Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele a nepsala jsi minule, že už na něho kašleš??
Pochybuju, že ti tady někdo bude veřejně objasňovat, jak to chodí…
Smiř se s tím, že pro tohohle pána nejsi důležitá a přestaň se na něj upínat. Stejně to lepší nebude.
Ahoj,už jsem odpovídala kdysi.Schválně jsem se ptala manžela,jestli pamatuješ,je voják taky.
Takže podle něj Ti maže med kolem pusy,skladník je „poslední voják“- bez urážky a nikomu nevelí.A spolíhá na to,že civilové do toho,jak to u vojáků chodí,do toho nevidí.o víkendu do práce prý nechodí,pokud- tak do služeb a to je prý sem tam.
podle něj kecá a nechce přiznat barvu.Tím že „trochu vím“ ,jak to v armádě nebo v rodině vojáka chodí si dovolím radu - pošli ho konečně k vodě.Jinak nevím,co kdo poradí,radili jsme minule a bez efektu ![]()
Moje nevl.sestra je voják z povolání. Jak už tu píše Jana - tak víkendy má volné (teda kromě těch služeb, ale jí se to netýká).
Jinak názor mám stejný jako Novire
…
Hodně štěstí
!
No já do vojenské služby vůbec nevidím,ale podle toho co píšeš si myslím,že lže jako když tiskne.
Ahoj,
manžel je u armády a chodí to asi takto…samostatná záchranná služba spadá pod integrovaný záchranný systém, pracovní doba bývá zhruba od 6:30 do 16:00, pátky bývají kratší.
Jediné co ho může zatížit je pohotovost na mobilu, který musí používat a být na signálu, protože se za to berou příplatky.
Jestli je skladník, nemůže nikomu dávat příkazy k poklusu, musel by běhat sám.
Prostě ti lže. Internet může mít svůj, a žádný zákaz používání telefonů neexistuje !!!
Tak ho nech, ať si vykládá báchorky, ale nevěř jim. ![]()
Tak fakt holky nevim: muj znamy je v te same jednotce a tak jsem se ho byla nenapadne zeptat: no rekl mi, ze toho chlapa zna a co dela a proste to vypada, ze mi NELZE. Nechapu to, no. Pritom on byva v 16 hodin uz doma + furt je nekde v haji ( zahranici, sluzebky, cviceni, zachrana atd. ). Nechapu to, jinak ( asi jsem to OK pobrala ), tak je i na jiny pozici + co me dostalo nejvic ( maji tam byt na to 2, ale dela to sam ). Tak ze nelze, no. Ale je to divny. ![]()
Anonymní, v armádě je zdvojená funkce úplně normální. Má ji skoro každý voják. Možná bych popřemýšlela, jestli si tam z tebe někdo nedělá vyloženě prdel.. ![]()
Co ? Ale ne, on je ve sklade, kde maji byt pry 2, ale nemaji lidi, tak maka za jednoho + ma jeste jinou fuknic ( nevim jakou ). Fakt, ja bydlim vedle kasaren a stava se ze ho vidim jak jde ze sluzby ( tvrdi i on ) a dost casto - prave proto nechapu tu jeho logiku, jinak ano: patkyma vetsinou kratsi ( tvrdi sam )
Promiň, ale žádnou omluvu jeho chování ode mně neuslyšíš. Jako manželka vojáka o armádě vím celkem dost. ![]()
Prdel proc ? Ja ho moc neposlouchala, vite, kdyz mi vypravel o praci. Proste povidal neco o tom, ze dela ve skladu, ze tam na to maj byt 2, ale je tam sam. Ze prej delal velitele, ale z osobnich duvodu se nechal sesadit. Co vim tak pracuje od 7 hodin a v 16 hodin je uz doma + kazdou chvilku je pryc ( kdyz byly povodne, cviceni, ruzny akce, sluzebky, Vyskov, cizina ) - to nejsou vymysly to vim od jeho holek ( dcer ). Tak nevim, ptat se ho nechci, vim, ze mi do vojny nic nnei, a ze mi nemuze rict vsechno ....... Netvrdim, ze ma kazdy vikend praci, to netvrdi, ani on, ale rekne mi, ze s nemuze naplanovat 100% vikend, jen kdyz ma dovolenou tak vypadne a je jasnej a v klidu ze nikam nebude moci. Ze prej mobil musi mit neustale v pohotovosti, jen kdyz nekam jede, tak nesmi ( rikam neposlouchala jsem ho ), ze kdyz jde na cviceni, strilet nebo co, tak musi mit mobil vyplej. Ze prej neni problem kdyz ho probudi v noci a on musi jet. Ja fakt nevim co ten chlap dela a ptat se ho nechci .........
Ahoj holky, mám na Vás dotaz, spíš chci slyšet názor. Znám jednoho vojáka, který je u armády cca 8 let, no, ale to je tak jediné, co ho s tím spojuje…na žádné misi nebyl (a to nemá ani ženu, děti a je mladý), skoro každý rok je tak čtvrt-půl roku na nemocenské (přitom hrát např hokej může). Takový člověk, který je v armádě mi přijde úplně k ničemu. Je fakt, že ho moc nemusím, je totiž strašně vychcaný…Jde mi o to, co si o tom myslíte?
Zakladatelko, ale když se jej nezeptáš, tak se nic nedovíš, a dle mého názoru o víkendu nemá čas proto, že má rodinu a děti. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám na Vás dotaz, spíš chci slyšet názor. Znám jednoho vojáka, který je u armády cca 8 let, no, ale to je tak jediné, co ho s tím spojuje…na žádné misi nebyl (a to nemá ani ženu, děti a je mladý), skoro každý rok je tak čtvrt-půl roku na nemocenské (přitom hrát např hokej může). Takový člověk, který je v armádě mi přijde úplně k ničemu. Je fakt, že ho moc nemusím, je totiž strašně vychcaný…Jde mi o to, co si o tom myslíte?
Ahoj, no co si o tom myslím, takový člověk je na prd v každé práci. Jinak brácha dělám u armády a jak říkal, tak takových se tam najde celkem dost. Samozřejmě je to čistě o lidech
Ahojky, omlouvám se, že píšu znovu, ale situace je taková, že já i on jsme v nadále kontaktu, ale stále nic nevím o jeho práci. Tak že bych měla pár dotazů: on pracuje v SZR a co mi tvrdil, tak jako skladník, ale zřejmě to nebude jeho jediná pozice - jelikož ho vidím dost často jak jde o víkend z práce + mi říkal něco o tom, že klukům dá 10 km poklusem a oni ho proklínají
) Přitom na pozici velitele, kdyměl pod sebou, prá 16-20 lidí, skončil.
Docela nechápu, ani to zda má možnost ve skladu k přístupu k netu ? A jaká by měla být jeho pracovní doba ? Řekl mi, že pracuje od 7 hodin ranních a nemůže si naplánovat žádný víkend, nic. Minulý týden byl zase celý mimo domov a jak psal mé kamarádce ( která s ním taky udržuje kontakt ), tak vím toto: Ahoj, byl jsem na sluzebce, nemohl jsem napsat, protoze nemuzeme pozívat mobil. " Hm, pritom me prakticky den/dva predtim SMS psal. Tak nevim, mohl by mi prosim nekdo objasnit jak to tedy v samostatne zachrane jednotce chodi ? Dekuju