Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kačenka89 píše:sima90 píše:ne ne, to je svatba… pokud nejsi vdaná tak je to pod „anniversary a friends“
kačenka89: a když bych si chtěla dát jak dlouho jsme spolu s přítelem, tak to je pod názvem wedding?
Díky
Já si právě říkala, že to bude určo svatba.
Ahojky,taky jsem otěhotněla v 17 a v 18 porodila,nikdy jsem nepřemýšlela o potratu…můj přítel(nynější manžel)byl moc rád a nepadlo slovo jediné,že bych měla jít na potrat…jsem moc ráda ,jak tto dopadlo…Po roce chození jsme se vzali a postavili domeček a do nového jsme si pořídili druhé dítko(holčičku).A ted čekáme třetí a to je mi 24......takže můžu za sebe říct,že všechno jde nák vždycky udělat,všechno se dá zvládnout i s tím malým prckem.Já jsem tenkrát ještě s druhým dodělávala školu,když měl malý 1 a půl…a do toho jsme stavěli,takže si myslím,že když se člověk trochu uskromní,tak to zvládnou dobře i mladí rodiče.Jak finančně,tak i fyzicky i psichycky…a porody obadva jsem měla hodně rychlí.Jsem zvědavá,jak dopadne ten třetí a samozřejmě poslední.....
ANETG
tak gratuluji k dětičkám:))
já jsem stejného nározu jako jsi ty, vše se dá zvládnou i když je nejhuř
![]()
Děkuju…ted jsem 19.týden a ve čtvrtek jdu na utz.tak jsem zvědavá,co se mi tam v bříšku zabydlelo,jestli klučina nebo holčička…
Ahoj,
můžu se k vám přidat. Letos v listopadu mi bude 23 a miminko si mooooc přeji, ale zatím se ještě neobjevili //:srdce: Párkrát mi doma rozmlouvali, že mám dost času, hlavně ségra, která měla první ve 27 a druhý v 31. Už kolem 18 jsem zatoužila po mimi, ale chtěla jsem dodělat školu, najít si práci a mít nějaký zázemí. Ten čas letos nadešel a doufám, že se do konce roku za daří ![]()
JO tak si myslím,že to je akorát tak,když je přítel starší…a neboj ono to příjde,nesmí se člověk na to upínat…
děkuju,rádá se přidám a pipovídám,počasí dnes stojí za prd.Je to akorát tak na spaní
jo jo já zrovna vařím a pak se pustím do toho žehlení, které mi tam leží tak dlouho, že to nemůžu ani napsat ![]()
a jak se těhulky připravujete na miminka… výbavičky atd… klidně vkládete fotky ráda se podívám ![]()
Paja01 píše:
Ahoj,
můžu se k vám přidat. Letos v listopadu mi bude 23 a miminko si mooooc přeji, ale zatím se ještě neobjevili //:srdce: Párkrát mi doma rozmlouvali, že mám dost času, hlavně ségra, která měla první ve 27 a druhý v 31. Už kolem 18 jsem zatoužila po mimi, ale chtěla jsem dodělat školu, najít si práci a mít nějaký zázemí. Ten čas letos nadešel a doufám, že se do konce roku za daří
Ahoj, tak to znám. Mě to taky každý vymlouvá, že mám času dost atak, ale každýmu říkám, že je to naše věc a my se budem o mimi starat, ne oni. Jenže zatím se nám nedaří
sima90 píše:
Ahoj, tak to znám. Mě to taky každý vymlouvá, že mám času dost atak, ale každýmu říkám, že je to naše věc a my se budem o mimi starat, ne oni. Jenže zatím se nám nedaří
neboooj ono to přijde
já mám takový názor, že člověk je na miminko připravený, když to sám cítí… ať už je mu 17let nebo 30let
tak s tím žehlením jsme na tom stejně..včera jsem vyprala 4.pračky a nák se mi do toho nechce..pěěkně to uschlo a leží to nahromadě…když mě nebaví žehlit.No a s výbavičkou nák nespěchám ještě,mám něco po dětech to základní a akorát se koukám na netu na kočárek,čekám na ten utz.,abych se podle toho mohla zařídit a pak začnu i s plínkkama a tak…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat