Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky už něco doma mám,tchýně podarovala spoustu věciček po dětech. Dostala jsem je,když jsem čekala Štěpánka.
Ale určitě budu nakupovat nějaké nové věcičky,když budeme chodit do poradny a tak. Nakupovat začneme až po 20tt. Ale už se moc těším.A kočárek vůbec nevím jakej,asi nějakou trojkombinaci.
sima90
tak na to tolik nemysli, také to mám na otěhotnění velký vliv ![]()
neboj dočáš se ![]()
Anetg
a jaký kočárek by jste chtěli??? Já měla obyč a byl super, ale když vidím dnes ty kočárky tak
některé jsou fakt nádherné… proč takové nebyli když jsem byla těhu? ![]()
a joo vy jste vlastně skoro všechny v začátcích … ![]()
popravdě já u obou dětí měla snad pokaždý čtyři kočárky,jsem blázen..furt jsem chtěla jinej,že už se mi nelíbí.A ted se dívám na nákou tu trojkombinaci s autosedačkou…no libí se mi espiro vector,firkon verano,retrus je jich moc…ted je to těžký..dřív nebyl takový výběr…
takz mám hodně věciček po malé a ještě po mě ale všechnz věco jsou krásný ale stejně mi to nedá a koupím určitě něco nového tak jako u malé kočárek to se taky zatím jen dívám mám ještě čas ten koupím pozdějš ale dneska jsou očárky moc krásný jenže noví moooc drahý
ANETG píše:
popravdě já u obou dětí měla snad pokaždý čtyři kočárky,jsem blázen..furt jsem chtěla jinej,že už se mi nelíbí.A ted se dívám na nákou tu trojkombinaci s autosedačkou…no libí se mi espiro vector,firkon verano,retrus je jich moc…ted je to těžký..dřív nebyl takový výběr…
no já měla na Vanessku taky 3kočárky ![]()
ale náš první byl tenhle vkládám fotečku..
a espiro vector a firkon verano se mi taky líbí… ![]()
ANETG píše:
hezký..a ted máš už vybraný…je jich strašně moc že? Je to těžký
nééé já nevybírám
nejsem těhotná to jen vy všichni kolem mě
![]()
aha ..já jsem si nák špatně všechno pčečetla promin…a chcete druhé?
ANETG píše:
aha ..já jsem si nák špatně všechno pčečetla promin…a chcete druhé?
no já zatím nechci, v pondělí nastupuji zpět do práce a moc se těším.. přítel by chtěl druhé už teď ale já se na to vážně necítím
možná že jednou druhé mimčo bude možná ne… já mám moji vysněnou holčičku, tak nevím jestli vůbec budu chtít druhé..
ANETG píše:
jasný,každý to cítí v životě a má jinač.......
vždycky jsem chtěla alespon 3 děti, ale poporvním jsme změnila názor…
![]()
ahojky holky, tak jsem z5 ![]()
a cesta autobusem se nekoná protože se nademnou smilovala maminka a odveze mě autíkem ![]()
k těm věcičkám, u kamarádky mám plnou velikou krabici oblečení, ale většinou v barvách na holčičku
ale to se nějak poddá, věřím tomu že to bude holčička,krásná a hlavně zdravá ![]()
tak já dvě no a to třetí…až někdy za náký čas…ale rozhodli jsme se dřív…u mě latí do třetice všeho nej.
jo všechno to jde zkombynovat a vždycky se to nák udělá…hlavně že bude mimísek zdravý ne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat