Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych navázat na diskuzi „sůvy“ :
tedy zakládám diskuzi pro nespavce..
Je tu někdo ještě mezi živými??
Tzn, žádné téma - jen to, co den přinesl..a tak.
J.
Žluva hajní je velice plachý, skrytě žijící pták. Pouze překrásně zbarvený sameček občas prozradí svou přítomnost krátkým, ale zato velmi překrásně znějícím flétnovým zpěvem.
jj, ja si zrovna napatlala na hlavu barvu pac pres den fakt nemam sanci
tak cekam a cekam, no a trosku jsem to tu ted pofackovala ten silenej brajgl a za chvilku, nez se mala vzbudi na kojeni, pujdu makat .. jeste si privydelavam nejakou tu korunu prepisovanim dotazniku do pc …
Cha! jak si může někdo 2m po porodu barvit vlasy - tím myslím zvládnutí koordinace celé akce!!
![]()
Já kupodivu v mezičase myslela taky na vlasy
a rozhodla se nechat si zase narůst dlouhé a nechat si uplést minimálně 2 fr. copy..(takové ty jak jdou okolo hlavy)..momentálně mám bobek vzadu a delší vepředu.. ![]()
Ahoj holky, já se hlásím, ponocuju často.Docela se nudím.Jsme samy doma.
Příspěvek upraven 31.07.10 v 00:23
Dám si asi ještě kafčo, můžu nabídnout?? Já po něm můžu spát v pohodě. ![]()
já si ze zoufalství otevřela rosé - co jsem si koupila na dovču
ale na spánek to teda nevypadá..a kafe bych klidně taky brala..na me taky nemá moc vliv..
![]()
Tak já udělám rozpustný s mlíkem ju??Ty si nespavec založením nebo kvůli prckovi??
ja si hledam písničky na youtube - karaoke verze..a snažím se přezpívat sousedovic party nad nama..
šla bych se připojit, ale bohužel noví sousedi se mnou nebaví. Jsou velmi velmi hluční , oba mají velmi „zvučné“ hlasy …já si jednou bohužel postěžovala další sousedce na jejich hlučnost a od té doby mě ta paní (nová sousedka) nezdraví. Já jí dnes podržela dveře když měla těžké kabele, chápu že 3 letá holčička má zrovna blbý věk a kvílí..
Ale ona neřekla ani dobrý den..
já nechci soudit dle zjevu, ale asi musím. Je to chemlonová blondýna, s VELMI pronikavým hlasem- Její holčička (ty 3 necelý roky tipuju) má každou noc (od 3 do 4 zhruba) záchvat pláče..Nevím..asi věk..
![]()
Tak já se kvám taky přidám,jsem nespavec a straším tady skoro pořád do dvou ráno ![]()
Juj tak mi máme naštěstí rozumný sousedy,mám pocit,že v celým paneláku jsem takhle dlouho vzhůru jen já ![]()
Tak my máme sousedy celkem v pohodě.Nikdo tu nijak významněji neprudí.Teď je tu klid a já si užívám to ticho. ![]()