Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:
ahoj nespavci proč vlastně nespíte? Já dnes kvůli novi co e pořád budí s úláčem a já nevím co mu je viz nově založená dikuse, ale jindy nepím taky, zekže dnes to mám jen spestřené…
Přeji ti ať už malej nepláče a máte oba klidnou noc.Já osobně ponocuju dost často a zcela dobrovolně. ![]()
Deminko : no nd to bude lepší až se znovu probudí dám mu čípek a uvidíme… proč ponocuješ dobrovolně? ![]()
Michaelakkk píše:
Deminko : no nd to bude lepší až se znovu probudí dám mu čípek a uvidíme… proč ponocuješ dobrovolně?
Já jsem takovej noční živočich už odmala. ![]()
já jem byla taky. Učit jsem e dokázala vždycky jenom po nocích přes den mi to nikdy nešlo
Pře den jsem vždy spala tak do 12 což u nmě teď poledních 10 měsíců abolutně nepřipadá v úvahu, jelikož by to moje zvířátko ai v postýlce a o hladu nevydrželo
![]()
Tak s tím učením jsem to měla taky přesně tak.Nejvíc jsem se naučila těsně před spaním a ráno jsem si to perfektně pamatovala.
Já dopoledne tak přežívám.Nejvíc energie mám odpoledne a večer. ![]()
Dlouho jsem nevěděl co to dopoledne vůbec je a jakej čas mu vymezit ale díky Samuelovi už vím co je to ráno a dopoledne, ale většinou jem ještě v takovém polospánku a jakmile jde spát bud poo nebo před o jdu okamžutě taky ![]()
To já si taky chodím pospat když malá přes den usne.Tys můj člověk.
![]()
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!! ![]()
Deminka píše:
Mimochodem co tvůj prcek, už nepláče???
Zatím nee před 20 minutama byl vzhuru ale od tý doby nic, jen e tam strašně vrtí a točí… ![]()
Michaelakkk píše:
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!!
No jen jestli to ještě budem umět. ![]()
pacipacipac píše:
Holky, já také nemohu spát
a pročpak tak smutně? ![]()
Deminka píše:Michaelakkk píše:No jen jestli to ještě budem umět.
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!!
To se snad nedá zapomenout!! ![]()
Michaelakkk píše:Deminka píše:Zatím nee před 20 minutama byl vzhuru ale od tý doby nic, jen e tam strašně vrtí a točí…
Mimochodem co tvůj prcek, už nepláče???
Naše Markétka kolikrát v noci taky dělá veletoče. to jsou v postýlce rány, ale málokdy se teda vzbudí.Naštěstí.