Tři a více dětí - rodiny

6744
5.8.10 13:01

Tři a více

Ahoj maminky ráda bych si popovídala s maminkami početnějších rodin :-D najdou se tu nějaké :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
5.8.10 13:06

Ahoj mamule, tak nás je poněkdud víc :wink: Jinak tady je určitě diskuze Velká rodina - více dětí, kdyžtak mrkni i tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.8.10 13:09

Ahoj,tak nás je celkem pět.Já s manželem a tři děti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:16

Tak to je super :dance: nás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.10 13:19

Mamule, to je fakt, že už máte takový větší věkový rozptyl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
5.8.10 13:20

ahojky.my plánujeme jít v nejbližší době do 3.trochu sním i o 4.ale to je zatím ve hvězdách. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:22
kralicinka1 píše:
ahojky.my plánujeme jít v nejbližší době do 3.trochu sním i o 4.ale to je zatím ve hvězdách. :-D

No tak to je super jen tak dál ať je nás tady hooodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:24
fragola píše:
Mamule, to je fakt, že už máte takový větší věkový rozptyl :wink:

No právě :roll: víš jak pubošům je Kuba už akorát na obtíž :-? tak se snažíme a doufám že se brzo zadaří :wink: no a mohla by to být klidně holčička aby byly stavy vyrovnané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.10 13:28

Mamule, jasně, taky jsem se po Simči smála, že jsme aspoň trochu dorovnali skóre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.8.10 13:30

ahoj, tak my jsme taky taková větší rodinka, já, manžel, naše čtyři děti a to nepočítám našeho dědečka, kterej mi chvílema taky připomíná dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.8.10 13:32

Hlasim se taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:32
evinka001 píše:
ahoj, tak my jsme taky taková větší rodinka, já, manžel, naše čtyři děti a to nepočítám našeho dědečka, kterej mi chvílema taky připomíná dítě :-)

:mrgreen: :mrgreen: no jo dědečové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.8.10 13:33
mamule píše:
Tak to je super :dance: nás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček :wink:

taky mám doma puboše a ten druhý do ní pomalu přichází a to je snad ještě horší… ale s nejstarší a nejmladší jsou nerozlučná dvojka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:33
farska píše:
Hlasim se taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jasně šup sem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 13:34
evinka001 píše:
mamule píše:
Tak to je super :dance: nás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček :wink:
taky mám doma puboše a ten druhý do ní pomalu přichází a to je snad ještě horší… ale s nejstarší a nejmladší jsou nerozlučná dvojka…

Jéé no tak to je super :palec: u nás to klape jen pokud je Kuba hodný a nic po nich nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová