Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
3.8.10 20:57

No ja se jeste rozhoduji. je to celkem dost dulezita vec. ted muzu rict takova jmena ale zitra zase jina, vis jak to myslim. Ale libi se mi TObias, Matyas. Nikola, Leona. Ale nejsem pevne rozhodnuta.

• Upravit
Niky7
3.8.10 20:58

Myspulko taky pekna jmena. :palec: Kocarek by se neml kupovat dokud nemas dite, pokud ho mas v dome tak hrozi potrat, ale kdyz ho das ke kamaradce tak to nevadi aspon jsem to tak slysela

• Upravit
13335
3.8.10 21:03

myspulko pěkné jména

Niky, tak vybírej, pěkných jmen je hodně. A který týden jsi ty?

• načítám...
Niky7
3.8.10 21:04

7tt+4dny

• Upravit
22585
3.8.10 21:23

Ahoj holčiny, koukám že už debatíte jména :) to je moc hezký :lol:

• načítám...
13335
3.8.10 22:10

Niky tak to si užíváš ještě první trimestr co. No uteče to jak voda. A jelikož nejsme od sebe tak daleko, tak až vybereš kočárek tak pošli odkaz pro inspiraci :palec:

• načítám...
Niky7
3.8.10 22:12

Jo poslu ale jeste nevim kdy ho pujdu vybirat asi tak az v 7 mesici a co tyy?

• Upravit
13335
3.8.10 22:24

No já tak průběžně koukám, už jsem měla i vybraný, ale … přišla jsem na nějaké nevýhody a rodiče mi ho vymlouvají ze svých nedávných zkušeností.

• načítám...
1718
3.8.10 22:30
nikita066 píše:
No já tak průběžně koukám, už jsem měla i vybraný, ale … přišla jsem na nějaké nevýhody a rodiče mi ho vymlouvají ze svých nedávných zkušeností.

Ten kočárek je pěkný,ale pro mě asi nepraktický. Bydlím na maloměstě.Máme kolem hodně přírody a prostě ideální pro děti. Potřebuji něco bytelnějšího. Navíc ta korbička se mi zdá malá,nezdá se ti? Ale jinak je pěknej,kdybych bydlela ve městě.
Jdu spát,dnes jsem vydržela nějak dlouho,přítel přijede až o půl druhé v noci,protože dens pracoval v Praze. Tak všem dobrou a hezké sny :mavam:

• načítám...
13335
3.8.10 22:32

myspulko, hlavní korba je jedna s těch menších, ale není to až tak nejhorší, protože mimi se narodí v zimě a to se tam s fusakem vleze a v létě bude jezdit bez, takže je to v klidu. Vypadá perfektně a na moje převážení z místa na místo bude ideál, ale pokud bych jela přírodou tak je to naprd a to je to co mi vadí. A taky že nemá gumová kola :(

• načítám...
10405
4.8.10 07:32

ahojte holky jak se dneska máte tak já mám vybraný jména na holčičku Vaneska a na kluka Tiborek tak uvidím ale taky nejsem uplně rozhodnutá.jinak s tím kočárkem může se koupit kdykoliv ale nesmíte ho mít doma taky to dodržuju ale myslím žeje to jen pověra protože u prvního měli všichni kočárek pryč segry a mamka když čekala první segru no a pak už ho měla vždycky doma a jsme všichni zdraví ale taky to dodržím i ted u toho druhýho:-)mě se narodí mimísek na konci březn nejspíš

• načítám...
13335
4.8.10 07:52

kyblicku tak 30.3, to je pekne datum a to jsou prej hezké děti :mrgreen: Ne dělám si srandu, ale to jsem se narodila já :dance:

Jinak pěkný jména :palec:

• načítám...
10405
4.8.10 09:14
nikita066 píše:
kyblicku tak 30.3, to je pekne datum a to jsou prej hezké děti :mrgreen: Ne dělám si srandu, ale to jsem se narodila já :dance:Jinak pěkný jména :palec:
:-D supeeer ale mě to prej vychází na 20 22 tak nák uvidím ještě si bud metřík srovnávat jak pujdu na kontorlu tak už mi to řekne přesně já měla plodný dny totiž uplně jinak :mrgreen:
  • načítám...
13335
4.8.10 09:15

jj doktorce to moje těhotenství tak y nějak nesedělo :nevim: Ale jsem ráda, že je to zdravé :palec:

Přeju i tobě zdravé miminko jak na to myslím v jednom kuse u mě :srdce:

• načítám...
10405
4.8.10 09:20

taky na to pořád myslím podle metříku se právě mělo narodit 11 března tak uvidím minule mě to vyočítala fakt ten den v noci mě to chytlo ale narodila se až další den v 6 ráno.a ty už jsi dál v těhotenství ne??neb ještě nee

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová