Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
3.8.10 14:43

holky já letím s malou ven… udělalo se tu celkem přijetelně tak toho jdu využít… tak věčer pááá :mavam:

• načítám...
400
3.8.10 14:44

8-) ahojík

• načítám...
10405
3.8.10 14:53

kdzž jsem čekala malou tak jsem věděla že to bude holčička už od yačátku jsem měla takové tušení a byla ale ted teda tušení nemám možná časem :-)já bych chtěla dvě děti třetí nevím podle penízků abych mohla všem stejně našetřit abych byla spravedlivá takže počítám spíše se dvouma :-D

• načítám...
1718
3.8.10 15:08

Já měla poprve tucha,že to bude kluk a byl. Teď mám pocit,že to bude holčička,tak jsem zvědavá :-D
Děti chci dvě.

• načítám...
2532
3.8.10 19:08

ahoooj holky mojeee..tak jsem doma z procházky, uf to byla ale dlouhá cesta, ale supér, krásně jsme se provětrali.. :pankac:

a co vy??? Co jste dělali celý den?

noo 2dětičky je tak akorát, snad taky budu mít jednou druhý :mrgreen:

• načítám...
Niky7
3.8.10 19:16

Ahoj holky tak jsem tu, chystate uz nekdo tak brzo vybavicku? :-D

• Upravit
2532
3.8.10 19:17
Niky7 píše:
Ahoj holky tak jsem tu, chystate uz nekdo tak brzo vybavicku? :-D

já jsem se zbláznila hned jak jsem zjistila že jsem těhotná a všechno jsem kupovala :mrgreen:

• načítám...
Niky7
3.8.10 19:18

Jo? Ja ani nevim co koupit. oblecky a plenky, ale co je tak jeste dulezite?

• Upravit
2532
3.8.10 19:20

super na začátek je také kosmetická výbava.. nůžky, hřebínek, teploměr, krém na opruzeniny, olejíčky atd.. flašky a různé blbinky :wink:

• načítám...
1718
3.8.10 19:22
Niky7 píše:
Ahoj holky tak jsem tu, chystate uz nekdo tak brzo vybavicku? :-D

Já už částečně něco mám,ale nakupovat budu až po 20tt. Myslím,že je na to čas i když,jak se znám,tak stejně budu pokukovat po všem možném.Jsem hotová z těch pidi věciček :lol:
Ale myslím,že to zas s nákupama přehánět nemusím, z toho prcka je vedle celá rodina,hlavně moje mamka a tchýně,takže mimi strádat rozhodně nebude. :wink:

• načítám...
2532
3.8.10 19:25

ono to není o tom že by to miminko strádalo, spíš naopak, to malé stejně všechno neunosí, protože tak rychle poroste, že to ani nespozorujete :mrgreen: měla jsem spoutu věcí, které měla malá na sobě třeba jen jednou.. 8-o takže je zbytečné nakupovat přehnané množství :wink:

• načítám...
1718
3.8.10 19:25

A jaká kosmetika je nej? Já si říkala,že než do nějaké půjdu zajdu za dr. ke které s mrňousem budu chodit a poptám se. Protože každá maminka tvrdí něco jiného a čert aby se v tom vyznal :-D

• načítám...
2767
3.8.10 19:26

Kačko, dívala jsem se na fotky a máš nádhernou dcerku :-) Brácha má dvouletou cácorku a taky s Jančou zatím nechtěj druhý, brácha asi už vůbec ne :mrgreen: protože si podali žádost na byt 2+1 místo 3+1, takže Natálka nebude mít vlastní pokojík a s druhým mimi by se tam asi nevešli a stěhovat se do většího nechtěj, protože ho mají úplně nově zařízenej. A taky ji odvozili v úplně obyčejném kočárku. Teď jsou ty kočárky opravdu pěkné. Mě se líbí Jane Slalom Pro, ale ta cena 8-o
U nás pořád prší :-?

• načítám...
1718
3.8.10 19:27
kačenka89 píše:
ono to není o tom že by to miminko strádalo, spíš naopak, to malé stejně všechno neunosí, protože tak rychle poroste, že to ani nespozorujete :mrgreen: měla jsem spoutu věcí, které měla malá na sobě třeba jen jednou.. 8-o takže je zbytečné nakupovat přehnané množství :wink:

Souhlasím,prcek poroste a za chvilku mu bude vše malé,tak na co to přehánět. Ale vím,že budu muset nakoupit teplejší věcičky,když malé příjde na svět v únoru.

• načítám...
2532
3.8.10 19:31

myspulka jů já jsem taky v únoru :pankac: no tak to asi nebude sranda co? Pořád nabalovat :roll: ale utíká to než se naděješ únor je tu :wink:
Kosmetiku já jsme kupovala nejvíce Hipp je super! ale každé miminko to nemusí snášet.. a pak Nivea!

sima90 jé děkuji a jak jsi se mi tam dostala??? :mrgreen: :think: se máme v přátelých..? :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová