Sovičky - pro všechny, kdo nemůže v noci spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
21.8.10 00:24
Michaelakkk píše:
ahoj nespavci proč vlastně nespíte? Já dnes kvůli novi co e pořád budí s úláčem a já nevím co mu je viz nově založená dikuse, ale jindy nepím taky, zekže dnes to mám jen spestřené… :-(

Přeji ti ať už malej nepláče a máte oba klidnou noc.Já osobně ponocuju dost často a zcela dobrovolně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.8.10 00:25

Deminko : no nd to bude lepší až se znovu probudí dám mu čípek a uvidíme… proč ponocuješ dobrovolně? :-)

• Citovat
  • Upravit
485
21.8.10 00:27
Michaelakkk píše:
Deminko : no nd to bude lepší až se znovu probudí dám mu čípek a uvidíme… proč ponocuješ dobrovolně? :-)

Já jsem takovej noční živočich už odmala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.8.10 00:31

já jem byla taky. Učit jsem e dokázala vždycky jenom po nocích přes den mi to nikdy nešlo :D Pře den jsem vždy spala tak do 12 což u nmě teď poledních 10 měsíců abolutně nepřipadá v úvahu, jelikož by to moje zvířátko ai v postýlce a o hladu nevydrželo :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
485
21.8.10 00:35

Tak s tím učením jsem to měla taky přesně tak.Nejvíc jsem se naučila těsně před spaním a ráno jsem si to perfektně pamatovala. :-) Já dopoledne tak přežívám.Nejvíc energie mám odpoledne a večer. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.8.10 00:37

Dlouho jsem nevěděl co to dopoledne vůbec je a jakej čas mu vymezit ale díky Samuelovi už vím co je to ráno a dopoledne, ale většinou jem ještě v takovém polospánku a jakmile jde spát bud poo nebo před o jdu okamžutě taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
485
21.8.10 00:41

To já si taky chodím pospat když malá přes den usne.Tys můj člověk. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.8.10 00:42

Mimochodem co tvůj prcek, už nepláče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk

Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!! :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
Deminka píše:

Zatím nee před 20 minutama byl vzhuru ale od tý doby nic, jen e tam strašně vrtí a točí… :think:

• Citovat
  • Upravit
485
21.8.10 00:43
Michaelakkk píše:
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!! :D

No jen jestli to ještě budem umět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pacipacipac
21.8.10 00:44

Holky, já také nemohu spát :cry:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
21.8.10 00:45
pacipacipac píše:
Holky, já také nemohu spát :cry:

a pročpak tak smutně? :?:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
Deminka píše:
Michaelakkk píše:
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!! :D
No jen jestli to ještě budem umět. :mrgreen:

To se snad nedá zapomenout!! :D

• Citovat
  • Upravit
485
Michaelakkk píše:
Deminka píše:
Zatím nee před 20 minutama byl vzhuru ale od tý doby nic, jen e tam strašně vrtí a točí… :think:

Naše Markétka kolikrát v noci taky dělá veletoče. to jsou v postýlce rány, ale málokdy se teda vzbudí.Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová