Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sima90 píše:
Ahoj holky. Můžu mezi Vás i když ještě těhotná nejsem? O mimi se snažíme a nejde nám to
já jsem dneska se sem přiojil amyslím že to nikomu vadit nebude
a jak ouho se snažíte?
Snažíme se teprve 4 měsíce, dneska dorazila mrcha menzes
Je mi to pokaždý líto
Jinak v září mi bude 20 let ![]()
sima90 píše:
Snažíme se teprve 4 měsíce, dneska dorazila mrcha menzesJe mi to pokaždý líto
Jinak v září mi bude 20 let
určitě to pujde pokud jsi brala prášy furt se to může to tělo čistit dr mi řekla že první tři měsíce nemusí být vubec nic skus po styku tak půl hodiny ležet třeba to zabere aby t z tebe všechno hnedka nevyteklo a uvidíš já to tak udělala u obou a šlo to hned tak třeba se vám to taky podaří budu držet palečky
sima90 píše:Čauky, nezoufej, příjde to když to budeš nejméně čekat, já vysadila antikoncepci v létě a otěhotněla jsem až po půl roce v unoru. taky sme se snažili, zkoušeli různé polohy a tak.. ani sem nechodila nikam pařit ( co kdybych náhodou byla v tom ) . Pak sem na to tak nemyslela, začala se bavit ( bez alkoholu, nešlo na to nemyslet vůbec) a pak bum menses nikde
HA jsem brala skoro 3 roky a právě minulý rok v listopadu jsem vysadila s tím, že počkáme až se tělo pročístí a pak se začneme snažit. Asi to tak budete muset praktikovat. Chtělo by to taky zjistit jaký má přítel spermiogram, ptž jezdí s náklaďákem. Budu muset měřit bazální teplotu, abych zjistila, kdy mám ovulaci, pokud teda vůbec probíhá
Vidím, že jsi podruhé těhotná, tak gratuluju ![]()
jojo mám doma už holčičku děkuju a je to pravda nemysli na to toli já vím že to moc nejde ale když nato budeš ta moc myslet tak to nepujde nikdy a uvidíš že to přijde opravdu kdy to nejmín budeš čekat budu držet palečky já mám třeba plodný dny uplně jinak než by mli být ![]()
sima90 píše:
HA jsem brala skoro 3 roky a právě minulý rok v listopadu jsem vysadila s tím, že počkáme až se tělo pročístí a pak se začneme snažit. Asi to tak budete muset praktikovat. Chtělo by to taky zjistit jaký má přítel spermiogram, ptž jezdí s náklaďákem. Budu muset měřit bazální teplotu, abych zjistila, kdy mám ovulaci, pokud teda vůbec probíháVidím, že jsi podruhé těhotná, tak gratuluju
jinak nevím jestli tvého muže někdyö ted všetří to se dělá až po roce snažení ale skusit to můžete ale určitě se dočkáte
Simo to bude nejlepsi merit bt. Pritel sel na permiogram az po urcite dobe snazeni. Bylo by take dobre kdyby sis koupila kyselinu listovou aby tve telo dostalo co ma treba malo, pak na to nemyslet a uvidis ono to prijde ![]()
ladyrtw píše:sima90 píše:Čauky, nezoufej, příjde to když to budeš nejméně čekat, já vysadila antikoncepci v létě a otěhotněla jsem až po půl roce v unoru. taky sme se snažili, zkoušeli různé polohy a tak.. ani sem nechodila nikam pařit ( co kdybych náhodou byla v tom ) . Pak sem na to tak nemyslela, začala se bavit ( bez alkoholu, nešlo na to nemyslet vůbec) a pak bum menses nikde
čekala sem týden, ptz sem tomu nevěřila a prásk byla sem v 5.týdnu
Fakt se to chce trosšku uvolnit a nemyslet tak na to a dělat věci normálně. To příjde uviidíš
Ahoj, no právě u mě je ten problém, že já na to prostě nedokážu nemyslet a stresuju se tím. V přítelově rodině se to teď rodí o sto šest, zrovna včera jeho sestřenka porodila kluka
S kým si můžu o tom popovídat a pochopí mě je moje kamarádka, ale bydlí dál, takže se nevídáme každý den. A naši společní kamarádi nechápou, jak můžeme chtít dítě, tak v mladém věku, protože oni řeší jenom kam půjdou na diskotéku atd a tohle už nás opravdu nebere ![]()
kyblicek píše:sima90 píše:jinak nevím jestli tvého muže někdyö ted všetří to se dělá až po roce snažení ale skusit to můžete ale určitě se dočkáte
HA jsem brala skoro 3 roky a právě minulý rok v listopadu jsem vysadila s tím, že počkáme až se tělo pročístí a pak se začneme snažit. Asi to tak budete muset praktikovat. Chtělo by to taky zjistit jaký má přítel spermiogram, ptž jezdí s náklaďákem. Budu muset měřit bazální teplotu, abych zjistila, kdy mám ovulaci, pokud teda vůbec probíháVidím, že jsi podruhé těhotná, tak gratuluju
Gyndař většinou píše doporučení na ten spermiogram, ale opravdu až po tom roce asi. Vyšetřili by ho, ale museli bysme si to zaplatit, protože tuším, když máš doporučení od Dr. tak se neplatí nic, pokud se mýlím, tak mě opravte ![]()
Kyselinu listovou beru
A právě Femibion a to by měla být kvalitní listovka, teda aspoň slyším dobrý názory zatím. No mě teďka možná dopadne brigáda, takže by to bylo super a nemyslela bych na to tak. A byla bych ráda, kdyby dopadla, jinak se z toho asi zblázním
A po jaké době šel tvůj přítel na spermiogram? Holky máte zkušenosti s ovulačníma testama? Já mám právě možnost si je koupit za dobrou cenu a když si vezmu více kusů, dostanu slevu a 4×TT zdarma.
Pritel sel az 5 mesic co jsme se snazili ale u me byl problem s vajickama a to dr zjistil diky bt. No a ten spermiogram jsme neplatili. Donesla jsem tamlahvicku s kamoskama on se na to mrknul rekl ze je to ccelkem dobry, napsal to a to no a ted jsem v 7tt. Napsal mi clostylbegyt na vajicka, ale nez jsem si ho stacila vzit, byla jsem v tom. Zazraky se deji, a to jsem uz na to nemyslela a povedlo se i bez chemie ![]()
Já sem právě přítele připravovala na to, že může třeba jít na ten spermiogram a jako v pohodě, říkal, že to nic nebude
Já zkusím koupit ovulační testy a budu si měřit i BT. A jak dlouho si měřila, když se u tebe nakonec zjistil problém s vajíčkama? Takže kdybych neměla ovulaci např, tak můžu za ním zajít, aby mi něco předepsal? teda doufám, že to budu mít vše ok
Nikdy jsem na nic netrpěla třeba na záněty, cysty atd
sima90 píše:
Já sem právě přítele připravovala na to, že může třeba jít na ten spermiogram a jako v pohodě, říkal, že to nic nebudeJá zkusím koupit ovulační testy a budu si měřit i BT. A jak dlouho si měřila, když se u tebe nakonec zjistil problém s vajíčkama? Takže kdybych neměla ovulaci např, tak můžu za ním zajít, aby mi něco předepsal? teda doufám, že to budu mít vše ok
Nikdy jsem na nic netrpěla třeba na záněty, cysty atd
určitě to bude dobrý uvidíš seš mladá s tstama jsem teda skušenst nemám protože jsem tedka byla tehotná po měsíci a půl a to jsem nečekla a je pravda že jsem ted nato nemyslela měa jsem čas otěhotnět a mám tu malou takže furt něco a povedlo se a ou brigádou aspon trocu to pustíš z hlavy.jinak tě ůpln chápu tohle samí řešili i moji kamarádi jen disko hospodf a chlastat a nechápali proč vubec chc dítě taky se na mě všichni vykašlali protože jsem nikam nemohla jelikož manžel stavěl a á s malou byla u našich přas týden sami ted bydlíme už jinde mam tu kamošky stejně starý i mladší a berou mě i stou malou a radujou se že budu mít miminko prostě super.vyskouše teda chvilu po sexu nevstávat třeba to pomůžeale mám knížku a 60procent holek otěhotní do půl roku a pak víc do roka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat