Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky..mě je 20..sice ještě dítko nečekám, lae snažíme se o něj..
a ty máš plánované těhu???
Ano mame ho planovane rodit budu v 19.
A jak dlouho se uz snazite? My jsme se snazili 5 mesicu. A beres neco? A vitam te tady:) ![]()
Niky: já rodila ve 20-ti. A naprosto vše v pohodě:). A už mám dva prcky:)
Jinak tady běží dikuse Mladé maminky kolem 20 let tak se tam holky přidejte ![]()
Niky já rodila v 19 a těhu jsem snášela líp než teď o deset let dýl.
já rodila taky ve 20 a vše je ok a teď už čekáme druhé a moc se těšíme takže si myslím že to problém rozhodně není ![]()
Niky snažíme se asi 3 měsíc..nejdřív že to necháme tak nějak náhodě ale pro mě se to stalo něčím co chci už ted
![]()
monicskaa píše:Niky snažíme se asi 3 měsíc..nejdřív že to necháme tak nějak náhodě ale pro mě se to stalo něčím co chci už ted
![]()
Moni to ti jen můžu držet palečky ať dopadneš líp jak já. Taky jsem chtěla miminko a bohužel i doktoři k tomu přispěli, protože moje diagnoza byla špatná. Každopádně jsem se snažila asi něco přes dva roky a otěhotněla až když jsem o to až tak neusilovala.
Každopádně každá žena je jiná a přeju ti moc štěstíčka. Těším se až tady budeš co nejdříc pisat, že se povedlo ![]()
Budu ti drzet palecky a o vsem informuj. Holky a jak jste prozivali porod? ja mam z toho velky strach, bojim se desne bolesti. rada si poslechnu vase pribehy:)
Moni a hlavne neztracej nadeji tak jako ja. no a mimi prislo kdyz jsem to nejmene cekal
![]()
Já prvního čekala v 19ti,porodila týden po svých 20tinách..termín jsem měla den před narozkama,ale mrška nechtěl ven
..Teď je mi 22let a v srpnu by se měl Matymu narodit bratříček ![]()
Niky jsem ve stejné situaci jako ty, taky se porodu bojím, ale jedna užasná osůbka, která rodila pár dní pospět (druhé dítko) mi řekla, když si ho budeš představovat pěkně, rychle takový bude, prej měla oba rychlé, málo bolestivé a má dvě krásné děti - první holčičku, te´d kluka.
Kdy máš termín porodu?
Já cca kolem 15 ledna 2011.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky. Je mi 18 let a jsem v ocekavani prvniho ditka. Rada bych se chtela podelit o vase pribehy, jak jste prozivali, prozivate tehu, jak jste se zvladli starat o mimi apod. Tesim na Vas:)