Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
4.8.10 10:36

No já jsem se dozvěděla že čekám holčičku až v 8.měsíci :roll: celou dobu se nechtěla ukázat… ale je fakt, že je jedno co to nakonec je.. :wink:

• načítám...
1718
4.8.10 10:38
kačenka89 píše:
no já jsem nebesa měla na postýlce dlouho… no vlastně než jsem ji složila a koupila novou větší… pak jsem je uklidila do skříně :roll: a nakonec jsme si řekla, že když už je mám tak je využiju co nejvíc, tak jsem je přidělala i na tu větší postela vypadá to dobře…(kdo chce může se podívat do fotoalba, mám tam vyfocení Nessy pokojík) :wink:

Malá má krásnej pokojík,jako pro princeznu. :palec:

• načítám...
10405
4.8.10 10:39

taky si myslím že je jedno co to bude hlavně že bude miminko zdraví mě se malá v tom pátým ukázala a do te doby mi nic nerekli a nebo kamošce rekli ze to vypadá na holku radovala se protože u ni v rodin jsou sami kluci no a pak ji sdelili ze to bude kluk protože každé mim je holka jen je pak na tom miminku jestli mu tam vyaroste pindik nebo zustane holčičkou

• načítám...
13335
4.8.10 10:45

Holky tak těhotenství a migréna, u mě mazec, ptakticky první trimestr jsou strávila s migrénou jako vzornou kamarádkou. Snažila jsem se nejsít prášky, ale několikrát jsem po paralenu sáhla.

Nebesa se mi líbí, ale já o nich neuvažuji. Mám šíleně prašný byt a myslím, že by to tady bylo spíš ke škodš.

myspulko máš pravdu, hlavně aby mimi bylo zdravé! :palec:

A spánek, taky patřím mezi medvědy :D

• načítám...
10405
4.8.10 10:49

mě právě taky nidky hlava nák nebolela ani u prvního a ted ne furt ale snad každej tejden aspon dvakrát a tentokrát už d včera ještě jsem si nic nevzala skusím to zaspat jenže včera jsem se právě s tou bolestí vzbudila až mi bylo lě tak snad to dneska přejde :cry:

• načítám...
13335
4.8.10 10:52

No uvidíš jestli to přejde. Já měla tak hrozné stavy, že to jinak nešlo, než si vzít paralen.

• načítám...
2121
4.8.10 10:53

Ahoj holky :) můžu se k vám přidat? Jem mi 24 a s přítelečekáme první mimi plánované takový malý zázrak protože už jsme byli domluvení i do CARU skrz špatné spermio, ale ted v pátek jsem našla na testu // včera jsem zkoušela znova test a // sílí tak snad se stal zázrak a povedlo se. Podle těhu kalkulačky jsem 4+3tt.
Dnes chci volat k dr na objednání tak uvidíme :-)

• načítám...
1718
4.8.10 11:05

Renitko,gratuluji :potlesk:

• načítám...
22585
4.8.10 11:17

Renitko tak velká gratulace :lol: :palec:

• načítám...
10405
4.8.10 11:56

taky moooc gratluju a v ěřím že se to povedlo když dvě čárky sílí :potlesk:

• načítám...
Niky7
4.8.10 11:59

Ahoj holky a jak jste na tom s jidlem?

• Upravit
Niky7
4.8.10 12:00

Holky a kde je tato stranka ulozena, uz neni v tehotenstvi, jak se to presunulo?

• Upravit
1718
4.8.10 12:05

Já zdlábnu skoro všechno,až na salámy ty mi moc nelezou,jen cítím jejich vůni,tak se mi navaluje.
Ale jinak spíš hodně baštím ovoce a zeleninu, musli tyčinky v jogurtu, bebe sušenky…,mléko,jogurty,sýry, rybičky…no a někdy to nakombinuju tak,že se divím,že mi není blbě :lol:

• načítám...
13335
4.8.10 12:06

Renitko vítej :)

Niky, perfektně, teď jsem dopapkala řízek a brambůrek s nějakým divným zelovým kompotem :(

• načítám...
2121
4.8.10 12:06

Děkuji taky v to doufám :) Volala jsem dr a na první uzt jdu 25.8 prý tak už toho bude aspon víc vidět. Ale kdyby byly problemy tak mam prijit drive.
No problemy nejsou teda az na to ze mev pravo semtam pichne v brichu a dneska me docela trapi menstruacni krece, ale taky nevim tim jestli to neni spis z vcerejsiho fazoloveho salatu co jsem mela k veceri. :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová