Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hlavně zavolat zavčas rači dřív já jsem teda na tom nebyla právě protože už jsem byla těhotná dýl zjistila jsem to pozdě
no babička jako my se moc nemusíme snáším ju jen proto že bydlíme nad sebou nadstavovali jsme si u nich podkroví ale naštestí mám všechno svoje takže asi proto tak mluví furt mi nadává že třeba na malou křičím jenže ona je jak kluk a to se nedá navíc nechce se jí poslouchat tak hold nekdy musí dostata nesnáším když mi do toho někdo mluví ale jinak malou má moc ráda tak aspon ju ![]()
to dělávala spíš mě pomluovala jelikož je chluchá mluvila nahlas a já to slyšela ale kašlu na nujse si už zvykla
a jak se cítíte těhotný??mě je zatím fajn spíš furt jím ![]()
ja mam taky porad hlad, kdyz se nenajim je mi spatne. Jiank me trapi zacpa
Ale jinak to jde. Akorat se mi casto meni i nalada.
to mě dělalo u malé to mě taky pěkně trápilo jinak s tou náladou to mám to samí však mi manžel říká udělej si test ty seš těhotná tak mu říkám jak to můžeš vědět prej seš děsně nervní jak u malé a fak to byla pravda
a v kolkátým seš týdnu??
taky bych tak měla být ale nevychází to podle měsíčku takže jsem takv 6 tt to udeš mít mim taky v březnu že?píšu si sholkama v březnátka 2011 tak kdybys chtěla tak se připoj.-)
jo taky bych to mela mit na brezen, pripojim se tam az v srpnu az mi to dr rekne jiste.
kolik jsi uz pribrala? Ja uz tri kily myslim, ze to zase tak hrozny neni, ne?
nikita066 píše:
Lady v kolikátém tt se chodí na 3D ultrazvuk?
Od 20- 30 týdne, ale nejlepší je od toho 20-25. pak už je prcek větší a není to tak hezké. Jsou ale hodně dlouhé objedací doby, tak je dobré si to zjistit jak to u vás je a objednat se třeba už teď.
Niky
J8 už nataké na tom ultrazvuku byla, už jsem slyšela i srdíčko, ale jako že na další jdu až za 14 dní .))
já myslím dvě nejsem si jistá ale břicho roste víc jak u prvního to už je vytáhlí takže si přijdu jak kdybch byla těhotná o něco dyl ![]()
Ahoj holky. Můžu mezi Vás i když ještě těhotná nejsem? O mimi se snažíme a nejde nám to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To jo ja ji nechapu. V dnesni dobe se to uz da nejak prezit. Spousta pribuznych taky pomuze. A co stejne je to jen a jen nase vec a zatim si budeme stat