Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
3.8.10 14:03

taky už něco doma mám,tchýně podarovala spoustu věciček po dětech. Dostala jsem je,když jsem čekala Štěpánka.
Ale určitě budu nakupovat nějaké nové věcičky,když budeme chodit do poradny a tak. Nakupovat začneme až po 20tt. Ale už se moc těším.A kočárek vůbec nevím jakej,asi nějakou trojkombinaci.

• načítám...
2532
3.8.10 14:10

sima90
tak na to tolik nemysli, také to mám na otěhotnění velký vliv :roll:
neboj dočáš se :hug:

Anetg
a jaký kočárek by jste chtěli??? Já měla obyč a byl super, ale když vidím dnes ty kočárky tak 8-o některé jsou fakt nádherné… proč takové nebyli když jsem byla těhu? :mrgreen:

a joo vy jste vlastně skoro všechny v začátcích …  :palec:

• načítám...
400
3.8.10 14:15

popravdě já u obou dětí měla snad pokaždý čtyři kočárky,jsem blázen..furt jsem chtěla jinej,že už se mi nelíbí.A ted se dívám na nákou tu trojkombinaci s autosedačkou…no libí se mi espiro vector,firkon verano,retrus je jich moc…ted je to těžký..dřív nebyl takový výběr…

• načítám...
10405
3.8.10 14:16

takz mám hodně věciček po malé a ještě po mě ale všechnz věco jsou krásný ale stejně mi to nedá a koupím určitě něco nového tak jako u malé kočárek to se taky zatím jen dívám mám ještě čas ten koupím pozdějš ale dneska jsou očárky moc krásný jenže noví moooc drahý

• načítám...
2532
3.8.10 14:19
ANETG píše:
popravdě já u obou dětí měla snad pokaždý čtyři kočárky,jsem blázen..furt jsem chtěla jinej,že už se mi nelíbí.A ted se dívám na nákou tu trojkombinaci s autosedačkou…no libí se mi espiro vector,firkon verano,retrus je jich moc…ted je to těžký..dřív nebyl takový výběr…

no já měla na Vanessku taky 3kočárky :mrgreen:

ale náš první byl tenhle vkládám fotečku..

a espiro vector a firkon verano se mi taky líbí… :palec:

• načítám...
400
3.8.10 14:25

hezký..a ted máš už vybraný…je jich strašně moc že? Je to těžký

• načítám...
2532
3.8.10 14:26
ANETG píše:
hezký..a ted máš už vybraný…je jich strašně moc že? Je to těžký

nééé já nevybírám :mrgreen: nejsem těhotná to jen vy všichni kolem mě 8-o :mrgreen:

• načítám...
400
3.8.10 14:30

aha ..já jsem si nák špatně všechno pčečetla promin…a chcete druhé?

• načítám...
2532
3.8.10 14:33
ANETG píše:
aha ..já jsem si nák špatně všechno pčečetla promin…a chcete druhé?

no já zatím nechci, v pondělí nastupuji zpět do práce a moc se těším.. přítel by chtěl druhé už teď ale já se na to vážně necítím :nevim: možná že jednou druhé mimčo bude možná ne… já mám moji vysněnou holčičku, tak nevím jestli vůbec budu chtít druhé..

• načítám...
400
3.8.10 14:34

jasný,každý to cítí v životě a má jinač.......

• načítám...
2532
3.8.10 14:36
ANETG píše:
jasný,každý to cítí v životě a má jinač.......

vždycky jsem chtěla alespon 3 děti, ale poporvním jsme změnila názor… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
98
3.8.10 14:39

ahojky holky, tak jsem z5 :))
a cesta autobusem se nekoná protože se nademnou smilovala maminka a odveze mě autíkem :-)))
k těm věcičkám, u kamarádky mám plnou velikou krabici oblečení, ale většinou v barvách na holčičku :-)) ale to se nějak poddá, věřím tomu že to bude holčička,krásná a hlavně zdravá :)))

• načítám...
400
3.8.10 14:39

tak já dvě no a to třetí…až někdy za náký čas…ale rozhodli jsme se dřív…u mě latí do třetice všeho nej.

• načítám...
400
3.8.10 14:41

jo všechno to jde zkombynovat a vždycky se to nák udělá…hlavně že bude mimísek zdravý ne

• načítám...
98
3.8.10 14:42

jj to určitě, nej at je zdravej prďola muj majinkatej :-)))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová