Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky ráda bych si popovídala s maminkami početnějších rodin
najdou se tu nějaké
![]()
Ahoj mamule, tak nás je poněkdud víc
Jinak tady je určitě diskuze Velká rodina - více dětí, kdyžtak mrkni i tam ![]()
Tak to je super
nás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček ![]()
ahojky.my plánujeme jít v nejbližší době do 3.trochu sním i o 4.ale to je zatím ve hvězdách. ![]()
kralicinka1 píše:
ahojky.my plánujeme jít v nejbližší době do 3.trochu sním i o 4.ale to je zatím ve hvězdách.
No tak to je super jen tak dál ať je nás tady hooodně ![]()
fragola píše:
Mamule, to je fakt, že už máte takový větší věkový rozptyl
No právě
víš jak pubošům je Kuba už akorát na obtíž
tak se snažíme a doufám že se brzo zadaří
no a mohla by to být klidně holčička aby byly stavy vyrovnané ![]()
Mamule, jasně, taky jsem se po Simči smála, že jsme aspoň trochu dorovnali skóre ![]()
ahoj, tak my jsme taky taková větší rodinka, já, manžel, naše čtyři děti a to nepočítám našeho dědečka, kterej mi chvílema taky připomíná dítě ![]()
evinka001 píše:
ahoj, tak my jsme taky taková větší rodinka, já, manžel, naše čtyři děti a to nepočítám našeho dědečka, kterej mi chvílema taky připomíná dítě
no jo dědečové ![]()
mamule píše:
Tak to je supernás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček
taky mám doma puboše a ten druhý do ní pomalu přichází a to je snad ještě horší… ale s nejstarší a nejmladší jsou nerozlučná dvojka…
evinka001 píše:mamule píše:taky mám doma puboše a ten druhý do ní pomalu přichází a to je snad ještě horší… ale s nejstarší a nejmladší jsou nerozlučná dvojka…
Tak to je supernás je taky zatím celkem 5 ale ráda bych Kubovi pořídila ještě jednoho sourozence jelikož ti 2 starší jsou už puboši tak aby nebyl bobeš jako jedináček
Jéé no tak to je super
u nás to klape jen pokud je Kuba hodný a nic po nich nechce ![]()