Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
1.8.10 08:52
kyblicek píše:
sima90 píše:
Já sem právě přítele připravovala na to, že může třeba jít na ten spermiogram a jako v pohodě, říkal, že to nic nebude :-) Já zkusím koupit ovulační testy a budu si měřit i BT. A jak dlouho si měřila, když se u tebe nakonec zjistil problém s vajíčkama? Takže kdybych neměla ovulaci např, tak můžu za ním zajít, aby mi něco předepsal? teda doufám, že to budu mít vše ok :think: Nikdy jsem na nic netrpěla třeba na záněty, cysty atd
určitě to bude dobrý uvidíš seš mladá s tstama jsem teda skušenst nemám protože jsem tedka byla tehotná po měsíci a půl a to jsem nečekla a je pravda že jsem ted nato nemyslela měa jsem čas otěhotnět a mám tu malou takže furt něco a povedlo se a ou brigádou aspon trocu to pustíš z hlavy.jinak tě ůpln chápu tohle samí řešili i moji kamarádi jen disko hospodf a chlastat a nechápali proč vubec chc dítě taky se na mě všichni vykašlali protože jsem nikam nemohla jelikož manžel stavěl a á s malou byla u našich přas týden sami ted bydlíme už jinde mam tu kamošky stejně starý i mladší a berou mě i stou malou a radujou se že budu mít miminko prostě super.vyskouše teda chvilu po sexu nevstávat třeba to pomůžeale mám knížku a 60procent holek otěhotní do půl roku a pak víc do roka

Přesně jak říkáš, řešili hospodu apod. Kamarádka je úplně jiná než oni, je stejně stará jako já a má strašně ráda děti, ta je z nich úplně poprděná. Když tady bydlel chvíli brácha s přítelkyní, protože čekali na byt, tak malou pořád chtěla vozit atak :-) Já to beru, nikoho nenutím, aby měl dítě tak brzy, ale nemusejí mít řeči, my jsme se tak rozhodli, né oni. Tak to máš super, že vám to šlo tak rychle :palec: Budu teda po sexu dělat svíčku :-D Já právě vždycky hnedka vstávám, ale říká se, že se tam vždycky něco dostane. Musím vychytat tu ovulaci. Taky se říká, že by se nemělo každý den to zkoušet, že tím to je pak taky horší.

• načítám...
13335
1.8.10 09:05

ahoj Simy, no povídáš tady o ovulaci a já jako ženská o ovulaci vím prd a nikdy jsem se na to nekoukala a ani nezájímala, abych řekla pravdu. Otěhotněla jsem až jsem na to tak moc nemyslela, to je pravda, co tady říkají ostatní maminy, ale otěhotněla jsem asi den dva po tom, co mi skončili měsíčky (mívala jsem je tak 3dny cca). Každý to má holt jinak. Jinak přeju hodně štěstí

• načítám...
2767
1.8.10 09:16
nikita066 píše:
ahoj Simy, no povídáš tady o ovulaci a já jako ženská o ovulaci vím prd a nikdy jsem se na to nekoukala a ani nezájímala, abych řekla pravdu. Otěhotněla jsem až jsem na to tak moc nemyslela, to je pravda, co tady říkají ostatní maminy, ale otěhotněla jsem asi den dva po tom, co mi skončili měsíčky (mívala jsem je tak 3dny cca). Každý to má holt jinak. Jinak přeju hodně štěstí

Ahoj. Děkuju :-) To máš pravdu, každý to má jinak. Někdo může mít ovulaci třeba až na konci cyklu, proto bych to chtěla vychytat. Abych řekla pravdu, taky jsem o tom věděla prd, ale musela jsem si to vyčíst, tento týden by mi měla přijít kniha, tak zase budu o něco chytřejší :lol: A po jaké době si otěhotněla? Jsi v 16tt, to už budeš za chvíli vědět co čekáš :-)

• načítám...
13335
1.8.10 09:26

jj už se moc těším, 10.8 jdu na kontrolu tak odškrtávám pomalu dny, jak já se těším :dance: Hlavně aby prďolka byl zdravý. No dlouho dlouho, ale bylo to způsobeno mým zdravotním stave, (náběh na rakovinu děložného čípku, zákroky, srůsty na vaječníkách a endometrioza), jj moje mamina říká, že já si vše vybrala za celou rodinu. Te´d se to konečně zlomilo, tak jsem ráda :palec:

• načítám...
2767
1.8.10 10:23

Neboj dočkáš se, to už je za chvíli :-) Pak musíš dát vědět. Ta rakovina děložního čípku to je hrozný, když jsem to viděla v tv jak dávali tu vizitu, chudáci ženský.

• načítám...
2532
1.8.10 11:21

ahojky holky… :mavam:
tak jak se všichni máte..? :hug: jinak Vás nedočítám, je to na mě moc stran :wink: :roll:

**Nikitko… ** koukám, že toho máš za sebou víc než dost 8-o, ale nejvíc záleží na tom aby bylo to Tvé maličké zdravoučké :kytka:

tak se tu zatím mějte nestíhám navštěvovat všechny diskuse tak se nezlobte, že Vás občas takhle přepadnu … Chtěla jsem Vás pozdravit tak pááá :hug:

• načítám...
Niky7
1.8.10 11:41

Simo gyndare bt zajimala az po 3 mesicich, takze s bt zajit az po 3 mesicich, no.

• Upravit
13335
1.8.10 12:28

Simo jj záleží taky kdy se na to příjde, u mě se na to přišlo náááhodou brzo - měla jsem výtoky a jela na hory, v domění, že mám nachlazené ledviny jsem šla k doktorce. To bylo moje štěstí. Ale pak se to bohužel začalo zhoršovat. Ale máme rakovinu v rodině, takže to byla otázka času kde se to objeví, ale dáky okolnostem, mě to donutilo s tím něco dělat. Teď čekám mimi a jsem šťastná. Děkuju za podporu :hug:

Kačenko, jn každého z nás v životě něco potká, důleží je, abychom to zvládli. Děkuju za přání pro miminko :hug:

• načítám...
2767
1.8.10 14:09
Niky7 píše:
Simo gyndare bt zajimala az po 3 mesicich, takze s bt zajit az po 3 mesicich, no.

A ten graf se vyhodnoti i na netu ne? Tady na emiminu jsem někde četla, že holky mají stránku, hoděj tam teploty a graf jim vyhodnotí, kdy byla ovulace atak nebo jak si to ďála ty? To víš s tímhle nemám zkušenosti :-D

• načítám...
Niky7
1.8.10 18:38

Ja jsem vedela kdy mam ovulaci. A doktor mi i vypocital plodne dny a povedlo se. Vetsinou jsou to ty nejmensi namerene hodnoty.

• Upravit
10405
1.8.10 19:09

já jsem myslela že mám plodne dny 14 den vlastně a snažili jsme se a myslela jsem že už šla jsem k doktorce měla jsem jen váček a nic v něm doktorka jestli vubec roste že je to náký malí a musím dojít další týden jinak se to bude ešt přišla jsem ylo všechno v pořádku srdíčko abylo a my zjistili že mám ovulaci pomale až ke knci ciklu

• načítám...
Niky7
1.8.10 22:06

Tak je to asi jak u koho ja zase par dni po ms. Jaky vacek? Jsi tehu? Ted to nechapu…

• Upravit
29436
2.8.10 06:04

Já si tedy bazální teplotu měřím, protože nejenom že mám opravdu přehled o každém dnu v cyklu, ale hlavně vím kdy byla ovu a kdy přesně na den dostanu menstruaci. Takže pro mě je tohle hrozný pomocník nejenom už kvůli snažení. Jinak zapisování a následná křivka se může dělat na fertilityfriend.com :palec:

• načítám...
10405
2.8.10 07:29
Niky7 píše:
Tak je to asi jak u koho ja zase par dni po ms. Jaky vacek? Jsi tehu? Ted to nechapu…

když jdeš brzy na kontrolu tak je tam jen taková dutinka tomu se říká váček a v ní černá tečka a z té tečky se má vyvinout plod ale než se vyvine je tam jen ten váček ta dutinka v keré to miminko pak rostechápeš?těhotná jsem to je jasný už když je váček ale jak mě to nesedělo s měsíčkama tak tam měl jít vidět už i plod ale bylo všechno v pořádku :palec:

• načítám...
98
2.8.10 09:31

Dobré ránko holky .)
S tím snažením, s přítelem jsme se snažili necelý rok, poté jsem našla tady na stránkách emimina, adresu kde se vypočítá plodný a neplodný den, zkusili jsme to podle toho a ono to vyšlo hned na poprvé jsem ve 12tt a jsem neuvěřitelně šŤastná,
Simo, ty na to přestan tolik myslet, má to na otěhotnění velký vliv .. řekni si tak když to nejde ted tak to pujde třeba za měsíc, ale s přítelem pořád spi, ale nemysli na to :)
Nikitko, tobě přeju hodně štěstíčka na ultazvuku a hlavně at je mimisek zdraví :))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová