Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
myspulko, taky znám jeden takový případ, ale ještě nejsou spolu tak daleko. Jsou spolu cca 5let a jsou spolu šťastni, on je starší (37let). Ani jedno dítě, jen pes. Jezdí na dovolené a ona se všude chluví autem, dovolenou, každým výletem. Když měla podezdření na papilomaviry tak byla posraná a uvažovala o mimi, ale jak se potvrdilo, že je vše oka, tak tvrdí, že mimino nikdy nechce a nikdy mít nechce! No jsem zvědavá jak to skončí! Její přítel se pohybuje v okolí stejně starých lidí s miminama!
tak takoví ženský teda taky nechápu já neříkám někdo se cítí být matkou později n a tom není nic špatnýho ale mluvit že není na chov atd to je katastrofa navíc mi přijde že ho měla jen na prachy jak jsi psala a takoví ženský nesnáším neříkám že není dobrý mít víc peněz a neškudlit každou korunu ale přeci peníze nesjou o štestí ikdyž je člověk potřebuje.navíc si myslím že užívat se dá aji s dítětem pokud má žena chlapa ketrej občas to dítě pohlídá abysme si mohli vyjít my holky tak si myslím že není problém
Taky si myslím,že s dětma se dá užívat. Navíc je to moc krásný,když vidíš partnera,jak moc se těší na mimi a jak si s ním pak hraje. Dítě je dar a pro mě jsou děti smysl života.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala je mi 23 a mám 22 ti deního chlapečka Jiříčka
Ahoj
Já taky nechápu takový ženský
Třeba teďka mě dostala Krainová v tom rozhovoru, bude mít vlastně kluka a má rodit před vánocema a že už přemýšlí o chůvě, aby se mohla co nejdřív vrátit na přehlídky a v tom smyslu, že si neužije vánoce, protože jsou ňáký party atd
Nechápu proč si teda dítě pořizovala a už vůbec ne co dítě nechtějí vůbec. A jinak souhlasím lepší bejt mladá mamina. Jenže v dnešní době spousta lidí dělá cca do 25 let VŠ, pak kariéra, domek a na dítě je pozdě. Vlastně můj bratránek se zná se svojí přítelkyní 12 let, byli dlouho v Anglii, aby si našetřili na domek, teď ho maj postavenej (hypotéka je stejně neminula) no, ale to podstatný jim chybí a to je dítě. Oboum je 34 let, ona má často záněty, bratránek není moc doma kvůli práci a teď jim to nejde a dítě by moc chtěli. Takže za mě je lepší dřív, protože kariéra, cestování, domek a škola se dá vždycky udělat, vždyť je pak na to celý život žj.
přesně tak manžel furt chodí hladí mi bříško a tak super s malou si hraje miluje ju jde vidět jak mu dělá radost když přijde z práce a malá za ním běží mu dát pusu a mazlí se sním ![]()
sima90 píše:
AhojJá taky nechápu takový ženský
Třeba teďka mě dostala Krainová v tom rozhovoru, bude mít vlastně kluka a má rodit před vánocema a že už přemýšlí o chůvě, aby se mohla co nejdřív vrátit na přehlídky a v tom smyslu, že si neužije vánoce, protože jsou ňáký party atd
Nechápu proč si teda dítě pořizovala a už vůbec ne co dítě nechtějí vůbec. A jinak souhlasím lepší bejt mladá mamina. Jenže v dnešní době spousta lidí dělá cca do 25 let VŠ, pak kariéra, domek a na dítě je pozdě. Vlastně můj bratránek se zná se svojí přítelkyní 12 let, byli dlouho v Anglii, aby si našetřili na domek, teď ho maj postavenej (hypotéka je stejně neminula) no, ale to podstatný jim chybí a to je dítě. Oboum je 34 let, ona má často záněty, bratránek není moc doma kvůli práci a teď jim to nejde a dítě by moc chtěli. Takže za mě je lepší dřív, protože kariéra, cestování, domek a škola se dá vždycky udělat, vždyť je pak na to celý život žj.
tak to je přesně co si myslím protože ted mají všechno a to dítě nepujde a nebo to bude trvat taky biologický hodiny mohli dotikat my si stavěli barák vyali jsme se a říkám právě a ted chci protože až budem ít barák a všechno pak nám ot nepujde musela jsem sice bydlet s našima rok manžela vidět jen o víkendu ale zvládla jsem to a neměnila bych
Já měla takovou šéfovou v práci a naprosto ji nechápu její 2letý syn zná víc svoji paní na hlídání než maminu nechápu na co si to dítě pořizovala
To jo a pak se kolikrat divi, ze nemohou mit dite kdyz uz se rozhodnou. A kvuli tomu to vycitaji tem druhym.
je tu někdo kdo mi prosíííím poradí s tím metříkem ??? prosim prosim
![]()
Niky7 na profil se podíváš, když klikneš na NICK té uživatelky
někdo to mívá zamčené, tak se tam dostaneš pouze po přijetí do přátel.
Sovička klikni na můj metřík a tam už Tě to navede.. zadáš si buď těhotenský metřík nebo normální dětský… vybereš si metřík, pak ukazatele na metříku a vyplníš datum těhotestsví..konečný kód zkopíruješ do nastavení tady v profilu a je to! ![]()
Myspulka tak to je síla ![]()
myspulka souhlasím…
alespon je pro co žít ![]()
Medisek vítej ![]()
sovičko promiin nešlo se mi přihlásit
ale už jsem ti to napsala… jestli chceš můžu ti skusit jeden udělat kdyby ti to nešlo ![]()
kačenka89: a když bych si chtěla dát jak dlouho jsme spolu s přítelem, tak to je pod názvem wedding? ![]()
sima90 píše:
kačenka89: a když bych si chtěla dát jak dlouho jsme spolu s přítelem, tak to je pod názvem wedding?
ne ne, to je svatba… pokud nejsi vdaná tak je to pod „anniversary a friends“ ![]()
Sovicka18 píše:
je tu někdo kdo mi prosíííím poradí s tím metříkem ??? prosim prosim![]()
Sovičko tak cooo? jde to?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat