Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
5.8.10 12:20
nikita066 píše:
Holky chystám se na focení, teda ne já ale mě. Takové ty, kde nebude nic vidět, jen bříško a obličej ale na sobě toho mít nebudu. Chci nějaký pěkný obraz s bříškem i jako obraz na zeď. Máte někdo nějaké typy? Nechyli jste se tak někdy fotit?

Taky se chci nechat takhle vyfotit.U nás máme fotografku,která takhle fotí.Už se těším až budu mít pupík větší.

• načítám...
13335
5.8.10 12:22

myspulko, já to chci udělat na 2 nebo 3 etapy. Pupík už mám docela solidní a pak ještě jednou nebo dvakrát s bříškem a jednou s miminkem a pak už si to budu fotit mimi sama.

• načítám...
Niky7
5.8.10 12:27

Clanky o tehu:
Chci dítě. Ale nejde to!
Muž a porod: Budou někdy kamarádi? Šokující zpověď: Nenávidím své dítě
Po porodu fit a krásná? 10 tipů!
Obezita brání otěhotnění! Proč?
Břišní tanec v těhotenství? Rozhodně ano!
Porod: S epidurálem, či bez?
Porody jinak. Je třeba se bát?
Shimmy: Zázračný cvik pro těhotné!
Porod aneb Jak to vidí tatínek
Jak na nepříjemnosti v těhotenství
Osm intimních otázek k porodu
Vyšetření plodové vody - je důvod se bát?
Jak přežít pobyt v porodnici
Prožijte porod jako orgasmus!
Pomoc! Mám hrůzu z porodu!
Darujte pupečníkovou krev! Zachráníte život!
Jak bojovat s těhotenskou nevolností
Proč s námi cvičí hormony? Čekáte miminko? Jak se bude jmenovat?
Zázračné chvilky po porodu
Maminko, pozor na to, co jíš!
Jak vyzrát na šestinedělí
Holka, nebo kluk. Záleží na tom?
Když se z těhotenství nemůžu radovat
Těhotenskou průkazku vždy s sebou!
Všechna plus přirozeného porodu
Pomoc, budu rodit!
Jak se pozná začátek porodu
Těhotenské pověry pro zasmání
Nástrahy v těhotenství
Co vám kamarádky o těhotenství zatají…
Minitipy pro těhulky

• Upravit
2121
5.8.10 16:07

Ahoj holky tak se chci s Vámi podělit o svoje trápení Sad Pláč
Dnes jsem byla u gynekoložky chtěla jsem napsat nějaký magnézko pže mě dost v noci bolelo břicho takový jako křeče ale ne stálý. Tak mě vzalaa říkala jste 4+3 tak kouknem na utzv jestli bude něco vidět, tak já že jo. Nekrvácím nešpiním, dokonce Vám přikládám testíky ten poslední je z dnešního odpoledne:(
No ale dr se dlouho dívá na obrazovku utz a říká tak po 15 minutách že v děloze je pouze zvětšená sliznice a zatím nic jiněho, levý vaječník dobrý a ted koukne na pravý a tam něco našla:(( Sestra mi odebrala HCg pro výsledky si zítra jdu k dr, který mou dr zastupuje, protože ona má volno od zítra. A bud to v tom vaječníku je cysta, nebo folikl, nebo dutinka, která má být v děloze :cry:

• načítám...
1718
5.8.10 16:23

Jejda, třeba to to bude dobrý. Myslím,že v děloze tak brzo stejně ještě nejde vidět nic. Pokud zjistí,že je to cysta,tak dr. musí počkat. Mě dr. řekl,že jde něco vidět až od 6tt,takže zatím nevěš hlavu. Držím palce a dej vědět,jak si dopadla. Myslím na tebe. :srdce:

• načítám...
Niky7
5.8.10 16:28

Reni drzim palce a dej nam vedet. jinak holky vybrali jste si nejake clanky?

• Upravit
10405
5.8.10 17:31

reni tak držím palečky ale nevěš hlavu někdy jen děsně straší mě taky vystrašili měla jsem vidět miminko a místo mimnka jen váček neboli dutinka a nic vní a doktork že to vubec neodpovídá že se asi nevyvíjí že musíme počkat týden co a jak a řekla že jsem asi tak v pátým došla jsem pak za 9 dní a miminko tak bylo a touklo srídčko byla jsem 5+6 takže nevěš hlavu hlavně skus bejt trochu klidná ikdyž sama vím že je to moc těšký ale budu držet moooc palečky

• načítám...
ladyrtw
5.8.10 18:54

Renitko :
Já si taky myslím že je ještě brzo, já jsem byla v 5 . týdnu a doktor mi taky neřekl na 100% jestli to je těhotenství, že musím ješte týden počkat a pak mi vezmou krev. až pak se naše fazolka pořádně ukázala tak jak má :-) tak vyčkej.

• Upravit
29436
5.8.10 18:57

Renitko taky bych se nestresovala, jsi úplně v ranném stadiu, takže si myslím že tam ani ještě nic vidět nemůže být, je to ještě v podstatě „nic“. Uvidíš že to dobře dopadne. :-)

• načítám...
2121
5.8.10 19:21

Holky díky za podporu. Taky si myslím, žeby eventuelně v děloze nemuselo ještě nic být vidět, ale právě divné je to že mám něco na pravém vaječníku, tak mi dr proto brala krev protože neví jestli je to folikl cysta a nebo ta dutinka, co mám být v děloze = tedy jako mimiděložní. No uvidí se podle hcg.

• načítám...
10405
5.8.10 20:25
Renitko píše:
Holky díky za podporu. Taky si myslím, žeby eventuelně v děloze nemuselo ještě nic být vidět, ale právě divné je to že mám něco na pravém vaječníku, tak mi dr proto brala krev protože neví jestli je to folikl cysta a nebo ta dutinka, co mám být v děloze = tedy jako mimiděložní. No uvidí se podle hcg.

budu držet palečky a nestrácej naději doufmá že všechno dopadne dobře

• načítám...
Niky7
5.8.10 20:50

Holky takze nemate zajem o nejaky clanek? To je skoda, myslela jsem, ze vam udelam radost, tak nic. :oops:

• Upravit
Niky7
5.8.10 20:54

Muj cvrcek v 7tt+6. :-D

• Upravit
29436
5.8.10 21:14
Niky7 píše:
Muj cvrcek v 7tt+6. :-D

Ty brďo Niky, ty už máš takovýho pupíka? :-) Je to krásné. :palec:

• načítám...
1718
5.8.10 21:16

Niky,ty už máš takový bříško? Já vždycky navečer vypadám,jako pátrací balón,ale po ránu nic. Už se moc těším až se zakulatím :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová