Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vsetky snazilky,tehulky,maminky…zakladam diskuzi pre vsetkych kt.nemozu v noci spat a chcu pokecat…
teda ne že by se mi nechtělo nebo že bych vyoženě nemohla, ale už jsem se chystala jít spát, když mě chytl záchvat kašle a tak se mi nechce chodit teď do ložnice, ať nevzbudím manžela s dcerou, kdyby to přišlo zas
takže je tu někdo, kdo je vzhůru
![]()
Prolízám diskuze, tak dlouho jsem na emiminu nebyla, abych tu seděla vkuse dvě hodiny a pročítala a pročítala a odpovídala
.
Radú - no já spíš hlavně pročítám a brouzdám všude možně - nejen tady, ale už mě to nebaví, tak si chci pokecat ![]()
Ahoj holky já taky nespí,ale ani se mi nechce…tady na emiminu má pořád človek co číst?
Jé, tak to já čučím jenom tady anebo na telku dneska. Ale nic mě neba a bolí mě břicho. Se obávám, že tam dneska budu nocovat…
.
kecačka píše:
Ahoj holky já taky nespí,ale ani se mi nechce…tady na emiminu má pořád človek co číst?
kecačka - ahoj … viď, taky mám takový pocit ![]()
sandrik píše:kecačka píše:kecačka - ahoj … viď, taky mám takový pocit
Jo jo, já se tu míhám během dne tak sporadicky, že tu jenom jukám, ale čas není a tak večer koukám, kdo se tu hádá, co se tu zakládají za zbytečnosti. Ale jinak se tu bavím
.
holky četly ste Cvokra bejvalá?Uplnej hnus co to sem lidi píšou.. ![]()
na ČT2 jde právě Zwei Keesel Buntes - taková následovnice české sody
![]()
kecačka píše:
holky četly ste Cvokra bejvalá?Uplnej hnus co to sem lidi píšou..
Jo jo, čerti vědí, jak to doopravdy je…
.