Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sovičko, pěkné ranko, a moc děkuju za přáničko
Tobě taky zdraví i prďolkovi
Sovičko, zkusím na to nemyslet, ale půjde to těžko ![]()
niky, nechci tady dávat ňáký rady, když nejsem těhu, ale co sem tak četla, tak když špiníš, radši zajít k dr. něco na to předepisuje, s tím špiněním se setká asi každá těhule
špinit by jsi neměla.. dr. mi řikala, že kdyby k tomu náhodou došlo, že mám přijít.. tak raději mazej ![]()
znám holky co třeba špiní a všechno je v pořádku ale taky nemusí takže taky bych rchle mazala k dr at víš že je všechno v pohodě
Ahoj holky tak uz jsem prijela. Vse nastesti v poradku ale napsal mi jeste nejake vitaminy ktere maji tomu zabranit. A uz mu bije srdicko ![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky dnes jsem spinila je to normalni v 7tt? Mam strach
Ahoj, neboj a zajdi si k dr. Já začala 25.7. v neděly na večer krvácet. Hned jsme jeli na pohovost do Olmika. Tam mi udělali vyšetření.Vše bylo v pořádku,miminko to ani nepoznalo jen my se stresovaly. Dostala jsem dvě injekce do zadku a prášky ascorutin a duphaston. A zatím je vše v pořádku. Dr. mi řekl,že se to stává hodně těhulkám,prý to může způsobit i placenta,která někdy zarůstá do dělohy a pak stačí troška a je vymalováno.
Teď nesmím nic dělat,musím mít klid a odpočívat.
Akorat mi rekl, ze nemam soulozit , byt v klidi nerozcilovat se a ne se koupat, ale sprchovat.
Tak to jsme na tom stejně.Taky máme sexuální půst,ale pro miminko bysme udělaly všechno.
To jo a na jak dlouho mate pust? Nevis co je to klyzma u porodu? Ted jsem to cetla, ale co to je tam nebylo napsany.
To nevím,ale zkus zapátrat tady na emiminu. No až do příští KO,ta je 23.8. a tam se uvidí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat