Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
6.8.10 12:31
penalda píše:
taky mate pocit ze na nas lidi koukaji tak divne :nevim: a pritom uz jsem skoro 4 roky plnoleta :-) Jako kdyby jsme nebyly normalni kvuli tomu ze ted je moda mit deti ve 30 a 40 letech :twisted:

jojo to je děs koukaj jak pitomí ale co at se dívaj beztak zavidí :lol:

• načítám...
4855
6.8.10 12:33
nikita066 píše:
Ahojky penaldo, no to já mám termín den před tebou, vítej! :)
:-) no ja spis cekam ze to prijde driv takze do Vanoc chceme mit vsechno nachystany.. :-D
  • načítám...
1718
6.8.10 12:34

JJ já když byla poprve těhu bylo mi 20 a už sem si myslela,že je to normální,byla jsem dospělá tak co,ale našlo se pár jedinců,co blbě koukali a pomlouvali,ale já to házela za hlavu. Pouhá závist :lol:
Teď je mi 23,ale někteří mi to nevěří prý vypadám mladší.Jo bez makeupu vypadám jako nějaká patnáctka :lol:
nejlepší je si takovejch lidí nevšímat a kašlat na ně.

• načítám...
13335
6.8.10 12:35

tak to jsme na tom upa stejně, měla jsem problém s děložním čípkem, takže taky spekuluji o termínu :palec: :mrgreen:

• načítám...
2121
6.8.10 12:36

Ahoj holky tak zase otravuji:) ale musím se s váma podělit jak jsem dopadla. Tak sestra volala na ty výsledky do laboratoře a hcg včera co mi brala krev je 989. Tak nevím ;) Ale byla jsem u jiného dr, protože jak jsem psala včera moje dr má dovolenou, ale musím říct, že od doktora úplně super přístup :one: No v pondělí jdu zase na utzv. Říkal že tam zatím v děloze vidí jako by takový flíček aji to měřil, ale prý s jistotou budeme vědět v pondělí podle utzv a když nic vidět nebude tak vezme opět krev na hcg. Jo a ještě říkal že by se hcg mělo minimálně do pondělí zdvojnásobit. ale říkal, žýe za svou praxi vždy bylo hcg u mimodělžního vvždy v rozmezí 200-400. Tak já ted vůbec nevím co si myslet

• načítám...
10405
6.8.10 12:36
myspulka píše:
JJ já když byla poprve těhu bylo mi 20 a už sem si myslela,že je to normální,byla jsem dospělá tak co,ale našlo se pár jedinců,co blbě koukali a pomlouvali,ale já to házela za hlavu. Pouhá závist :lol:
Teď je mi 23,ale někteří mi to nevěří prý vypadám mladší.Jo bez makeupu vypadám jako nějaká patnáctka :lol:
nejlepší je si takovejch lidí nevšímat a kašlat na ně.

přesně tak oni o nechápou taky všichni na mě koukal že u těhotná ale co nědo chce a někd až je stará paprika jak říkám já :mrgreen: nemyslím tím že mě vadí když někdo chce dítě až ve třiceti nebo později ale prostě maj být ticho a nekritizovat každej to totiž cití jinak než oni

• načítám...
4855
6.8.10 12:38
kyblicek píše:
penalda píše:
taky mate pocit ze na nas lidi koukaji tak divne :nevim: a pritom uz jsem skoro 4 roky plnoleta :-) Jako kdyby jsme nebyly normalni kvuli tomu ze ted je moda mit deti ve 30 a 40 letech :twisted:
jojo to je děs koukaj jak pitomí ale co at se dívaj beztak zavidí :lol:

No tak na me teda jeste nikdo nic nepoznal sam od sebe, ale kazdej kdo se to dozvedel na me ziral jak na martana.. No jsem zvedava na sousedy az zjisti ze jim tu bude jecet mimco :lol: Jsou to totiz vsichni duchodci co jim vsechno vadi :roll:

• načítám...
10405
Renitko píše:
Ahoj holky tak zase otravuji:) ale musím se s váma podělit jak jsem dopadla. Tak sestra volala na ty výsledky do laboratoře a hcg včera co mi brala krev je 989. Tak nevím ;) Ale byla jsem u jiného dr, protože jak jsem psala včera moje dr má dovolenou, ale musím říct, že od doktora úplně super přístup :one: No v pondělí jdu zase na utzv. Říkal že tam zatím v děloze vidí jako by takový flíček aji to měřil, ale prý s jistotou budeme vědět v pondělí podle utzv a když nic vidět nebude tak vezme opět krev na hcg. Jo a ještě říkal že by se hcg mělo minimálně do pondělí zdvojnásobit. ale říkal, žýe za svou praxi vždy bylo hcg u mimodělžního vvždy v rozmezí 200-400. Tak já ted vůbec nevím co si myslet

mysi pozitivně budu držet palečkya musíš nám dát vědět já myslím že to bude dobrý ale nechci zase říkat určitě protže sama jsem kolikrát vystresovaná ale vypadá to adějn tak na tebe budu myslet :kytka:

• načítám...
1718

Přesně tak :-D

• načítám...
1718
6.8.10 12:41
Renitko píše:
Ahoj holky tak zase otravuji:) ale musím se s váma podělit jak jsem dopadla. Tak sestra volala na ty výsledky do laboratoře a hcg včera co mi brala krev je 989. Tak nevím ;) Ale byla jsem u jiného dr, protože jak jsem psala včera moje dr má dovolenou, ale musím říct, že od doktora úplně super přístup :one: No v pondělí jdu zase na utzv. Říkal že tam zatím v děloze vidí jako by takový flíček aji to měřil, ale prý s jistotou budeme vědět v pondělí podle utzv a když nic vidět nebude tak vezme opět krev na hcg. Jo a ještě říkal že by se hcg mělo minimálně do pondělí zdvojnásobit. ale říkal, žýe za svou praxi vždy bylo hcg u mimodělžního vvždy v rozmezí 200-400. Tak já ted vůbec nevím co si myslet

Myslím,že to dopadne dobře. Pokud máš hcg tak vysoké a dr. ti řekl,že u mimoděložního je to míň,tak je to pozitivní. Držím ti palce ať čekáte prcka.

• načítám...
4855
6.8.10 12:49
nikita066 píše:
tak to jsme na tom upa stejně, měla jsem problém s děložním čípkem, takže taky spekuluji o termínu :palec: :mrgreen:

tak to jsem zvedava jestli nam to vyjde :lol:
no a jak si na tom s nakupovanim? My uz mame doma nekolik hadriku a postylku.. Ja vim jsem blazen ale tem malym vecickam se neda odolat.. Ted cekam na stredu snad se dozvim co ze se mi to zabydlelo v brisku :mavam:

• načítám...
13335
6.8.10 13:13

Penaldo, no já ještě krom takové té ohrádky - látkové do postýlky, aby mimi tam nedalo hlavičku nebo se nezaseklo nic. Prototže mám strach, abych to nezakřikla. Ale zase postýlku mi půjčí známý a oblečky dostanu po bráchovi (nyní necelých 16m). A po kontrole v úterý ale už pomalinku začnu :palec:

• načítám...
Niky7
6.8.10 13:33

Ahoj penaldo, vitam te tu. No porad ses na tom lip nez ja, kdyz budu rodit v 19.
Kyblicku co se delo cisarem, bylo to hrozny nebo co?

• Upravit
4855
6.8.10 13:35
nikita066 píše:
Penaldo, no já ještě krom takové té ohrádky - látkové do postýlky, aby mimi tam nedalo hlavičku nebo se nezaseklo nic. Prototže mám strach, abych to nezakřikla. Ale zase postýlku mi půjčí známý a oblečky dostanu po bráchovi (nyní necelých 16m). A po kontrole v úterý ale už pomalinku začnu :palec:

Ja vedela ze jsem tak ulitla jen Ja.. :oops: No zase si rikam ze pokud se neco ma stat tak to veci neovlivni no a pak taky ze to nebude pro nas takova financni zatez :palec:

• načítám...
13335
6.8.10 13:49

jn, ale jde tady taky o to, ze já to nemám s kým prožívat :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová