Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Michaelakkk
29.7.10 12:06
nikita066 píše:
jsi hodňoučká, děkuju. A až budu mít mimiško v náručí, tak to se už teď moc těším.
Zatím se mazlím s hafanem :D

A proč nemáš tatínka pro mimi?

• Upravit
13335
29.7.10 12:09

je to složitější … v jednoduchosti, má jinou maminku s již 5-ti letým dítětem - které není jeho biologické.

• načítám...
Michaelakkk
29.7.10 12:14
nikita066 píše:
je to složitější … v jednoduchosti, má jinou maminku s již 5-ti letým dítětem - které není jeho biologické.

Nno moc tomu nerozumím :oops: , ale určitě to zvládáš :-) Jak to vzal, když ji mu řekla, že jsi těhotná? a co na to vaši? My taky nemáme tatínka a zvládáme to…

• Upravit
13335
29.7.10 12:17

Jelikož jsem to zjistila až po rozchodu a je to debilek tak, že mám jít na potrat a spoustu hnusnějšího! Já to neudělala. Jsem ráda, že ho budu mít. Rodiče, jo celkem dobře, i když mamce to chvilku trvalo, protože má ročního prcka a říká, že je na babičku mladá, ale už se taky těší.

• načítám...
2532
29.7.10 12:18

Michaelakk může se zeptat, co se stalo s tvým přítelem? Pokud nehceš neodpovídej

• načítám...
2532
29.7.10 12:19
nikita066 píše:
Jelikož jsem to zjistila až po rozchodu a je to debilek tak, že mám jít na potrat a spoustu hnusnějšího! Já to neudělala. Jsem ráda, že ho budu mít. Rodiče, jo celkem dobře, i když mamce to chvilku trvalo, protože má ročního prcka a říká, že je na babičku mladá, ale už se taky těší.

tak ono jí ani nic jiného už nezbývá :wink: všechno chce čas…

• načítám...
Michaelakkk
29.7.10 12:19
nikita066 píše:
Jelikož jsem to zjistila až po rozchodu a je to debilek tak, že mám jít na potrat a spoustu hnusnějšího! Já to neudělala. Jsem ráda, že ho budu mít. Rodiče, jo celkem dobře, i když mamce to chvilku trvalo, protože má ročního prcka a říká, že je na babičku mladá, ale už se taky těší.

Tak to taky nemáš jednoduchý a jak to uděláš s určením otcovství přizná se k němu? bude ti platit? No mí mamce je 39 a taky se na babičku necítil, ale já jem s miminem přišla v 19 ona už v 18 takže nemohla nic namítat, akorát jsem si to představovala jinak než že skončím u rodičů..

• Upravit
Michaelakkk
29.7.10 12:20
kačenka89 píše:
Michaelakk může se zeptat, co se stalo s tvým přítelem? Pokud nehceš neodpovídej

Zemřel, měl těžkou autonehodu, kterou nezavinil, ten idiot co to do něj napral byl opilej a nic si neudělal…

• Upravit
2532
29.7.10 12:22
Michaelakkk píše:
kačenka89 píše:
Zemřel, měl těžkou autonehodu, kterou nezavinil, ten idiot co to do něj napral byl opilej a nic si neudělal…

:-( tak to mě mrzí… :hug: většinou to tak bývá…že viník přežije

• načítám...
17050
29.7.10 12:25

Michaelakkk: to mě mrzí:(…

• načítám...
13335
29.7.10 12:27

Michaelak :
JJ na silnici jsou různí kreténi, kteří si neuvědomýjí co můžou spůsobit. Všichni co chlastají před jízdou bych zavřela. Taky s tím mám zkušenost, ale to není tady na veřejný okno.

A to, že jsi skončila u rodičů, s toho si nic nedělej, alespoň ti víc pomůžou, já bych to taky brala. Ale je jich doma plný dům.

Drž se!

• načítám...
Niky7
29.7.10 12:56

Michaelak tak to me moc mrzi, muselo to byt tezke, ale prcek ti aspon pomohl vid? :srdce:

• Upravit
ladyrtw
29.7.10 17:50

Ahojte, tak se k vám hlásím. Je mi 20 v říjnu 21 a malého čekáme v listopadu. Už se těšíme, jinak se cítím jako balon. Dost sem přibrala na 7 měsíc si myslím. Jím normálně, žádné sladké hříchy.. no chci se vidět na konci :mrgreen: zatím :-D

• Upravit
98
29.7.10 18:11

Ahojky holky, tak já se k Vám také přidávám, je mi 18 v řijnu 19 a zaítm termín porodu 16.2.2010 :)) a jsme v 11+5 tt. :)) zatím je vše oki :) mám staršího přítele je mu 24let. Krásně nám zatím sedí termín porou přítel má narozeniny 23.2 :-) což je uplně krásné :)
Jinak, měla jsem přerušenou školu kvůli osobním problemum, a v zaří bych měla znovu nastoupit, ale školu jsem dělala kuchař - čísník, a neívm zda je dobré se do tohohle znovu vracet. nebo to ještě na rok odložit a pak pokračovat v individuálním studiu. Samozdřejme se také budu řídit podle názoru mudr.
Všem přeji příjmené těhu :) a porodu se bojím, ale myslím že jsou i horší věcí :) a tohle je ta jedna z těch krásnejších na které později budeme rády vzpomínat :-))

• načítám...
ladyrtw
29.7.10 18:19

Sovicka18 :
Já mám termín 16.listopadu a přítel je 12.listopadu :) toho dne prý budu lítat po schodech nahoru a dolů ať jsou stejně :mrgreen: já jsem studim ukončila minulý rok , v březnu sem měla uraz. Chyběl mi jen poslední rok.. holky letos maturovaly.. ale měla sem tolik zameškané, dodělat to nemůžu jelikož sme byli poslední obor. Tak uvidím, zatím to neřeším a těším se na prcka :srdce:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová