Voják

Anonymní
24.7.10 08:34

Voják

Ahojky, omlouvám se, že píšu znovu, ale situace je taková, že já i on jsme v nadále kontaktu, ale stále nic nevím o jeho práci. Tak že bych měla pár dotazů: on pracuje v SZR a co mi tvrdil, tak jako skladník, ale zřejmě to nebude jeho jediná pozice - jelikož ho vidím dost často jak jde o víkend z práce + mi říkal něco o tom, že klukům dá 10 km poklusem a oni ho proklínají :o) Přitom na pozici velitele, kdyměl pod sebou, prá 16-20 lidí, skončil. :-( Docela nechápu, ani to zda má možnost ve skladu k přístupu k netu ? A jaká by měla být jeho pracovní doba ? Řekl mi, že pracuje od 7 hodin ranních a nemůže si naplánovat žádný víkend, nic. Minulý týden byl zase celý mimo domov a jak psal mé kamarádce ( která s ním taky udržuje kontakt ), tak vím toto: Ahoj, byl jsem na sluzebce, nemohl jsem napsat, protoze nemuzeme pozívat mobil. " Hm, pritom me prakticky den/dva predtim SMS psal. Tak nevim, mohl by mi prosim nekdo objasnit jak to tedy v samostatne zachrane jednotce chodi ? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
24.7.10 09:54

Hele a nepsala jsi minule, že už na něho kašleš??
Pochybuju, že ti tady někdo bude veřejně objasňovat, jak to chodí…

Smiř se s tím, že pro tohohle pána nejsi důležitá a přestaň se na něj upínat. Stejně to lepší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.7.10 10:11

Ahoj,už jsem odpovídala kdysi.Schválně jsem se ptala manžela,jestli pamatuješ,je voják taky.
Takže podle něj Ti maže med kolem pusy,skladník je „poslední voják“- bez urážky a nikomu nevelí.A spolíhá na to,že civilové do toho,jak to u vojáků chodí,do toho nevidí.o víkendu do práce prý nechodí,pokud- tak do služeb a to je prý sem tam.
podle něj kecá a nechce přiznat barvu.Tím že „trochu vím“ ,jak to v armádě nebo v rodině vojáka chodí si dovolím radu - pošli ho konečně k vodě.Jinak nevím,co kdo poradí,radili jsme minule a bez efektu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.10 12:36

Moje nevl.sestra je voják z povolání. Jak už tu píše Jana - tak víkendy má volné (teda kromě těch služeb, ale jí se to netýká).
Jinak názor mám stejný jako Novire :nevim:
Hodně štěstí :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.7.10 13:19

No já do vojenské služby vůbec nevidím,ale podle toho co píšeš si myslím,že lže jako když tiskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
24.7.10 20:00

Podle mě má někde bokovku.Pryč od něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
24.7.10 20:12

Ahoj,
manžel je u armády a chodí to asi takto…samostatná záchranná služba spadá pod integrovaný záchranný systém, pracovní doba bývá zhruba od 6:30 do 16:00, pátky bývají kratší.
Jediné co ho může zatížit je pohotovost na mobilu, který musí používat a být na signálu, protože se za to berou příplatky.
Jestli je skladník, nemůže nikomu dávat příkazy k poklusu, musel by běhat sám.
Prostě ti lže. Internet může mít svůj, a žádný zákaz používání telefonů neexistuje !!!
Tak ho nech, ať si vykládá báchorky, ale nevěř jim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.10 07:53

Tak fakt holky nevim: muj znamy je v te same jednotce a tak jsem se ho byla nenapadne zeptat: no rekl mi, ze toho chlapa zna a co dela a proste to vypada, ze mi NELZE. Nechapu to, no. Pritom on byva v 16 hodin uz doma + furt je nekde v haji ( zahranici, sluzebky, cviceni, zachrana atd. ). Nechapu to, jinak ( asi jsem to OK pobrala ), tak je i na jiny pozici + co me dostalo nejvic ( maji tam byt na to 2, ale dela to sam ). Tak ze nelze, no. Ale je to divny. :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.10 09:28

Anonymní, v armádě je zdvojená funkce úplně normální. Má ji skoro každý voják. Možná bych popřemýšlela, jestli si tam z tebe někdo nedělá vyloženě prdel.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.10 10:37

Co ? Ale ne, on je ve sklade, kde maji byt pry 2, ale nemaji lidi, tak maka za jednoho + ma jeste jinou fuknic ( nevim jakou ). Fakt, ja bydlim vedle kasaren a stava se ze ho vidim jak jde ze sluzby ( tvrdi i on ) a dost casto - prave proto nechapu tu jeho logiku, jinak ano: patkyma vetsinou kratsi ( tvrdi sam )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.10 12:10

Promiň, ale žádnou omluvu jeho chování ode mně neuslyšíš. Jako manželka vojáka o armádě vím celkem dost. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.10 12:48

Prdel proc ? Ja ho moc neposlouchala, vite, kdyz mi vypravel o praci. Proste povidal neco o tom, ze dela ve skladu, ze tam na to maj byt 2, ale je tam sam. Ze prej delal velitele, ale z osobnich duvodu se nechal sesadit. Co vim tak pracuje od 7 hodin a v 16 hodin je uz doma + kazdou chvilku je pryc ( kdyz byly povodne, cviceni, ruzny akce, sluzebky, Vyskov, cizina ) - to nejsou vymysly to vim od jeho holek ( dcer ). Tak nevim, ptat se ho nechci, vim, ze mi do vojny nic nnei, a ze mi nemuze rict vsechno ....... Netvrdim, ze ma kazdy vikend praci, to netvrdi, ani on, ale rekne mi, ze s nemuze naplanovat 100% vikend, jen kdyz ma dovolenou tak vypadne a je jasnej a v klidu ze nikam nebude moci. Ze prej mobil musi mit neustale v pohotovosti, jen kdyz nekam jede, tak nesmi ( rikam neposlouchala jsem ho ), ze kdyz jde na cviceni, strilet nebo co, tak musi mit mobil vyplej. Ze prej neni problem kdyz ho probudi v noci a on musi jet. Ja fakt nevim co ten chlap dela a ptat se ho nechci .........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.13 08:50

voják k ničemu

Ahoj holky, mám na Vás dotaz, spíš chci slyšet názor. Znám jednoho vojáka, který je u armády cca 8 let, no, ale to je tak jediné, co ho s tím spojuje…na žádné misi nebyl (a to nemá ani ženu, děti a je mladý), skoro každý rok je tak čtvrt-půl roku na nemocenské (přitom hrát např hokej může). Takový člověk, který je v armádě mi přijde úplně k ničemu. Je fakt, že ho moc nemusím, je totiž strašně vychcaný…Jde mi o to, co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
3352
7.3.13 08:59

Zakladatelko, ale když se jej nezeptáš, tak se nic nedovíš, a dle mého názoru o víkendu nemá čas proto, že má rodinu a děti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.13 09:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám na Vás dotaz, spíš chci slyšet názor. Znám jednoho vojáka, který je u armády cca 8 let, no, ale to je tak jediné, co ho s tím spojuje…na žádné misi nebyl (a to nemá ani ženu, děti a je mladý), skoro každý rok je tak čtvrt-půl roku na nemocenské (přitom hrát např hokej může). Takový člověk, který je v armádě mi přijde úplně k ničemu. Je fakt, že ho moc nemusím, je totiž strašně vychcaný…Jde mi o to, co si o tom myslíte?

Ahoj, no co si o tom myslím, takový člověk je na prd v každé práci. Jinak brácha dělám u armády a jak říkal, tak takových se tam najde celkem dost. Samozřejmě je to čistě o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová