Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
je to složitější … v jednoduchosti, má jinou maminku s již 5-ti letým dítětem - které není jeho biologické.
nikita066 píše:
je to složitější … v jednoduchosti, má jinou maminku s již 5-ti letým dítětem - které není jeho biologické.
Nno moc tomu nerozumím
, ale určitě to zvládáš
Jak to vzal, když ji mu řekla, že jsi těhotná? a co na to vaši? My taky nemáme tatínka a zvládáme to…
Jelikož jsem to zjistila až po rozchodu a je to debilek tak, že mám jít na potrat a spoustu hnusnějšího! Já to neudělala. Jsem ráda, že ho budu mít. Rodiče, jo celkem dobře, i když mamce to chvilku trvalo, protože má ročního prcka a říká, že je na babičku mladá, ale už se taky těší.
Michaelakk může se zeptat, co se stalo s tvým přítelem? Pokud nehceš neodpovídej
nikita066 píše:
Jelikož jsem to zjistila až po rozchodu a je to debilek tak, že mám jít na potrat a spoustu hnusnějšího! Já to neudělala. Jsem ráda, že ho budu mít. Rodiče, jo celkem dobře, i když mamce to chvilku trvalo, protože má ročního prcka a říká, že je na babičku mladá, ale už se taky těší.
tak ono jí ani nic jiného už nezbývá
všechno chce čas…
nikita066 píše:
Tak to taky nemáš jednoduchý a jak to uděláš s určením otcovství přizná se k němu? bude ti platit? No mí mamce je 39 a taky se na babičku necítil, ale já jem s miminem přišla v 19 ona už v 18 takže nemohla nic namítat, akorát jsem si to představovala jinak než že skončím u rodičů..
kačenka89 píše:
Michaelakk může se zeptat, co se stalo s tvým přítelem? Pokud nehceš neodpovídej
Zemřel, měl těžkou autonehodu, kterou nezavinil, ten idiot co to do něj napral byl opilej a nic si neudělal…
Michaelakkk píše:kačenka89 píše:Zemřel, měl těžkou autonehodu, kterou nezavinil, ten idiot co to do něj napral byl opilej a nic si neudělal…
tak to mě mrzí…
většinou to tak bývá…že viník přežije
Michaelak :
JJ na silnici jsou různí kreténi, kteří si neuvědomýjí co můžou spůsobit. Všichni co chlastají před jízdou bych zavřela. Taky s tím mám zkušenost, ale to není tady na veřejný okno.
A to, že jsi skončila u rodičů, s toho si nic nedělej, alespoň ti víc pomůžou, já bych to taky brala. Ale je jich doma plný dům.
Drž se!
Michaelak tak to me moc mrzi, muselo to byt tezke, ale prcek ti aspon pomohl vid? ![]()
Ahojte, tak se k vám hlásím. Je mi 20 v říjnu 21 a malého čekáme v listopadu. Už se těšíme, jinak se cítím jako balon. Dost sem přibrala na 7 měsíc si myslím. Jím normálně, žádné sladké hříchy.. no chci se vidět na konci
zatím ![]()
Ahojky holky, tak já se k Vám také přidávám, je mi 18 v řijnu 19 a zaítm termín porodu 16.2.2010
a jsme v 11+5 tt.
zatím je vše oki
mám staršího přítele je mu 24let. Krásně nám zatím sedí termín porou přítel má narozeniny 23.2
což je uplně krásné ![]()
Jinak, měla jsem přerušenou školu kvůli osobním problemum, a v zaří bych měla znovu nastoupit, ale školu jsem dělala kuchař - čísník, a neívm zda je dobré se do tohohle znovu vracet. nebo to ještě na rok odložit a pak pokračovat v individuálním studiu. Samozdřejme se také budu řídit podle názoru mudr.
Všem přeji příjmené těhu
a porodu se bojím, ale myslím že jsou i horší věcí
a tohle je ta jedna z těch krásnejších na které později budeme rády vzpomínat ![]()
Sovicka18 :
Já mám termín 16.listopadu a přítel je 12.listopadu
toho dne prý budu lítat po schodech nahoru a dolů ať jsou stejně
já jsem studim ukončila minulý rok , v březnu sem měla uraz. Chyběl mi jen poslední rok.. holky letos maturovaly.. ale měla sem tolik zameškané, dodělat to nemůžu jelikož sme byli poslední obor. Tak uvidím, zatím to neřeším a těším se na prcka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A proč nemáš tatínka pro mimi?