Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13335
5.8.10 21:18

Holky tak se těšte až se vlezete jen do hodně nízkých kalhot nebo těhu kalhot. Já už nosím jen tyto :D

• načítám...
2767
5.8.10 21:19

Niky to je teda pupik 8-o :-)

• načítám...
2767
5.8.10 21:21

Renitko, doufám, že to dopadne dobře, budu ti držet palce :kytka:

• načítám...
Niky7
5.8.10 21:27

Holky dekuji za komentiky, to jo malej bude asi burticek :mrgreen:

• Upravit
Niky7
5.8.10 21:28

A kdyby jste chtely nejaky clanek staci vybrat, ja vim jsem otravna, ale chci vam pomoct a udelat radost :srdce:

• Upravit
13335
5.8.10 21:33

Niky ty nám děláš radost, že jsi nám založila diskuzy a přišpíváš do ni :palec:

• načítám...
Niky7
5.8.10 21:40

Moc dekuji. Napodobne holky, jsem rada, ze se diskuzy dari a jsme tu vsichni kamaradky :huban:

• Upravit
Michaelakkk
5.8.10 23:06
Niky7 píše:
Muj cvrcek v 7tt+6. :-D

Nečekáš náhodou dvojčata?? :D

• Upravit
Michaelakkk
5.8.10 23:09
myspulka píše:
Michaelakkk píše:
gabi.design píše:
Holky koukám na to jedním okem, přepínám z Novy, je to hrůza. Doufám že až ty děti vyrostou, tak uvidí co o nich rodiče před X lety říkali a jak je milovali. Je to hnus. Takovým ženským by děti měli zakázat.
Já bych jim děti nezakazovala naopak je dost chápu, celé těhu jsem to dítě n echtěla nevěděla jsem co bude bála jsem se… takže to co říkaly ty těhotné!! Chápu!! proč by se jim ty děti měli zakázat??? Alespoň se to nebojí přiznat…
A když si to dítě nechtěla,proč si ho měla? Neber to zle,ale zajímalo by mě to.
Holky,které dítě nechtějí,tak si buď dávají velký pozor,aby do toho nepřišly a nebo choděj na potrat.Pár takových znám. :evil:
Nedokážu si představit,že bych své dítě nechtěla,nadávala mu,že sem ho raděj mít neměla,že mi zkazilo život. Podle mě takový lidé nebudou mít nikdy ze svými dětmi upřímný a milující vztah.

nechtěla jsem ho proto, že mi zemřel přítel v 5 měsíci, nebyla jsem zajištěná nevěděla jsem co bude co budu dělat když se mu mimino bude podobat… je to těžká situace…
NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, JELIKOŽ NIKDY NEÍŠ CO TĚ MŮŽE POTKAT… tED VÍM, ŽE JSEM SE NEMĚLA ČEHO BÁT SVOJE DÍTĚ MILUJU A UDĚLÁM PRO NĚJ CŠE, PROTO JSEM PSALA, ŽE CHÁPU TY TĚHOTNÝ CO ŘÍKAJÍ, ŽE TO DÍTĚ NECHTĚJÍ!!

• Upravit
29436
6.8.10 05:56
Michaelakkk píše:
Niky7 píše:
Muj cvrcek v 7tt+6. :-D
Nečekáš náhodou dvojčata?? :D

Taky jsem si říkala :mrgreen::mrgreen:

• načítám...
29436
6.8.10 05:57

Holky dobré ráno, povalím za chvíli do práce. Tak mějste krásný den,,. U nás pěkně prší, doufám že i bude nadále, bylo to potřeba. Krásně se vyčistil vzduch. :kytka:

• načítám...
400
6.8.10 08:20

ahojky holky tak jsem se dozvěděla včera,že čekáme holčičku,no docela nás to překvapilo z manželem,byl semnou.....tak budeme mít dvě holky a jednoho kluka…no nejstarší brácha sestřiček,nebudou to mít špatný

• načítám...
22585
6.8.10 08:38

ANETG tak to gratuluju k holčičce :palec:

• načítám...
10405
6.8.10 08:45

dobré ráno holky jak jste se vyspali?gratuluji k holčičce já už bych to taky chtěla vidědět jinak niki jsme na tom stejně taky mám takoví pupík a dneska začínám 7tt je to hezký jak se to bříško zakulacuje a míši z toho si nic nedělje po ránu je tam pomale vždycky prd hlavně na začátku ted ted mámá už i po ráno ale tak tejden spět rano nc odpoledne balon:-)jinak paráda že si tu s vama člověk mže nasat chlapi to tak nebere jak nás :mrgreen:

• načítám...
2532
6.8.10 08:50

dobré ráno holky… :mavam:

Niki7 jůůů to máš tedy pěkný bříško! 8-o :kytka:

ANETG gratuluji k holčičce :potlesk: :kytka:

Gabi užij si to v práci mě to čeká od pondělí také… :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová