Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
98
29.7.10 18:23

ladyrtw
ahoj, taky doufám že se mi ještě termín posune :).. jinak z tou školou, mám půl měsíce na to abych se rozhodla jestli se cítím na to nastoupit znova nebo ne, ano na jednu stránku bych tím chtěla udělat rodičům radost, protože tím jsem je hodně zklamala, že budu bez školy, tak bych to chtěla dodělat, ale být čísnice s velkym břichem v zakouřeném prostředí, nevím no .. moc se na to necítím :( .. ale ještě uvidíme :) tak přijemný porod :)

• načítám...
ladyrtw
29.7.10 18:37

No já si taky vyslechla co se školy týče.. ale od té doby co mamka zjistila že bude babička nepadla ani jedna narážka či věta o škole.. Do 26 let mme čas to dostudovat tak co.. já mám okolo sebe 3 kamarádky co mají mimča a školu ne. Jedna normálně pracuje jako barmanka ( i bez školy ) . A další bude dostudovávát od září má už ale 2 létého kluka, dá ho do jeslí a může do školy :-D
Takže já se teď těším na prcka a školu budu řešit za pár let..
Tak si užívej těhulkování :srdce:

• Upravit
98
29.7.10 18:44

já si taky myslím, uvidíme :)
taky taky přeji krásné těhu :-))))

• načítám...
29436
29.7.10 19:41

Vítám všechny maminky, těhulky a snažilky, které tady přes den, zatímco jsem byla v práci, přibyly. :mavam:

Sovicko, já bych si nechala tu školu odložit. Teď se třeba můžeš cítit dobře, ale nevíš jak to bude dále a pak bys třeba musela zůstat nedejbože doma nebo by se něco dělo a ten rok bys musela třeba stejně přerušit. Takhle budeš mít klid, budeš se moct na mimčo připravit a za rok se do školy vrátíš. Já to takhle řešila v prváku, ne sice těhotná (v 16 fakt ne :lol: ), ale měla jsem anorexii, téměř půl roku po nemocnici, sice jsem dostala po tom náhradní zkoušky apod., ale ten rok jsem si odložila.

• načítám...
Niky7
29.7.10 20:31

Ahoj holky, ja vzari taky nastupuji do skoly, posledni rocnik kuchar-cisnik. V unoru mi bude 19 a porod na brezen duben. Asi si udelam co nejvice to pujde. Aspon do prosince, co si o tom myslite?

• Upravit
Michaelakkk
29.7.10 21:19

HOlky já jem maturovala letos v červnu čili jsem e učila na maturu s půlročním prckem a čtvrták jsem dodělávala s pupkem a následně s malým mimi dá e to :-)

• Upravit
Niky7
29.7.10 22:25

Me to prijde velmi narocne ne?

• Upravit
Michaelakkk
29.7.10 22:29
Niky7 píše:
Me to prijde velmi narocne ne?

no já jsem totož studijní typ už od mala stačí mi vše jednou dvakrát přečíst a už to umím… A navíc Samuel je milionový dítě přes noc spinká přes den si krásně hraje minimálně pláče čili skoro vůbec je to pohodář a saqmotář čili ideál :-)

• Upravit
13335
29.7.10 22:31
Michaelakkk píše:
no já jsem totož studijní typ už od mala stačí mi vše jednou dvakrát přečíst a už to umím… A navíc Samuel je milionový dítě přes noc spinká přes den si krásně hraje minimálně pláče čili skoro vůbec je to pohodář a saqmotář čili ideál :-)

Naučíš to i mé dítě až se narodí :mrgreen:

• načítám...
Michaelakkk
29.7.10 22:35
nikita066 píše:
Michaelakkk píše:
no já jsem totož studijní typ už od mala stačí mi vše jednou dvakrát přečíst a už to umím… A navíc Samuel je milionový dítě přes noc spinká přes den si krásně hraje minimálně pláče čili skoro vůbec je to pohodář a saqmotář čili ideál :-)
Naučíš to i mé dítě až se narodí :mrgreen:

Ráda, ale jen pokud bude trpělivvě a tiše poslouchat :D hele nevím proč mám tak hodný dítě, ale asi to bude tím, že moje těhotenství bylo tak moc hektický stresující depresivní a vůbec ne v klidu(ani si to nedovedete představit) tak se to opačně promítlo na Samuelovi, ví, že kdyby byl uječenej a protivnej atd, tak bych to já nezvládla…

• Upravit
13335
29.7.10 22:45

je tak to je fajn, to já toho klidu taky moc nemám :-)
Jinak jsi mi připoměla moji máti dneska. Volám ji a říkám, že potřebuju podržet psa, že ho potřebuju dostříhat a on se moc vrtí a já ho už zvládla i střihnout bobatko a ona, tak mu řekni, že se nemá hýbat a má být hodný … jj rada nad zlato. Ale říkám si, že budu mít úžasné hodné miminko, protože jinak nevím co bude :srdce:

• načítám...
Michaelakkk
29.7.10 22:49
nikita066 píše:
je tak to je fajn, to já toho klidu taky moc nemám :-)
Jinak jsi mi připoměla moji máti dneska. Volám ji a říkám, že potřebuju podržet psa, že ho potřebuju dostříhat a on se moc vrtí a já ho už zvládla i střihnout bobatko a ona, tak mu řekni, že se nemá hýbat a má být hodný … jj rada nad zlato. Ale říkám si, že budu mít úžasné hodné miminko, protože jinak nevím co bude :srdce:

No tvůj ,,klid,, já mít v těhu tak jsem nejšťastnější na světě… já si těhu vůbec neužila skoro jsem nejedla, nechtěla jsem být těhotná schovávala jsem to nějak mě to nechávalo chladnou pořád jsem brečela měla depky byla na všechno a všechny nasraná s nikým se skoro nebavila až do 7 měsíce jsem zůstala v našem bytě v Liberci sama až pak jsem musela k rodičům, v noci jsem toho nikdy moc nenaspala několikrát jsem se opila a dál radši pokračovat nebudu :oops:

• Upravit
Niky7
29.7.10 23:17

Opila v tehu? No ty joo. :nevim:

• Upravit
Michaelakkk
29.7.10 23:21
Niky7 píše:
Opila v tehu? No ty joo. :nevim:

No v mý situaci bych se jinak asi psychicky zhroutila, a fakt bych nikomu nechtěla přát to co jsem zažila já,já to dítě po přítelově smrti prostě nechtěla, to si nedovedete představit proč, ale alkohol nebyl tímnejhorším co jsem dělala,ale to je jedno už je to za mnou…

• Upravit
77
29.7.10 23:29

ahojky maminy, mě je 20 a jsem v 9 týdnu… je to mazec, takovej zvláštní pocit, co? v pondělí jdu poprví na srdíčko - už se nemůžu dočkat… a co ináč, jak to prožíváte? já super - nezvracim, jen mě občas bolí bíško, ale jinak vše ok. akorát to asi moc prožívám :nevim: hrozně se těším až budu vědět že je mimi zdraví a pěkně roste, pak se mi možná trochu uleví… na dnešek se mi zdálo že jsem si koupila takový to poslouchátko jak má dr. na průdušky a poslouchala jsem jestli nám bije :srdce: :lol: už mi to asi leze na mozek :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová