Sovičky - pro všechny, kdo nemůže v noci spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janibubi
28.8.10 00:55

Me se to moje budi,tak asi nebudu mi malinko cau ani v noci a to me pritel premlouva na druhe,bych asi dostala infarkt.
nemyslim to zle,sem stastna,ale vite jak to je,nez si clovek zvykne.............

• Citovat
  • Upravit
misa.m
28.8.10 00:57

já měla zapomínání spojené s těhotenstvím a teď si říkám, že je to mateřství…jsem zvědavá na co se budu vymlouvat za tři roky, až půjdu do práce…holky dobrou noc, ať už ji prožijete jakoliv…jen tu práci pro dnešek už vynechte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20656
28.8.10 00:59

já o druhém nechtěla do 3 let od porodu ani slyšet, by mě trefil šlak - mít to éro v dvojím provedení :mrgreen:
teď už jsem přemluvila i manžela a co nevidět doufám budou // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
28.8.10 00:59
janibubi píše:
Me se to moje budi,tak asi nebudu mi malinko cau ani v noci a to me pritel premlouva na druhe,bych asi dostala infarkt.
nemyslim to zle,sem stastna,ale vite jak to je,nez si clovek zvykne.............

jeeště mi to nedalo…tebe přemlouvá a ten můj se modlil, jestli už zase nejsem v tom :mrgreen: jinak se milujeme :lol:
a neboj, mě by taky hráblo, mít teď druhé :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20656
28.8.10 01:00

misa - dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
28.8.10 01:00
sandrik píše:
já o druhém nechtěla do 3 let od porodu ani slyšet, by mě trefil šlak - mít to éro v dvojím provedení :mrgreen:
teď už jsem přemluvila i manžela a co nevidět doufám budou // ;)

aaa tak držím pěsti :-) a teď tři hodinky spánku

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.8.10 01:02
misa.m píše:
janibubi píše:
jeeště mi to nedalo…tebe přemlouvá a ten můj se modlil, jestli už zase nejsem v tom :mrgreen: jinak se milujeme :lol:
a neboj, mě by taky hráblo, mít teď druhé :lol: :palec:

tak vis co,on malou nehlida je to vse na m,tech par chvil co ji hlida a to jen pokud neplace,tak to bych mela deti klidne 10 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.8.10 01:03
misa.m píše:
sandrik píše:
aaa tak držím pěsti :-) a teď tři hodinky spánku

DOBROU :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20656
28.8.10 01:03

misa - děkuju, se nejdřív musím uzdravit (trápí mě dýchací cesty horní i dolní) a manžel má pro změnu atb na uzliny, takže tak 1-2 měsíce s nrhnem na to :wink:
snad budes mít štěstí a bude i víc než tři hodiny spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.8.10 01:04
janibubi píše:
tak vis co,on malou nehlida je to vse na m,tech par chvil co ji hlida a to jen pokud neplace,tak to bych mela deti klidne 10 :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
28.8.10 01:05
sandrik píše:

no me prave 3 roky aky pripada super,ale on mi furt tlouka do hlavy,ze neni dobry cekat dlouho a ,ze jak mala naplni rok,ze je to akorat,to se tem chlapum dobre mluvi.jinak blahopreju a at se to brzo povede

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.8.10 01:07

Tak to mi je lito,ze ste nemocni,vazne.
proto me dnes nastvala debata jedne 16lete holky co sla na potrat......Kdo chce deti,tak nemuze a kdo nechce jde to hned.

• Citovat
  • Upravit
20656
28.8.10 01:09
janibubi píše:
Tak to mi je lito,ze ste nemocni,vazne.
proto me dnes nastvala debata jedne 16lete holky co sla na potrat......Kdo chce deti,tak nemuze a kdo nechce jde to hned.

no já potrat nezavrhuju - v 16ti ale i několik později bych si na dítě ne troufla ani omylem
navíc ne každý má podporu rodiny a to je v tomhle věku nutnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
28.8.10 01:18

vis co ja to chapu,ale musi se myslet i na ochranu.muze se stat na nas se taky otec vykaslal atd,ale me selhaly prasky napr me ste,ze si mysli,ze se nepokusila chranit chapes

• Citovat
  • Upravit
20656
28.8.10 01:37

jo tak to chápu - riskujou a pak se diví :nevim:

no nic - jdu se natáhnout a snad usnu :mavam: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová