Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
6.8.10 19:56
LadyRtw píše: čaute, tak sem se konečně pořádně zaregostrovala když tady furt čučím a chci se pochlubit našimi prvními oblečky :-D My s přítelem sme samá teplákovka tak sme si vyhlídli i pro mimi. Ještě sme nevěděli co to bude a už sme měli vybráno z HM. Pro holčičku takovou sametovou růžovou s motýlkama a pro malého modrého Supermana,no a jak sme se dozvěděli že je to kluk hned sme pro ni letěly :mrgreen:
Pak se nám to vymklo z rukou a koupili ještě pár supermanovských věciček :srdce: Všichni se smějou že Ostrava bude mít svého malého supermana.
Co vy ? Pochlubte se nějakýma věcičkama, ráda se kouknu.

tak ta souprava je nadherna.. :palec: My zatim cekame co to bude ale uz mam objednanou tuhle kombinezku

• načítám...
1054
6.8.10 20:14

Jééé to je super :potlesk: takový malý mišan , to je fajné. Já sem to zháněla taky ale u nás sem nic nenašla.. mám podobnou ale ne s ouškama, takovou chlupatou modrou a meďové jsou tak akorát vyšití, mám ji z bazárku takže je použitá ale nejde to poznat je super. Jinač má malý už tolik hadříků že to snad ani nevynosí :)

• načítám...
29436
6.8.10 20:22

Ahoj holky,

Anet gratuluju k holčičce. Holky já vám tak všem, závidím, že ani nevíte jak. To ke mě dneska dorazila červená, po 57 dnech. :-? Já asi s takovou nebudu těhotná nikdy a mimíska se snad nedočkám. :-(

• načítám...
13335
6.8.10 20:24

Gabi, dočkáš, taky jsem měla takové myšlenky a už byla bezradná a v ten nejméně očekávaný okamžik to přišlo. A máš kontroli u doktora, že jsi v pořádku? Asi blbá otázka co, asi ano. Držím palečky :palec:

• načítám...
29436
6.8.10 20:30

Niki Blbá otázka to není, právě že je na místě. Kontrolu nemám žádnou. Právě že mám gynekologa 100 km daleko v mém rodném městě, takže bych potřebovala nějakého u nás. Respektive nějakého, co se i bude věnovat a nebude to jak na běžícím pásu. Ten můj mě nikdy ani vlastně pořádně neviděl. Taťka je doktor, tak mě to chtěl domluvit s nějakým svým kolegou gyndařem (odběry, profil…), je to sice zase 100 km, ale přeci jen budu mít jistotu že jako protekci se mi bude snad věnovat. Tak váhám zda jít do toho a jezdit daleko nebo něco najít v Brně, jenže se zase bojím abych nešla z bláta do louže. :nevim:

• načítám...
13335
6.8.10 20:36

Gabi asi by to chtělo. Mě kontrolovali, kontrolovali, léčila jsem se na onkolo v ove a pořád mi říkali jste oka, oka, musíte otěhotnět nebo máte rakovinu děložního čípku a vezmeme vám dělohu, 2roky jsem se snažila a nic. Pak jsem si začala stěžovat na čím dál bolestivější menstruaci a ouha najednou po dvou letech srůsty na vaječnících a endometrioza. CCa měsíc po operacijsem otěhotněla :palec:

• načítám...
1054
6.8.10 20:48
gabi.design píše:
Niki Blbá otázka to není, právě že je na místě. Kontrolu nemám žádnou. Právě že mám gynekologa 100 km daleko v mém rodném městě, takže bych potřebovala nějakého u nás. Respektive nějakého, co se i bude věnovat a nebude to jak na běžícím pásu. Ten můj mě nikdy ani vlastně pořádně neviděl. Taťka je doktor, tak mě to chtěl domluvit s nějakým svým kolegou gyndařem (odběry, profil…), je to sice zase 100 km, ale přeci jen budu mít jistotu že jako protekci se mi bude snad věnovat. Tak váhám zda jít do toho a jezdit daleko nebo něco najít v Brně, jenže se zase bojím abych nešla z bláta do louže. :nevim:

Gabi, já mám kamarádku z jablonce.. možná ste měli podobný broblém. Trpěla anorexií střídavě s bulimií, taky chtěla miminko ,po roce snažení se povedlo :-D v těhu přibrala sice jen 6 kg a po porodu shodila 8 kg, malý byl menší měli nějaké problémy , ale teď je vše ok, malý má půl roku a je to pěkný cvalík :mrgreen:
Já myslím že to příjde, vím jak na tom byla špatně ona a povedlo se tak musíš i ty. ( Seznámili sme se totiž v lázních, ona tam byla aby přibrala a já se zády )
Takže hodně štěstíčka ve snažení-ale nic se nemá přehánět :srdce:

• načítám...
29436
6.8.10 20:51

Jojo Nikitko já jsem už rozhodnutá že jdu, jen ještě nevím kam. :mrgreen: No moc k smíchu to není, že? To já měla taky pořád nějaký problémy, měsíčky jsem dostala poprvé až v 17 let rok a půl předtím jsem blbla s jídlem, takže jsem je prakticky dostala až jsem nabrala na 47kg a tělo asi začalo fungovat. Pamatuji si, jak mi ve špitále říkali, že s takovou nebudu mít nikdy děti když nebudu jíst. A jak mě to bylo v 15 letech úplně šumák. Dneska bych si nejraději nafackovala. V podstatě od začátku jsem měla rozhozený cyklus, kolikrát jsem to ani dva měsíce neměla nebo naopak dostala to dvakrát do měsíce a skončila u doktora pro hrozné krvácení. Pak se to nějak ustálilo, jak jsem „vyrostla“ (já vím hrozné slovo) a bylo to fajn, pak jsem zase začala mít rozházený cyklus, tak jsem dostala Proveru (po ní jsem začala zvracet, návaly horka, hrozné výkyvy nálad, průjem…) tak jsem to sama po týdnu vysadila a už nevzala. No a pak se už menses nedostavila a bylo z toho těhu, jenže plod se přestal vyvíjet a já musela na revizi. Od té doby cyklus pravidelný jako hodinky, od února se snažíme a zatím nic. Až teda do července, to byl teď ten 57 denní cyklus.

Příspěvek upraven 06.08.10 v 20:54

• načítám...
Niky7
6.8.10 20:53

Gabi taky by bylo dobre pro doktora merit si bt. Tak uvidi jestli je neco spatne tak jak to bylo u me.
Dnes jsem byla u taty(chodim k nemu potaji)byl na Slovensku u babiny. A pry rikala, ze jsem ji zklamala, ze jsem tehu :cry: ja se s ni vidim jednou za 2roky a ona takhle :cry: hodne to boli. Pry si to o me nemyslela. A ke vsemu pritel nechce na me nalehani prestat kourit! Jak mu pachne z ust ta cigareta tak se stitim mu dat i pusu :-(

• Upravit
29436
6.8.10 20:53

Ladynko díky za podporu. Já pořád doufám. Že jako musí. Snažím se na to nemyslet…atd., ale znáte to. Tohle se moc nedaří. Kor když kolem mně je každý těhu nebo dítko už má.

• načítám...
29436
6.8.10 20:54

Niky teplotu měřím. Už od února, podle teplot normálně ovulka je. Což by mělo být pozitivum.

• načítám...
13335
6.8.10 21:01

Niky taky jsem na slovensku nesklidila pozitivum - od táty :(

Gabi, zkus si zajít k tomu doktorovi, nebo popřípadě léčitel Budu na tebe myslet a držet palečky :hug:

• načítám...
4855
6.8.10 21:10
LadyRtw píše:
Jééé to je super :potlesk: takový malý mišan , to je fajné. Já sem to zháněla taky ale u nás sem nic nenašla.. mám podobnou ale ne s ouškama, takovou chlupatou modrou a meďové jsou tak akorát vyšití, mám ji z bazárku takže je použitá ale nejde to poznat je super. Jinač má malý už tolik hadříků že to snad ani nevynosí :)

ja ji mam z mimibazaru.. :-) A kdy mas termin?

• načítám...
Niky7
6.8.10 21:16

Holky ze je to taaaak sladke!

• Upravit
Niky7
6.8.10 21:17

A dalsi kosiky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová