Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Holky a jak je to s mateřskou v tak mladem veku a bez prace? Jake mate zkusenosti?
Na mateřskou nemáš nárok. Po porodu si musíš zažádat o 4-letou rodičovskou dovolenou. To je cca do 21měsíců věku dítěte 7600Kč a po zbytek 3800Kč.
Ale tuším, že teď to chtějí ještě trošku zkrouhnout ![]()
musíme věřit, že politikům konečně svitne a nechají nynější výši!
nikita066 píše:
musíme věřit, že politikům konečně svitne a nechají nynější výši!
Já se v tom zas až tak moc neorientuji, ale tuším, že 2-letý a 3-letý RP by snad měl zůstat ve stávající výši.
Chtějí jen pozměnit tu pomalejší 4-letou variantu
Jo tak to by mi i nevadilo. Chtěla jsem volit 2letou variantu, ale na tu platově nedosáhnu. Na 3letou ano. ![]()
Ahoj holky, mně bylo 21 a mám dvouletou Elišku a ani ne dvouměsíčního Vítečka
.
![]()
Ahojky holky, ráda se k vám přidám.
Dítko ještě nemáme, ale s přítelem na něm usilovně pracujeme. Zatím se teda nedaří. Je mi 23 let.
Niky7 píše:
Ahoj kaci 89. A Jak jsi delala skolu?
ahoj Niki, já jsem školu nedodělala… ![]()
Ahojky mladé maminky. Ráda byc se k vám přidala:). Mě bude v srpnu 24 a mám syna Tomáška a Verunku, v grafíku vidíte věk:). Zítra slaví Veru první roček.
Lakynka píše:
Ahojky mladé maminky. Ráda byc se k vám přidala:). Mě bude v srpnu 24 a mám syna Tomáška a Verunku, v grafíku vidíte věk:). Zítra slaví Veru první roček.
ahojky vítej ![]()
Ahoj Holky taky se k vam rada pridam me je 23 teda za mesic 24 a cekam prvni ditko chlapecka a sem 34+1tt takze porod se mi blizi!! Ale uz se na malyho strasne tesim jinak otehotnela sem neplanovane a byl to pro nas s pritelem celkem sok ze zacatku jelikoz sme to fakt ani jeden necekali ale nakonec sme oba byli a sme fakt stastni a nemuzem se uz dockat ![]()
Luco:ahojky, jsem taky Lůca:D. My teda obě děti plánovali, ó první snaha 2roky, o druhé 7měs. Ale stejně je to jedno, hlavně, když své děti milujeme:). A jak se cítíš? Mě těhu a tak vše okolo toho moc zajímá. Dostala jsem se na výcvik pro budoucí duly a v řijnu začínám
. Tak se vyptávám na všechno:D
ahojky holky..koukám že je už hodně maminek..to já bohužel ještě nejsem..
ale snad se taky brzo zadaří..
![]()
Lakynka: no ja se citim cely tehotenstvi dobre nemela sem zadny nevolnosti proste nic jak kdybych nebyla vubec tehotna az ted mi teda zacinaj natikat nohy a pali me zaha ale jinak se mam fakt skvele takze si to tehotenstvi uzivam no jinak uz se psychycky pripravuju na porod
a vyzvidam po vsech kamaradkach okolo jaky to bylo atd. ale je mi jasny za kazda to ma jinak no ja doufam ze budu mit stejnej porod jak mela ma mamka kdyz me rodila za 2,5 hodiny sem byla venku tak uvidime ![]()
jeste musim rict ze se mnou spis hormony dost cloumaly tak do sestyho mesice to byla fakt hruza nedalo se se mnou vydrzet chudat pritel to odnasel fakt ve velkym ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj kaci 89. A Jak jsi delala skolu?