravý a hrozný opak. Kdyby ji chtěl do postele, nečeká půl roku. Mě nedostal, ji nedostal .......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.10 18:16

Na něj to sedí, až to děsí.

• Citovat
  • Upravit
2769
13.8.10 18:23

že jo…vím o čem je řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 18:43

No jo, ale já s ním dokázala skončit, jak jsem psala jsem starší, mám zkušenosti. Lehce jsem na něj zapomněla, nejsem zvědavá na nějakýho nevyrovnanýho pošuka. Ale kamarádka s ním skončila NĚKOLIKRÁT za poslední měsíc/dva. " Frajer " se mi klidně neozve 3 týdny ( předtím každý den ) a pak se ozve jako, že nic. Je zas jak mílius a další den zase někdo jiný. Ona měla v plánu ho změnit, aby se do ní zamiloval, ale nakonec, on si omotal ji ( přistoupila na nezávazný užívání ), ale to pro ni není, jak sama tvrdí. No, to je vedlejší, jak by měla s takovým mužem jednat ? Má zkušenost, že když se mu neozývala na jeho sms klidně den, tak on se pak mohl přetrhnout s odpovědí a tím, aby ji viděl ........ No, ale to mezi nima bylo ještě trochu jiné: byli přátelé, nechtěl ji do postele. Nechápu to, zezačátku ji ( i mě a bůhví komu všemu ) tvrdil jak je sám, jak nevěří na budoucnost a vztah, ale chtěl by ho, pak, že se nechce vázat, ale nebýt uplně sám a teď v poslední době se drží jen sexu ( alespoń u kamarádky, mě se doufám už neozve ).

• Citovat
  • Upravit
29436
13.8.10 20:12

Můj přítel je taky vodnář, ale já si teda nemohu absolutně stěžovat. Je pohodový, absolutně není náladový, co řekne za tím si stojí a nemění názory, prostě značka ideál. Možná bude něco na tom, že já jsem blíženec, což je pro oba nejlepší partnerská kombinace a podle toho co jsem četla, to na nás opravdu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.8.10 20:41

Anebo chce chlapec mít doma „plný manželský servis“ a neví jak to zařídit, aby to dotáhl do úspěšného konce od prvního seznámení až po pečující ženušku pod jeho střechou. Tak to přijde mně coby chlapovi.
Ohledně děvčat, co naletí, si vždycky říkám - každý svého štěstí strůjcem a tady naštěstí nemáme islám, aby se nedalo z takového vztahu vycouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.10 07:44

Právě chlapec manželský servis nepotřebuje: zařídí doma všechno. Víš, poznala jsem ještě jednu kamarádku, na kterou to zkoušel, podle ní se nevyrovnal se smrtí ženy. Prý byly dny, kdy ji volal opilý, že si potřebuje popovídat, pak, že není na vztah připravený a zase, když se opil, že ji prý chce. Prý se dlouho neozval, ale co ví, tak se sešel snad se všema, které oslovil, potřebuje lásku a tak hledá. A především prý potřebuje srovnat do latě ženou, která ho usměrní a dá mu lásku. Jenom že takhle hledá už 2 roky.

Tak opravdu nevím, začíná mi ho být líto, kamarádka na něm docela visí, ikdyž jsou dny, kdy její už jedno a pak zase on se třeba neozve měsíc a pak z ničeho nic zase ano.

• Citovat
  • Upravit
sitiia
7.10.10 16:03

nedej na znamení á sem vodnář ale absolutně jinej než bejvalej který mě začal mlátit :roll: a to vážně nepřekousnu… a je pravda že někdy to přeháním s tou láskou k dětem ale to asi není o znamení

• Citovat
  • Upravit
3
18.11.10 10:24

Můj partner a otec malého je Vodnář a je to to samé až na to,že děti miluje,ale jen slovně!Vodnáře jsem měla kdysi ještě jednoho a ten mě dokonce psychicky a fyzicky týral.Vodnáře už nikdy.Jsou to prevíti.Už jsem od něj s malým před měsícem utelka!Bohužel i malý je vodnář…snad ho vychovám dobře,ale vše neovlivním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.12 21:12

poznamka

gabi.design píše:
Můj přítel je taky vodnář, ale já si teda nemohu absolutně stěžovat. Je pohodový, absolutně není náladový, co řekne za tím si stojí a nemění názory, prostě značka ideál. Možná bude něco na tom, že já jsem blíženec, což je pro oba nejlepší partnerská kombinace a podle toho co jsem četla, to na nás opravdu sedí.
taky jsem blizenkyne a on vodnar lepsiho chlapa jsem si nemohla prat a to ze jsem z minulych vztahu se strelcem a kozorohem mela velka zklanmani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.12 21:31

poznamka

gabi.design píše:
Můj přítel je taky vodnář, ale já si teda nemohu absolutně stěžovat. Je pohodový, absolutně není náladový, co řekne za tím si stojí a nemění názory, prostě značka ideál. Možná bude něco na tom, že já jsem blíženec, což je pro oba nejlepší partnerská kombinace a podle toho co jsem četla, to na nás opravdu sedí.
taky jsem blizenkyne a on vodnar lepsiho chlapa jsem si nemohla prat a to ze jsem z minulych vztahu se strelcem a kozorohem mela velka zklanmani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová