Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
3.8.10 12:43
kačenka89 píše:
sima90 píše:
kačenka89: a když bych si chtěla dát jak dlouho jsme spolu s přítelem, tak to je pod názvem wedding? :think:
ne ne, to je svatba… pokud nejsi vdaná tak je to pod „anniversary a friends“ :wink:

Díky :wink: Já si právě říkala, že to bude určo svatba.

• načítám...
98
3.8.10 13:09

Kačenko, moc moc děkuju :-*

• načítám...
2532
3.8.10 13:10
Sovicka18 píše:
Kačenko, moc moc děkuju :-*

máš to krásný není zač :kytka:

• načítám...
400
3.8.10 13:13

Ahojky,taky jsem otěhotněla v 17 a v 18 porodila,nikdy jsem nepřemýšlela o potratu…můj přítel(nynější manžel)byl moc rád a nepadlo slovo jediné,že bych měla jít na potrat…jsem moc ráda ,jak tto dopadlo…Po roce chození jsme se vzali a postavili domeček a do nového jsme si pořídili druhé dítko(holčičku).A ted čekáme třetí a to je mi 24......takže můžu za sebe říct,že všechno jde nák vždycky udělat,všechno se dá zvládnout i s tím malým prckem.Já jsem tenkrát ještě s druhým dodělávala školu,když měl malý 1 a půl…a do toho jsme stavěli,takže si myslím,že když se člověk trochu uskromní,tak to zvládnou dobře i mladí rodiče.Jak finančně,tak i fyzicky i psichycky…a porody obadva jsem měla hodně rychlí.Jsem zvědavá,jak dopadne ten třetí a samozřejmě poslední.....

• načítám...
98
3.8.10 13:23

ANETG
tak gratuluji k dětičkám:))
já jsem stejného nározu jako jsi ty, vše se dá zvládnou i když je nejhuř :) :palec:

• načítám...
400
3.8.10 13:34

Děkuju…ted jsem 19.týden a ve čtvrtek jdu na utz.tak jsem zvědavá,co se mi tam v bříšku zabydlelo,jestli klučina nebo holčička…

• načítám...
1087
3.8.10 13:36

Ahoj,
můžu se k vám přidat. Letos v listopadu mi bude 23 a miminko si mooooc přeji, ale zatím se ještě neobjevili //:srdce: Párkrát mi doma rozmlouvali, že mám dost času, hlavně ségra, která měla první ve 27 a druhý v 31. Už kolem 18 jsem zatoužila po mimi, ale chtěla jsem dodělat školu, najít si práci a mít nějaký zázemí. Ten čas letos nadešel a doufám, že se do konce roku za daří :lol:

• načítám...
400
3.8.10 13:39

JO tak si myslím,že to je akorát tak,když je přítel starší…a neboj ono to příjde,nesmí se člověk na to upínat…

• načítám...
2532
3.8.10 13:40

anetg a paja vítejte holkyy :kytka:

• načítám...
400
3.8.10 13:45

děkuju,rádá se přidám a pipovídám,počasí dnes stojí za prd.Je to akorát tak na spaní

• načítám...
2532
3.8.10 13:51

jo jo já zrovna vařím a pak se pustím do toho žehlení, které mi tam leží tak dlouho, že to nemůžu ani napsat :mrgreen:

a jak se těhulky připravujete na miminka… výbavičky atd… klidně vkládete fotky ráda se podívám :wink:

• načítám...
2767
3.8.10 13:52
Paja01 píše:
Ahoj,
můžu se k vám přidat. Letos v listopadu mi bude 23 a miminko si mooooc přeji, ale zatím se ještě neobjevili //:srdce: Párkrát mi doma rozmlouvali, že mám dost času, hlavně ségra, která měla první ve 27 a druhý v 31. Už kolem 18 jsem zatoužila po mimi, ale chtěla jsem dodělat školu, najít si práci a mít nějaký zázemí. Ten čas letos nadešel a doufám, že se do konce roku za daří :lol:

Ahoj, tak to znám. Mě to taky každý vymlouvá, že mám času dost atak, ale každýmu říkám, že je to naše věc a my se budem o mimi starat, ne oni. Jenže zatím se nám nedaří

• načítám...
2532
3.8.10 13:52
sima90 píše:
Ahoj, tak to znám. Mě to taky každý vymlouvá, že mám času dost atak, ale každýmu říkám, že je to naše věc a my se budem o mimi starat, ne oni. Jenže zatím se nám nedaří

neboooj ono to přijde :hug: já mám takový názor, že člověk je na miminko připravený, když to sám cítí… ať už je mu 17let nebo 30let

• načítám...
400
3.8.10 13:57

tak s tím žehlením jsme na tom stejně..včera jsem vyprala 4.pračky a nák se mi do toho nechce..pěěkně to uschlo a leží to nahromadě…když mě nebaví žehlit.No a s výbavičkou nák nespěchám ještě,mám něco po dětech to základní a akorát se koukám na netu na kočárek,čekám na ten utz.,abych se podle toho mohla zařídit a pak začnu i s plínkkama a tak…

• načítám...
2767
3.8.10 14:00

kačenko to bych na to nesměla pořád myslet :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová