Sovičky - pro všechny, kdo nemůže v noci spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
17.11.11 00:03
Hromnice píše:
já jsem taky vzhůru :-D

vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968

jak já se těila na ty chvíle až my dítě bude spát celou noc :-D a když se toho dočkám tak sem stejně vzhůru :-D a nemůžu usnout :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
pikesova.lucie píše:
Hlásím se do klubu nespavců :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.11.11 00:04
smiley1 píše:
Taky jsem noční můra … Nevlezu do pelechu obvykle před druhou hodinou a pak se každé ráno proklínám :zed: :mrgreen:

hele, dělám uplně to samý :zed: a stejně se nepoučim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.11.11 00:05

Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
17.11.11 00:06

Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.11.11 00:06

Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče :lol: . To by byla teprve sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.11.11 00:08
Hromnice píše:

Ano chodila a obcas chodim :-)jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care :-) tak aby sem se jim do toho nemichala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
pikesova.lucie píše:
Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…

Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Navíc bydlíme na samotě u lesa 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

to má kamarádka…malá jí vstává v mezi 5. - 6. hod ráno…to by mě zabilo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.11.11 00:09
smiley1 píše:
pikesova.lucie píše:
Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Navíc bydlíme na samotě u lesa 8-o

co dělá ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.11.11 00:10
smiley1 píše:
Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče :lol: . To by byla teprve sranda…

Kazdy sen budouci matky :-)to je hezke :-) obcas nekdo stesti ma ze si pospí…to ja tu cucim a v ž rano zas jedu na plne otacky :-D ufff..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458

take nespim cekam az mi zabere prasek na bolest zubu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106

Pracuje v kasinu a to žije hlavně v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
nikitanikita píše:
Hromnice píše:
Ano chodila a obcas chodim :-)jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care :-) tak aby sem se jim do toho nemichala :-)

byla jsi my nějaká povědom :-) já tam taky párkrát načíhla pro radu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová