Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sovicka18 píše:kačenka89 píše:ahojky:) na Jihu taky zima, ale pro me prijemne
Ahooj holky tak u nás je tedy docela zimajinak se máme celkem fajn… akorát nevím co dnes podiknout
asi se pustím do žehelní ale vůůbec se mi nechce..A jak pokračují těhulky???
to je fakt, ale tepleji by mohlo být… ![]()
Sovičko u tebe nevidím žádný metřík, ty jsi těhu, nebo už máš prcka?
Sovicka18 píše:
Jelikož stím tady neumim, tak to tam nemám, a jsem těhu v 12tt
ahááá no to e jednoduché
kdybys chtěla poradit tak klidně napiš
jůůů tak to jsi v začátcích vid? a jak se těšíš na mimčo a vy ste mimčo plánovali?
jojo plánovali, a snažili se necelý rok, tak se nám to povedlo, jinak se těšíme s přítelem uplně moc ![]()
a co Ty? ![]()
No já jsem měla Vanessku taky plánovanou, vždycky jsem chtěla být mladá maminka
a jak asi víš z metříku, už jí budou v září 3roky… je to krásné mít dětátko… ![]()
jinak jsem otěhotněla hned na poprvé ![]()
nevim co je měřítko
.. ale podle fotky krásná dceruška
taky doufám že to bude holčička
.. ![]()
Sovicka18 píše:
nevim co je měřítko.. ale podle fotky krásná dceruška
taky doufám že to bude holčička
..
děkuji
tobě se asi neukazují metříky vid? pod nadpisem „mladé maminy“ je v pravo tužka a u ní je napsáno „zobrazovat podpisy“
pak by si metřík měl objevit
ono je nakonec jedno co se Vám narodí, hlavně aby miminko bylo zdravé.. my jsme si strašně přáli chlapečka, ale teď bych Vanessku nevyměnila
jsem ráda že mám holčičku
holkz tak já bzch yase chtěla holčičku a to už jednu mám ale je to spíš jako kluk.přesně takz jsem chtěla b ýt mladá maminka nelíbí se mi to už těch 35letch nebo 30 letejch co vzpadaj staře a ani manželovi se to nelíbí a pak si budem s dětima yase roymumět víc protože nebudem ještě tak staré a budem mít jiný nayorz ež tz co jim bude pak padesát já má s makou takz strašne dobrej vytah takže doufmá že t tak bude i u mích děí ![]()
kyblicek píše:
holkz tak já bzch yase chtěla holčičku a to už jednu mám ale je to spíš jako kluk.přesně takz jsem chtěla b ýt mladá maminka nelíbí se mi to už těch 35letch nebo 30 letejch co vzpadaj staře a ani manželovi se to nelíbí a pak si budem s dětima yase roymumět víc protože nebudem ještě tak staré a budem mít jiný nayorz ež tz co jim bude pak padesát já má s makou takz strašne dobrej vytah takže doufmá že t tak bude i u mích děí
přesně tak…
a když si budu hrát (jako že si fakt hraju
) s malou na písku s nohama ponořenýma v písku, tak je to pořád lepší když si lidi řeknou ona je mladá, než kdyby mi bylo 35let…to už je divný ![]()
ahoj holky, přidávám se, u nás na S Moravy je tak nějak dobře, ani teplo ani zima.
Kači, jestli budeš žehlit, tak ti taky koš pošlu
Ne a ne se k tomu dokopat. A to že mi to trvá už delší čas. No uvidíme. Dneska se k tomu ale asi taky nedostanu ![]()
Sovičko, tak to ti nezávidím, já autobusy nemám ráda a zvlášť teď když jsem těhu!
Ahoj holky tak jsemtu konecne. Gabi dekuji. Holky a jak se dela kdyz se chci nekomu podivat na profil?
Znám jednu,která tvrdí,že není na chov,prý si chce užívat života. A jak si ho užívá? Táhne jí na 31let, měla přítele 8let,ten se na ni vykašlal jelikož chtěl rodinu a ona mu řekla,že není na chov,že chce každej rok minimálně jet dvakrát na dovolenou. On jí dělal jen blbce,Opravil dům, kupoval a platil všechno,co chtěla, jezdily po dovolených a nakonec se dočkal jen toho,že celý léta žil s frigidou. Vykašlal se na ni,když jí to řekl,ona na něj vyjela s tím,kdo prý bude platit a co auto.Vůbec jí nezajímaly jeho city. Teď má přítelkyni,čekají rodinu a on je šťastný, ona žije s matkou a se svými psy.Nechápu takový ženský.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat