Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
3.8.10 10:53
Sovicka18 píše:
kačenka89 píše:
Ahooj holky tak u nás je tedy docela zima :cert: jinak se máme celkem fajn… akorát nevím co dnes podiknout :think: asi se pustím do žehelní ale vůůbec se mi nechce..A jak pokračují těhulky???
ahojky:) na Jihu taky zima, ale pro me prijemne :))

to je fakt, ale tepleji by mohlo být… :wink:

Sovičko u tebe nevidím žádný metřík, ty jsi těhu, nebo už máš prcka?

• načítám...
98
3.8.10 11:01

Jelikož stím tady neumim, tak to tam nemám, a jsem těhu v 12tt :))

• načítám...
2532
3.8.10 11:04
Sovicka18 píše:
Jelikož stím tady neumim, tak to tam nemám, a jsem těhu v 12tt :))

ahááá no to e jednoduché :wink: kdybys chtěla poradit tak klidně napiš :kytka: jůůů tak to jsi v začátcích vid? a jak se těšíš na mimčo a vy ste mimčo plánovali?

• načítám...
98
3.8.10 11:05

jojo plánovali, a snažili se necelý rok, tak se nám to povedlo, jinak se těšíme s přítelem uplně moc :))
a co Ty? :)

• načítám...
2532
3.8.10 11:08

No já jsem měla Vanessku taky plánovanou, vždycky jsem chtěla být mladá maminka :mrgreen: a jak asi víš z metříku, už jí budou v září 3roky… je to krásné mít dětátko… :srdce:

jinak jsem otěhotněla hned na poprvé 8-o

• načítám...
98
3.8.10 11:14

nevim co je měřítko :( .. ale podle fotky krásná dceruška :))) taky doufám že to bude holčička :)) .. :srdce:

• načítám...
2532
3.8.10 11:32
Sovicka18 píše:
nevim co je měřítko :( .. ale podle fotky krásná dceruška :))) taky doufám že to bude holčička :)) .. :srdce:

děkuji :huban: tobě se asi neukazují metříky vid? pod nadpisem „mladé maminy“ je v pravo tužka a u ní je napsáno „zobrazovat podpisy“ :wink: pak by si metřík měl objevit

• načítám...
2532
3.8.10 11:33

ono je nakonec jedno co se Vám narodí, hlavně aby miminko bylo zdravé.. my jsme si strašně přáli chlapečka, ale teď bych Vanessku nevyměnila :mrgreen: jsem ráda že mám holčičku

• načítám...
10405
3.8.10 11:35

holkz tak já bzch yase chtěla holčičku a to už jednu mám ale je to spíš jako kluk.přesně takz jsem chtěla b ýt mladá maminka nelíbí se mi to už těch 35letch nebo 30 letejch co vzpadaj staře a ani manželovi se to nelíbí a pak si budem s dětima yase roymumět víc protože nebudem ještě tak staré a budem mít jiný nayorz ež tz co jim bude pak padesát já má s makou takz strašne dobrej vytah takže doufmá že t tak bude i u mích děí :wink:

• načítám...
10405
3.8.10 11:36

omlovám se za chyby přeskočilo mě to tu

• načítám...
2532
3.8.10 11:38
kyblicek píše:
holkz tak já bzch yase chtěla holčičku a to už jednu mám ale je to spíš jako kluk.přesně takz jsem chtěla b ýt mladá maminka nelíbí se mi to už těch 35letch nebo 30 letejch co vzpadaj staře a ani manželovi se to nelíbí a pak si budem s dětima yase roymumět víc protože nebudem ještě tak staré a budem mít jiný nayorz ež tz co jim bude pak padesát já má s makou takz strašne dobrej vytah takže doufmá že t tak bude i u mích děí :wink:

přesně tak… :pankac: a když si budu hrát (jako že si fakt hraju :mrgreen: ) s malou na písku s nohama ponořenýma v písku, tak je to pořád lepší když si lidi řeknou ona je mladá, než kdyby mi bylo 35let…to už je divný :mrgreen:

• načítám...
98
3.8.10 11:41

a jak si to nastavím já ??

• načítám...
13335
3.8.10 11:41

ahoj holky, přidávám se, u nás na S Moravy je tak nějak dobře, ani teplo ani zima.

Kači, jestli budeš žehlit, tak ti taky koš pošlu :mrgreen: Ne a ne se k tomu dokopat. A to že mi to trvá už delší čas. No uvidíme. Dneska se k tomu ale asi taky nedostanu :dance:

Sovičko, tak to ti nezávidím, já autobusy nemám ráda a zvlášť teď když jsem těhu!

• načítám...
Niky7
3.8.10 11:43

Ahoj holky tak jsemtu konecne. Gabi dekuji. Holky a jak se dela kdyz se chci nekomu podivat na profil?

• Upravit
1718
3.8.10 11:43

Znám jednu,která tvrdí,že není na chov,prý si chce užívat života. A jak si ho užívá? Táhne jí na 31let, měla přítele 8let,ten se na ni vykašlal jelikož chtěl rodinu a ona mu řekla,že není na chov,že chce každej rok minimálně jet dvakrát na dovolenou. On jí dělal jen blbce,Opravil dům, kupoval a platil všechno,co chtěla, jezdily po dovolených a nakonec se dočkal jen toho,že celý léta žil s frigidou. Vykašlal se na ni,když jí to řekl,ona na něj vyjela s tím,kdo prý bude platit a co auto.Vůbec jí nezajímaly jeho city. Teď má přítelkyni,čekají rodinu a on je šťastný, ona žije s matkou a se svými psy.Nechápu takový ženský.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová