Voják

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17675
7.3.13 09:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám na Vás dotaz, spíš chci slyšet názor. Znám jednoho vojáka, který je u armády cca 8 let, no, ale to je tak jediné, co ho s tím spojuje…na žádné misi nebyl (a to nemá ani ženu, děti a je mladý), skoro každý rok je tak čtvrt-půl roku na nemocenské (přitom hrát např hokej může). Takový člověk, který je v armádě mi přijde úplně k ničemu. Je fakt, že ho moc nemusím, je totiž strašně vychcaný…Jde mi o to, co si o tom myslíte?

Takových tam jsou zástupy ;) Moc nechápu, proč to řešíš? Nejsi jeho zaměstnavatel, ani přítelkyně, tak nevím, proč tě zajímá co si o tom myslí ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 10:33
@MillieH píše:
Ahoj, no co si o tom myslím, takový člověk je na prd v každé práci. Jinak brácha dělám u armády a jak říkal, tak takových se tam najde celkem dost. Samozřejmě je to čistě o lidech

no, jak bych to řekla, podle mě takoví lidé tam nemají co dělat, k čemu je takové vojsko, je mi totiž jasné, že jich tam je mraky takových neschopných, prostě mě zajímá názor, já třeba s něčím takovým vůbec nesouhlasím…

• Citovat
  • Upravit
4476
7.3.13 12:08

Prosim te a jak vis, ze jsou jich tam takovych spousty? Jestli jim zavidis nejake vyhody, tak to u nich podepis, kazdy ma tu moznost se k nim dat.
Jestli je ten clovek neschopny musi posoudit jeho zamestnavatel. Tvoje zavistive ustepacne reci mam fakt rada. To taky muzu rict o policajtech, ze se akorat vozej v aute a hasici furt chrapou a cekaj, kdy jim pisknou na poplach. Klaus akorat kradl propisky, vsichni se flakaj, jenom ty jsi nejlepsi. Kdyz v tom oboru nepracujes, tezko muzes vedet, co to obnasti. Jestli ten clovek neni zrovna dvakrat fyzicky fit, jeste neznamena, ze nemuze perfektne vykonavat nejakou kancelarskou praci… no a pochybuju, ze prace vojaka obnasi jen to se plazit nekde se zbrani v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová