Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chlapi píše:
Bohužel ženy zapomínají na to, že muži si hlavu s ničím nelámou, jelikož umí pracovat s nástroji jako je počítač apod. Takže tento trapný status zase tak tajný moc nebude. Jen si to hold ženy hloupě myslí.
Každopádně bych chtěl fakt vidět, jak něco tak dementního těm ženám s rakovinou pomůže. Místo abyste poslaly nějaký příspěvek, tak jen sedíte u počítače a mrháte časem stupidními výmysly jako jsou facebook hlášky.
Já akorát vypínám. Ale do teď jsem tu somrovala. Spát bych nešla. Ani se mi moc nechce, ale holomek mladší poslední dobou brzy vstává. Tak jdu radši zkusit usnout.
Já jsem večerně/noční tvor. Mě se jenom nechce jít. Do 1h jsem pracovala a teď se potřebuju nějak zklidnit.
Proč nemůžeš spát? Pusť si nějaký nudný film. ![]()
Na nudný film už kouká mamžel, já se válim v ložnici u PC a užívam si cirkus v břiše - jsem ve 24tt a prcek má poledne…
Ty jo pracuješ pěkně dlouho, ale taky jsem to znala..
jsi workoholik nebo toho je hodně?
Holky, zrovna jsem si byla udělat meduňkovej čaj…Nemůžu spát, páč se mi hlavou honí tisíc myšlenek…
Ahoj, já bych i spala, ale kojila jsem a pak vždycky ještě čekám az prcek zase pořádně zabere, tak mezitím tady brouzdám, čtu deníky… ![]()
Já pořád přemýšlím a dumám…Mám týden zpožděnou MS, bolavý prsa a pořád se ale hrozně bojím udělat si test. V únoru jsem v 6.týdnu potratila, pak ještě 2× biochemický těhu…Snažíme se už rok. Teď nevím, jestli už dělat test, mám strach, že budu zase zklamaná, že tam bude čárka a pak to dostanu…
Verusberu: Koukam, že jsi také z Kaldna… Ty jo a Ty vstáváš ke kojení a jdeš na net, to bych rozespalá nedala… ![]()
Ani já nemůžu spát, přutom při prvním těhu jsem spala hodně a teď jsem jen často unavená, ale spát se mi nechce…
Vy jste z Kladenska? Já taky
- že by epidemie nespavosti v našem okrese?
Určitě si ho udělej - já poslední dva roky živila společnosti s těhu testy a dokonce jsem jednou otěhotněla „psychicky“ - měla jsem příznaky, spožděnou MS a nakonec jsem usela nastoupit do nové práce, odpustit manželovi průšvih a říct si, že už to nebudu lámat přes koleno, odjet na vysněnou dovču do Alp a dvě čásrky jsem našla hned ten měsíc..
Držim palečky!
Bohužel ženy zapomínají na to, že muži si hlavu s ničím nelámou, jelikož umí pracovat s nástroji jako je počítač apod. Takže tento trapný status zase tak tajný moc nebude. Jen si to hold ženy hloupě myslí.
Každopádně bych chtěl fakt vidět, jak něco tak dementního těm ženám s rakovinou pomůže. Místo abyste poslaly nějaký příspěvek, tak jen sedíte u počítače a mrháte časem stupidními výmysly jako jsou facebook hlášky.