Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky já letím s malou ven… udělalo se tu celkem přijetelně tak toho jdu využít… tak věčer pááá ![]()
kdzž jsem čekala malou tak jsem věděla že to bude holčička už od yačátku jsem měla takové tušení a byla ale ted teda tušení nemám možná časem
já bych chtěla dvě děti třetí nevím podle penízků abych mohla všem stejně našetřit abych byla spravedlivá takže počítám spíše se dvouma ![]()
Já měla poprve tucha,že to bude kluk a byl. Teď mám pocit,že to bude holčička,tak jsem zvědavá ![]()
Děti chci dvě.
ahoooj holky mojeee..tak jsem doma z procházky, uf to byla ale dlouhá cesta, ale supér, krásně jsme se provětrali.. ![]()
a co vy??? Co jste dělali celý den?
noo 2dětičky je tak akorát, snad taky budu mít jednou druhý ![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky tak jsem tu, chystate uz nekdo tak brzo vybavicku?
já jsem se zbláznila hned jak jsem zjistila že jsem těhotná a všechno jsem kupovala ![]()
Jo? Ja ani nevim co koupit. oblecky a plenky, ale co je tak jeste dulezite?
super na začátek je také kosmetická výbava.. nůžky, hřebínek, teploměr, krém na opruzeniny, olejíčky atd.. flašky a různé blbinky ![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky tak jsem tu, chystate uz nekdo tak brzo vybavicku?
Já už částečně něco mám,ale nakupovat budu až po 20tt. Myslím,že je na to čas i když,jak se znám,tak stejně budu pokukovat po všem možném.Jsem hotová z těch pidi věciček ![]()
Ale myslím,že to zas s nákupama přehánět nemusím, z toho prcka je vedle celá rodina,hlavně moje mamka a tchýně,takže mimi strádat rozhodně nebude. ![]()
ono to není o tom že by to miminko strádalo, spíš naopak, to malé stejně všechno neunosí, protože tak rychle poroste, že to ani nespozorujete
měla jsem spoutu věcí, které měla malá na sobě třeba jen jednou..
takže je zbytečné nakupovat přehnané množství ![]()
A jaká kosmetika je nej? Já si říkala,že než do nějaké půjdu zajdu za dr. ke které s mrňousem budu chodit a poptám se. Protože každá maminka tvrdí něco jiného a čert aby se v tom vyznal ![]()
Kačko, dívala jsem se na fotky a máš nádhernou dcerku
Brácha má dvouletou cácorku a taky s Jančou zatím nechtěj druhý, brácha asi už vůbec ne
protože si podali žádost na byt 2+1 místo 3+1, takže Natálka nebude mít vlastní pokojík a s druhým mimi by se tam asi nevešli a stěhovat se do většího nechtěj, protože ho mají úplně nově zařízenej. A taky ji odvozili v úplně obyčejném kočárku. Teď jsou ty kočárky opravdu pěkné. Mě se líbí Jane Slalom Pro, ale ta cena ![]()
U nás pořád prší ![]()
kačenka89 píše:
ono to není o tom že by to miminko strádalo, spíš naopak, to malé stejně všechno neunosí, protože tak rychle poroste, že to ani nespozorujeteměla jsem spoutu věcí, které měla malá na sobě třeba jen jednou..
takže je zbytečné nakupovat přehnané množství
Souhlasím,prcek poroste a za chvilku mu bude vše malé,tak na co to přehánět. Ale vím,že budu muset nakoupit teplejší věcičky,když malé příjde na svět v únoru.
myspulka jů já jsem taky v únoru
no tak to asi nebude sranda co? Pořád nabalovat
ale utíká to než se naděješ únor je tu ![]()
Kosmetiku já jsme kupovala nejvíce Hipp je super! ale každé miminko to nemusí snášet.. a pak Nivea!
sima90 jé děkuji a jak jsi se mi tam dostala???
se máme v přátelých..? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat