Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lady koukám, že máme stejný vkus, tak až vybereš tak pošli info a fotečku, aby jsi mi usnadnila vybírání a objednala si ho taky
Jsem mrška co ![]()
Niky já chci nejlépe trojkombinačku, a aby byla lehká a skladná, protože budu na to sama, sama to budu všude tahat a když budu jezdit za rodinou na slovensko nebo do čech, abych narvala do auta kočár a ještě nějaké věci pro sebe, mimi a psa. Pro mimi budu tahat určo pomalu celou skříň jak se znám. Aby nebylo zima, nebo horko, abychom měli všechno …
![]()
nikita066 píše:
Gabi,
tak to mě oběd teprve čeká a uklízení taky. Jinak pěkně nakupte a pak jestli se ti bude chtít, hoď fotečky pro inspiraci
Nikitko fotečky hodím. Chci si je dát tady do fotoalba. Tak myslím že to dneska zvládnu a dám vědět, ať se můžete juknout.
Gabe ten je pěkný, ale asi bych volila jinou barvu, i když jak tak na to koukám není špatná
Přidej foto i toho druhého jestli máš někde po ruce prosím.
Ten je taky pekny proc ne, ale jak rikam, az to clovek vsechno vyzkousi na cisto, tak si mozna stejne vybere jiny.
Niky7:
My máme na prodejně momentálně takové:
Dávali sme je na aukro tak je mám nafocené, nebo se přímo koukni na aukro pod přezdívkou** artexk**
Tam jsou zase jinačí.
nikita066 píše:
Gabe ten je pěkný, ale asi bych volila jinou barvu, i když jak tak na to koukám není špatnáPřidej foto i toho druhého jestli máš někde po ruce prosím.
Ladyr a ten by se mi treba i libil, co bys o nem rekla? Gabi ten je taky pekny.
Gabi ten je pěkný
Ale něco mi tak chybí, taková nějaká jedinečnost
Ty Coneca mají v červené - černé , oranžové - černé, fialkovo růžové - černé, světle modré - černé, tmavší modré - černé a limetkové - černé.
LadyRtw píše:
nejvíce jde ale tento Hilux
Ten je hodně zajímavý, ten se mi líbí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat