Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monjie píše:
to je dobra kampan, chlapy si aspon lamou hlavu, o co go:D
jeeeee tebe jsem dlouho nevidela ![]()
Hromnice píše:Monjie píše:Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd
ja cekam na kyblik z kfc a na pomerancovej dzustreba potom vytuhne vytuhnu:Dhromnice: tak hura na to:D
![]()
Já mám hlad
mňám
nikitanikita píše:Monjie píše:jeeeee tebe jsem dlouho nevidela
Tak co Moni,už si s tescem zkoncovala? ![]()
Hromnice píše:Monjie píše:Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd
ja cekam na kyblik z kfc a na pomerancovej dzustreba potom vytuhne vytuhnu:Dhromnice: tak hura na to:D
![]()
jsem si objednala velkej kyybl at mame i na snidani
nikitanikita píše:Monjie píše:jeeeee tebe jsem dlouho nevidela
ahoj ![]()
nezkoncovala:D nahodou je to dobry a zajimavy tema:D jeste by neskodilo otevrit diskuzi treba na tema albert nebo makro.
No dneska vyjmecne, kdyz jsou ty dve carky:D
Monjie píše:Hromnice píše:jsem si objednala velkej kyybl at mame i na snidaniMonjie píše:Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd
![]()
Monjie jestli dobře vidím tak gratuluju k miminku dalšímu ![]()
Monjie píše:
nezkoncovala:D nahodou je to dobry a zajimavy tema:D jeste by neskodilo otevrit diskuzi treba na tema albert nebo makro.No dneska vyjmecne, kdyz jsou ty dve carky:D
Makro už tu je,já jsem ho zakládala,a albert?tam chodím ráda ![]()
Monjie píše:
nezkoncovala:D nahodou je to dobry a zajimavy tema:D jeste by neskodilo otevrit diskuzi treba na tema albert nebo makro.No dneska vyjmecne, kdyz jsou ty dve carky:D
Sem idiot,a já,že jáké dvě čárky
tak to gratuluju
hlavně ať ste zdraví.
Hromnice píše:
a ja ráda do Billy
Abych pravdu řekla,tak tam jsem nikdy nebyla.
Hromnice píše:Monjie píše:Monjie jestli dobře vidím tak gratuluju k miminku dalšímuHromnice píše:jsem si objednala velkej kyybl at mame i na snidaniMonjie píše:Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd
![]()
Dekuju, uvidime jak se to bude vyvijet:) musime doufat. dekuju
levmah28 píše:Monjie píše:Makro už tu je,já jsem ho zakládala,a albert?tam chodím ráda
ja taky
do alberta asi skoro nejradsi:D
Monjie píše:Hromnice píše:Dekuju, uvidime jak se to bude vyvijet:) musime doufat. dekujuMonjie píše:Monjie jestli dobře vidím tak gratuluju k miminku dalšímuHromnice píše:jsem si objednala velkej kyybl at mame i na snidaniMonjie píše:Monjie nedělej my chutě s kfc nebo vím co bude zítra na oběd
![]()
nedáme konečně někdy ten sraz co ty na to ![]()