Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Neboj to pobolívání v podbříšku je normální,taky jsem to měla. No a ty fazole tě možná taky proženou ![]()
Renitko, jo já první měsíc a půl tvrdila, že mám žaludeční problémy
A teď z toho je pěkně rostoucí miminko, které mi nepříjemně tlačí na močový měchýř
. Už se těším až ho budu chovat v náruči ![]()
je to fajn reny že jdeš pozdejš já šla moc brz a mooc mě vystrašila protože plodný dny jsme měla jinak a mimi bylo menší než by mělo být ak ě vystrašila jestli se zpávně vyvíjí nakonec vše v phohodě a tak aspno už uvidíš prcka a všechno
Ja teda v jidle hodne vybiram, nechutna mi vubec kure, kterho jsem se nemohla nabazit, ach jo celkem me to trapi, protoze abych si neco vybrala k jidlu trva to hodiny.
Niky zkus ovoce a zeleninu, miminku prospěje a většina těhulek ji má v těchto dnech moc rádo. Dokonce jsem snědla i meloun, který nejím
Jo to ja jim hodne. Na posezeneni 2kg mandarinek, 1kg melounu, par broskvi a tak
holky a kde najdu tuhle diskuzi kdyz uz neni v tehotenstvi? At to nemusim davat do vyhledavace porad.
Rychlá navigace: Diskuse » Stejná situace » Mladé maminy
Ale pokud klikneš nahoře na svůj mail (jméno) a sjedeš kurzorem dolů, tak tam máš diskuze, kterých se účastníš.
Tak papkej. Já se přepila a teď mi to tam všechno plave ze strany na stranu a žbluňká ![]()
myspulko děkuji ![]()
renitko vítej a gratuluji
![]()
holky já když byla ttěhotná tak se mi dělo zle z masa když jsem ho vařila…jinak jsemjedla hodně sladký a jogurty ![]()
tak mě teď napadlo… je tu někdo jako já???
Myslím tím netěhotná
![]()
ahojte holky tak sem se pořádně vspalaale hlava bolet nepřestala je to horší a horší přijdu si jak kdyby něco na mě lezlo a to doufmá že ne nejradši bych si lehla a ežela ale musím s malu ven atd takže su na sebe zvědavá protže se nemůžu ani zvohout ![]()
ja jsem taky nachcipana:( a to me jeste kazdej den chyta astma a doktor ma dovolenou ![]()
Kačenko já jsem taky netěhotná, sama tu nejsi neboj.
My se s přítelem o mimčo snažíme, ovšem zatím teda zcela bezvýsledně.
Jinak ahojky
, přijela jsem z práce, uvařila kafíčko a konečně si jdu přečíst, co jste tady holčiny probíraly. Přítel připevňuje skříňku nad umyvadlo, tak ho chodím po chvílích kontrolovat, jestli to dělá dobře. ![]()
Z nachlazení si nic nedělejte, mě zase chytla noha. Dělala jsem sportovní gymnastiku a krasobruslení a bohužel mám úplně odrovnané klouby a kosti. Takže trpím. Teď zrovna fest. ![]()
Gabi tak mě zaujala tvoje fotka, copak děláš (práci)? Nějakou fyzioterapeutku?
Gabi taky jsem delala gymnastiku, prestala jsem a sama se ucila brisni tance a to mi pomohlo, dokonce je i vyucuji. Je to dobry i na porod brisni tance pusobi na panevni dno tak vam to holky doporucuji ![]()
nikita066 píše:
Gabi tak mě zaujala tvoje fotka, copak děláš (práci)? Nějakou fyzioterapeutku?
Niki kdepak, dělám v jedné počítačové firmě. Takže od zdraví hoooooodně daleko.
Ale gymnastickej míč miluju
, sedím na něm vlastně pořád, já ani nepotřebuji židli. ![]()
Gabi - jéééé, počítačová firma, taky jsem v jedné dělala před nemocenskou. Dělala jsem lektorku - učila jsem základy a komplet ECDL.
Niky - ty břišní tance mě lákaj, ale nechci začínat v těhu. Vyučuje to tady od bratránka manželka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat