Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nikitanikita píše:Hromnice píše:a tak rychle to uteklonikitanikita píše:byla jsi my nějaká povědomHromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
tak aby sem se jim do toho nemichala
já tam taky párkrát načíhla pro radu
zadny dalsi mimi uz nebude..chjo..byt na me mam jich 10
jenom mazel stavkuje
nikitanikita píše:Hromnice píše:a tak rychle to uteklonikitanikita píše:byla jsi my nějaká povědomHromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
jenom mazel stavkuje
uteklo to strašně rychle
dokonce tak rychle že jsem zapomněla na ten hnusnej porod
a začínám přemýšlet o bráškovi nebo o sestřičce ![]()
Lenka512 píše:
Zetpám se......máte profil na Facebooku ??Teď se tam u hodně lidí, které mám v přátelích, začlo objevovat věty typu :
To je nějaký nový forek, nová hra…nebo něco nechápu ???
Budu žít 10 měsíců ve Francii…Budu žít 5 měsíců v Mexiku…a tak…
Taky jste to u někoho viděly ?
je to retezovka kvuli boji proti rakovine ja budu zit 15dni v Amsterdamu
prijde ti zprava tam je vse vysvetleno ![]()
smiley1 píše:Lenka512 píše:Jo, to místo symbolizuje měsíc narození a kolik dni asi kolikateho…
Zetpám se......máte profil na Facebooku ??Teď se tam u hodně lidí, které mám v přátelích, začlo objevovat věty typu :
Cože ? víš něco blíž ??…jsem furt mimo… ![]()
pikesova.lucie píše:
Holky, budí se mi mimčo na noční krmení, tak se rozloučím… Dobrou noc, až půjdete do pelechu
Já taky mizím. Musím ještě něco poklidit. Přes den nejsem schopna, zato v noci funguji dokonale
. Zatím pa pa
ja cekam na kyblik z kfc a na pomerancovej dzus
treba potom vytuhne vytuhnu:D
hromnice: tak hura na to:D
![]()
Je to tu znova! Je čas připomenout kampaň proti rakovině prsu.
Vzpomeňte si na Vaše statusy na facebooku o barvě naší podprsenky nebo o tom, kde jsme dali naše peněženky? Přidalo se mnoho lidí a kampaň proti rakovině prsu se stala známou po celém světě. Neprozraďte žádnému muži co znamená Váš status! Kopírujte, vložte a odesílejte tuto zprávu všem vašim přítelkyním.
Uvidíme jestli se nám podaří, aby to fungovalo tak jako předtím.
Myšlenka je použít datum narození, měsíc a den, žádný rok!
Do statusu si napište: "Budu žít v _______ (viz. níže) _______
Např. jestli tvůj den narození byl 14. února, potom status bude "Já budu žít v Londýně 14 měsíců!
Leden - Mexiko Únor - Londýn
Březen - Miami
Duben - Dominikánská republika
Květen - Francie Červen - Petrohrad Červenec - Rakousko
Srpen - Německo
Září - New York Říjen - Amsterdam
Listopad - Las Vegas
Prosinec -
columbie
Lenka512 píše:smiley1 píše:Cože ? víš něco blíž ??…jsem furt mimo…Lenka512 píše:Jo, to místo symbolizuje měsíc narození a kolik dni asi kolikateho…
Lenka512 píše:nikitanikita píše:Hromnice píše:a tak rychle to uteklonikitanikita píše:byla jsi my nějaká povědomHromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
jenom mazel stavkuje
Manžel stávkovat může, ale ten dole mu nestávkuje …nebo jo ???
Příspěvek upraven 17.11.11 v 00:20![]()
![]()
no ne nestavkuje mu to ale mozek drhne ![]()
Monjie píše:
ja cekam na kyblik z kfc a na pomerancovej dzustreba potom vytuhne vytuhnu:Dhromnice: tak hura na to:D
![]()
Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd ![]()
holkdy jdu spát…jsem u tchyně na jejím notebooku a dochází baterie…nemám kabel.. ![]()
tak dobrou ![]()
Lenka512 píše:
holkdy jdu spát…jsem u tchyně na jejím notebooku a dochází baterie…nemám kabel..
tak dobrou