Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
7.8.10 12:25

A dalsi

• Upravit
1054
7.8.10 12:28

hm, takové sporťáky. Jsou hezké, dost s nima maminy jezdí, jsou takové bytelnější.Přítel má obchod s kojeneckým a takové tam prodáváme .To já sem spíše na něco jiného. viz foto

• načítám...
1054
7.8.10 12:29

a tenhle taky,ale má už 15,6 kg tak nevím.. ten předtím 12 kg.

• načítám...
13335
7.8.10 12:42

LAdyRtw jo tak ten mám taky vybraný ale nevím :( Ovladatelnost v horším terenu a má malý košík pod kočárkem :( hafan se mi tam nevleze, nebo tak tak :(

• načítám...
Niky7
7.8.10 12:44

je tu nekdo kdo ma stejny vkus jak ja? :mrgreen:

• Upravit
13335
7.8.10 12:46

Niky ten s těma kolečkama je pěkný, ale na mě moc robusní. Na převážení myslím moc nejsou :(

• načítám...
1054
7.8.10 12:47

nikita066
já sem si taky říkala že se mi ve sněhu s ním asi nebude nejlépe jezdit.. ale ten quinny se vším výjde až na 17 000 kč :cert: nebo pak mám vybraný ještě tento, ale zase,sou ve předu malé kolečka tak nevím jak se brodit sněhem- ale je zase nejlehčí ze všech, já se musím řídit tou váhou..
Na kočárek co by neměl žádnou mouchu sem ještě nenarazila..

• načítám...
Niky7
7.8.10 12:49

Ja se divam aby byl velky protoze aby se tam vesel fusak na zimu, ale nejlepsi je to videt na vlastni oci, z internetu bych to nekoupila.

• Upravit
13335
7.8.10 12:49

Lady ten je taky pěkný, ale já budu mít asi kluka. A ty malé kolečka asi nebudou nejlepší :(
Chtělo by to 3 tec s většími kolečky a větším košíkem :palec:

• načítám...
13335
7.8.10 12:50

Niky chci prolízt obchody, okoukat, vyzkoušet a pak to někde objednat přes net kvůli ceně. No mi budeme rodit na zimu, a tu jednu zimu se ti do toho vleze i s fusakem a druhou pochybuju, že budeš ještě až tak vozit v hlubokém. Mimi pak chce vidět vem a pomalinku začíná chodit.

• načítám...
29436
7.8.10 12:51

Ahoj holky, :mavam:

jak se máte všechny při dnešku? Já od rána uklízím a vařím, tak jsem neměla čas se sem ještě mrknout. Až teď jsem si po obědě udělala kafíčko, tak mám chvíli čas. Za hodinku frčíme do Brna nakupovat zase nějaké věci do koupelky, tak jsem ráda že aspoň jedna místnost (ta nejdůležitější :mrgreen: ) bude hotová.

• načítám...
Niky7
7.8.10 12:52

JA vim, ale ty kocarky se daji i rozlozit na sezeni a to je vyhoda ne? Tenhle je taky pekny.

• Upravit
1054
7.8.10 12:52

Ty co si vybírá Niky jezdí hodně, ale pro mě jsou jak sem už říkala tykové bytelnější. A mě se s něma špatně jezdí, stačí když sme jich měli pár uklidit na prodejnu. Však ještě uvidíš, třeba změníš názor právě jak jej vyzkoušíš. Navíc jsou těžké, tak třeba do autobusu nevím jak bys ho vytáhla sama.. ale nechci ti do toho kecat. Ty máš aspoň nějakou představu a máš vybráno, zatím co já furt nevím a to sem v 7.měsíci.. :roll:

• načítám...
13335
7.8.10 12:53

Gabi,
tak to mě oběd teprve čeká a uklízení taky. Jinak pěkně nakupte a pak jestli se ti bude chtít, hoď fotečky pro inspiraci :palec:

• načítám...
29436
7.8.10 12:56

Holky mě se líbí Coneco Chameleon a Mustang, kolekce 2010. Je to sice jeden z nejlevnějších kočárků (a že teda na cenu zase až tak nekoukám), ale co jsem četla tak si ho celkem chválí, několikrát jsem ho viděla naživo a prostě nevím, zatím bych si asi vybrala právě jeden z těch dvou. Ovšem je mi jasný že až přijde jednou na lámání chleba, tak si třeba vyberu kočárek úplně jiný. :-D http://www.bocianbaby.sk/…772_1898.jpg

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová