Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Ahoj holky vitam vas tu tady:)
Kačí a jak tedy vydělavas? jsi jeste na materske?
no já odešla ze školy v 2.ročníku a hned jsem šla do práce… dělala jsem necelý rok a pak jsem šla na mateřskou, 9.srpna se vracím zpět, protože mi mateřská končí… ![]()
vítejte ![]()
Když už jsme tu práci naťukli, děláte nebo dělali jste nějakou/něco i při mateřství/rodičáku? Já jsem skoro od začátku těhu skončila na nemocenské, ale už mi je o kapku líp
16tt. Ale občas bych nějakou příležitostnou práci uvítala, ale nemůžu nic „normálního“ najít (krom roznášení letáku - na což se necítím).
Niky7 píše:
A co delas za praci? Obdivuji te nevim jestli to zvladnu
Montážní dělnici, není to nic extra, ale slušné peníze si vydělám
Nevím za co mě obdivuješ ale děkuji… ![]()
Niki neboj, to zvládneš, není to nic hrozného, až budeš mít to maličké u sebe a budeš se o něm starat, všechno tak ryhcle uteče ani nebudeš vědět jak… neboj se toho a říkej že jsou další stovky mladých miminek co to zvládli byť třeba zůstali sami ![]()
Pokud máš rodiče a přítele co Tě podpoří, není se opravdu čeho bát
![]()
jj rodiče tady jsou, ještě klofnout nějakého „náhradního“ tatínka ![]()
nikita066:ja sem na nemocenske od tretiho mesice a snazim se celou dobu najid nejakej privydelek ale zatim sem 2× naletela a nic poradnyho a poctivyho sem nenasla a to sem si ze zacatku rikala jaka to bude pohodicka ze budu na nemocenske a ktomu nejakej ten privydelek ale mam mesic pred porodem a stale nic ![]()
nikita066 píše:
vítejte
Když už jsme tu práci naťukli, děláte nebo dělali jste nějakou/něco i při mateřství/rodičáku? Já jsem skoro od začátku těhu skončila na nemocenské, ale už mi je o kapku líp16tt. Ale občas bych nějakou příležitostnou práci uvítala, ale nemůžu nic „normálního“ najít (krom roznášení letáku - na což se necítím).
ahoj Nikčo
já když jsem otěhotněla, tak jsem šla hned na rizikové těhotenství… ale když se mi malá narodila a bylo ji tak 6měsíců možná míň tak jsem si přividělávala v casinu… byla to slušná částka k mateřské ![]()
nikita066 píše:
jj rodiče tady jsou, ještě klofnout nějakého „náhradního“ tatínka
Důležitější jsou rodiče, ty Tě neopustí… přítele si najdeš vždycky ![]()
Tak já, jelikož jsem vyučená cukrářka, tak dělám doma na zakázku dortíky. Tak toho mám tak akorát, aby mě to ještě bavilo:D. Před těhu jsem pracovala rok.
Luco: tak to je fajn, že si těhu užíváš. Taky jsem si užívala u prvního:). A s tím porodem. Dědičné to určo není. Zaměřila bych se na tvojí vlastní psychiku. Ta totiž ´může ovlivnit velkou část toho, jakým způsobem porodíš. Ale nakonec je stejně nejlepší, když si řekneš, žes to zvládla skvěle a nejlíp, jak jsi mohla:)
Laknyka tak to máš dobré
taky by mě taková práce asi bavila a je vážně výhoda, že si takhle můžeš kásně přividěla na mateřské, nebo v těhu…
Kačenko, jj moje řeč, chlap se najde, i když mi je trošku líto, že tyto krásné dny nemám s kým sdílet. Rodiče ať jsou jakkoli fajn jsou hodně užavření.
Lakynko, o dortících taky uvažuju, sice jsem vyučena účetní - sekretářka - asistentka, ale tyto věci mě baví a když je možnost tak peču a esteticky stvárňuji jídlo - vykrajování, vytváření ozdob (z jídla).
nikita066 píše:
Kačenko, jj moje řeč, chlap se najde, i když mi je trošku líto, že tyto krásné dny nemám s kým sdílet. Rodiče ať jsou jakkoli fajn jsou hodně užavření.já tě chápu a to co jsi mi včera psala mě opravdu moc mrzí
těhotenství je krásná věc a vím že ti chybí to s někým sdílet ale nezoufej
Až poprvé uvidíš ten malý zázrak všechno Ti vynahradí a sdílet to můžeš tady s námi…já Tě určitě ráda vyslechnu
nikita066 píše:
jj rodiče tady jsou, ještě klofnout nějakého „náhradního“ tatínka
I bez tatínka to jde
ale muím bydlet u rodičů
a začíná mě to tam pěkně štvát achjo…
Příspěvek upraven 29.07.10 v 12:06
jsi hodňoučká, děkuju. A až budu mít mimiško v náručí, tak to se už teď moc těším.
Zatím se mazlím s hafanem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky vitam vas tu tady:)
Kačí a jak tedy vydělavas? jsi jeste na materske?