Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jak já se těila na ty chvíle až my dítě bude spát celou noc
a když se toho dočkám tak sem stejně vzhůru
a nemůžu usnout ![]()
smiley1 píše:
Taky jsem noční můra … Nevlezu do pelechu obvykle před druhou hodinou a pak se každé ráno proklínám![]()
hele, dělám uplně to samý
a stejně se nepoučim…
Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…
Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče
. To by byla teprve sranda…
Hromnice píše:
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010
Ano chodila a obcas chodim
jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
tak aby sem se jim do toho nemichala ![]()
pikesova.lucie píše:
Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…
Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Navíc bydlíme na samotě u lesa ![]()
to má kamarádka…malá jí vstává v mezi 5. - 6. hod ráno…to by mě zabilo ![]()
smiley1 píše:pikesova.lucie píše:Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Navíc bydlíme na samotě u lesa
co dělá ?
smiley1 píše:
Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče. To by byla teprve sranda…
Kazdy sen budouci matky
to je hezke
obcas nekdo stesti ma ze si pospí…to ja tu cucim a v ž rano zas jedu na plne otacky
ufff..... ![]()
nikitanikita píše:Hromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
tak aby sem se jim do toho nemichala
byla jsi my nějaká povědom
já tam taky párkrát načíhla pro radu ![]()