Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Gabi co mám říkat já, v přítelově rodině je teďka 5 malých miminek a já s přítelem musím chodit na oslavy, jinak oni se urazí a prostě vůbec se mi nechce, snažím se nic nedávat najevo, ale prostě potom to na mě dolehne
A určitě si najdi ňákýho dobrýho gynekologa, prober to s ním a uvidíš. A kdyby to u tebe bylo vše ok, pošle třeba přítele na spermiogram. Baštíš listovku? A kup něco i pro přítele, vitamín E je dobrý a nebo zkuste tu Macu, my už ji taky bereme. Ono na to prostě nejde nemyslet. V neděli začnu malovat pokoje znova, protože jsme dávali plastový okna, tak přijdu aspoň na jiný myšlenky ![]()
Tak na některých diskuzích by měl být velký červený vykřičník, aby to nečetli přecitlivělé těhu jako já, grrrr ![]()
nikita066 píše:
Tak na některých diskuzích by měl být velký červený vykřičník, aby to nečetli přecitlivělé těhu jako já, grrrr
Myslíš diskuzi miminko přidušeno při porodu?
Simčo listovku beru. Teď jsem koukala na další věci na lékárna.cz, konkrétně na ten Femibion, asi bych byla schopná zkoušet už všechno. Zase si na druhou stranu říkám, abych nevyhodila peníze zbytečně za listovku, co má název třeba Femibion. ![]()
Simčo my malovali tři týdny.
Nebralo to konce. Protože přes týden nic člověk neudělá, tak jsme se na to vrhali o víkendu. Síla to teda byla.
Za dva týdny nám přijedou ještě renovovat parkety, tak to bude taky sranda, už mám domluvenou dovolenou.
A pak už jen zařizování, nato se těším /s vyjímkou skládání nábytku, to bude asi taky na dlouho
/.
Taky jsem to četla. Gabi Femibion beru taky, stojí sice kolem 300 Kč, ale je to kvalitni listovka. Už jsme taky ochotný koupit cokoliv, jen aby se to povedlo ![]()
Holky tak my uz asi budeme brzy objednavat postylku. Je krasna a je v akci nadhera. Co rikate na kosiky sladke ze? Ale drahe ![]()
Gabi, ty na ty parkety pošli ii ke mě, trošku by se to hodilo, ale prdím na to, nic se nemá přehánět ![]()
Holky zase to neprehanejte stema vitaminama. Doporucuji jen listovku a nebo mamavit.
Niky myslíš tu velikou hnědou puntikovanou smradlavou … hmmm tabletku ![]()
PS: jsou tam i zelené tečky, když to zkoumáš, jinak to papkám aby mimi bylo zdravé ![]()
Jo presne tak. Ale co bychom pro mimi neudelaly
A co kosiky libi se vam a kdy budete kupovat postylky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A dalsi kosiky