Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravím všechny sůvičky
to já bych spát i mohla, ale do 10 jsem pracovala a tak mozek nějak nejde zastavit a pořád šrotuje, to prostě neusnu
![]()
Michaelakkk píše:LucieL píše:dělala jsem to samé
Ahoj sůvičky, můžu se přidat do klubu?čekám až se naše malá můrka vzbudí na baštu a kdybych věděla, že bude mít tak tvrdé spaní už dávno brundím aspoň na chvíli s ní
![]()
![]()
neboj z toho vyrosteš
No věřím, že už zítra budu o půl metru vyšší
![]()
Teď si nadavám do volů, jak už jsem mohla chrupkat
![]()
LucieL píše:Michaelakkk píše:No věřím, že už zítra budu o půl metru vyššíLucieL píše:dělala jsem to samé
Ahoj sůvičky, můžu se přidat do klubu?čekám až se naše malá můrka vzbudí na baštu a kdybych věděla, že bude mít tak tvrdé spaní už dávno brundím aspoň na chvíli s ní
![]()
![]()
neboj z toho vyrosteš
![]()
![]()
Teď si nadavám do volů, jak už jsem mohla chrupkat![]()
No neboj tonení naposled !!
Jás i takhle nadávala několik měsíců ![]()
Michaelakkk píše:LucieL píše:No neboj tonení naposled !!Michaelakkk píše:No věřím, že už zítra budu o půl metru vyššíLucieL píše:dělala jsem to samé
![]()
![]()
neboj z toho vyrosteš
![]()
![]()
Teď si nadavám do volů, jak už jsem mohla chrupkat![]()
Jás i takhle nadávala několik měsíců
Néééé
![]()
Jsme nepoučitelné ![]()
Lucko
já pořád čekám, ale asi ji vzbudím násilím, už měla půl hodinky papat, jsme na umělé
ještě to nemám vůbec vychytaný…jsou jí necelé tři měsíce, ale narodila se o dva měsíce dříve…snažím se řídit napůl instinktem a napůl tabulkou ![]()
misa - s tímhle ti bohužel poradit neumím, jednak je to dávno co byla dcera miminko a jednak jsem kojila, což je taky jiný (je to hned při ruce
) ![]()
já kojila měsíc, a měsíc odstříkávala,co byla Johanka v inkubátoru…vůbec nepřikládám tak 14 dní. Trochu mě to mrzí,ale co se dá dělat. Jinak pořád spí, nemám srdce ji vzbudit a nehci usnout na hodinku…to jsem pak otrávená…co ty? Co ti brání ve spánku? ![]()
mi to neodeslalo komentář tak znova :-/
Hlavní je že jste obě spokojené, někdy to prostě nejde a než se stresovat a trápit, tak je lepší přejít na UM nemluvě o tom, že jste to mělo komplikovanější umístěním v inkubátorem
já dluoho pracovala a mozek ještě nepochopil, že má vypnout, jsem unavená a rozjetá zároveň ![]()
ahoj holky,tak mi mimco uslo a ja nemuzu spat,ale uzivam si chvillky pro sebe ![]()
… kdyby šlo jen o metříky tak je to ještě fajn, já tuhle zapomněla, že mám prádlo v pračce a nechala ho tam do druhého dne
![]()
čekám, kdy někde zapomenu dítě - ale utěšiju se, že už je ve věku, kdy by se mohla dovolat pomoci
![]()
jj to znam taky,to je pak vune
. Me se to stava,ze dost zapominaam,kdyz chci udelat vic veci najednou a co nejrychleji.