Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
4.8.10 09:21

už to vidím :mrgreen:

• načítám...
13335
4.8.10 09:27

o kousíček. Ale hodně se bojím, je to moje první těhu

• načítám...
10405
4.8.10 09:35
nikita066 píše:
o kousíček. Ale hodně se bojím, je to moje první těhu

já se taky bála a ted je to ještě horší bojím se mnohem víc protože už vím co všechno mě čeká porodu se taky bojím myslím že je lepší když člověk neví o čeho jde.ale stojí to zato zase.tak už se těšíš až budeš vědět co to bude?nebo se necháte překvapit??

• načítám...
13335
4.8.10 09:41

chci to vědět, a možná už na kontrole se to dozvím, mám ji 10.8

• načítám...
10405
4.8.10 09:48

sueeer a to jdeš a ten ultrazvuk co je bližši a vyšetří ti uplně mimïnko to se dělá ve 20 týdnu asi tak a tam to říkají coto bude ale tak jaku které doktorky

• načítám...
2532
4.8.10 09:49

ahoooj holky :kytka: :mavam:

kyblicek Vanessku mám jáááááá :pankac:

Nikita066 jůů kočárek krásnej :srdce:

• načítám...
10405
4.8.10 09:51

právě se mi to jméno strašně líbí tak uvidíme manžel se zatím nejvyjádřil jen tak kejvl že by mu to nevadilo na jménech se pořádně dolmuvíme až po 12tt asi spíš užmám tak nák vybraný ale s klukem tiborkem manžel suhlasí to už jsme měli u malé kdyby náhodou

• načítám...
1718
4.8.10 10:07

Ahoj holky, narazila jsem na docela zajimavý článek,mrkněte.
 http://www.prozeny.cz/…k-usetrit-fg

• načítám...
10405
4.8.10 10:11

mrknu určitě holky měě od včera bolí hlava ale tak moc to je horzný ale nechci si brát paralen terej sice neškodí ale asi mě stejně nic jinýho nezbyde prtože se to nedá vydržet

• načítám...
2532
4.8.10 10:14

Ahooj Myspul :mavam: na nanto proženy koukám často, je tam spousta skvělý rad a nápadů :palec: a co se týče těch zmiňovaných nebes, tak si také myslím že je to zbyečné a navíc opravdu drahé…já je tedy sice mám, ale prach se na tom opravdu drží.. :roll:

kyblíček no já jsme pro VAnessku byla rozhodnuté jěště dřív, než jsem otěhotněla :mrgreen: :mrgreen: s přítelem jsme si řekli, že jestli jednou budemem mít holčičku tak to bude Nessy a dodrželi jsme to :wink:

• načítám...
1718
4.8.10 10:21

No já nebasa moc chci,je to krásný.
Bolest hlavy mě taky už dvakrát potrápila a bylo to tak nesnesitelný,že mi dělalo zle i světlo,tak jsem to vždycky zaspala a bylo fajn.Prášek jsem nebrala.

• načítám...
10405
4.8.10 10:24

taky právě čekám že si pujdu lehnout jen je to už těšký s jedním dítětem to se ležet nedá právě se nemůžu zvohnout takže se pokusím po oběde rospat a pak uvidím snad to pomůže.mě se teda nebesa taky mooc líbí ale nemám je zato jsem si ušila kolem postýlka látku krásnou

• načítám...
2532
4.8.10 10:24
myspulka píše:
No já nebasa moc chci,je to krásný.
Bolest hlavy mě taky už dvakrát potrápila a bylo to tak nesnesitelný,že mi dělalo zle i světlo,tak jsem to vždycky zaspala a bylo fajn.Prášek jsem nebrala.

přesně já taky..spánek je nejlepší :palec: ale pak už jsem byla jak medvěd, pořád jsem spala.. :mrgreen:

Nebesa jsou krásný :pankac: a už víš co čekáš? a co si přejete??

• načítám...
2532
4.8.10 10:27

no já jsem nebesa měla na postýlce dlouho… no vlastně než jsem ji složila a koupila novou větší… pak jsem je uklidila do skříně :roll: a nakonec jsme si řekla, že když už je mám tak je využiju co nejvíc, tak jsem je přidělala i na tu větší postela vypadá to dobře…(kdo chce může se podívat do fotoalba, mám tam vyfocení Nessy pokojík) :wink:

• načítám...
1718
4.8.10 10:33

Ještě nevíme,co to bude,ale určitě si to chceme nechat říct.Chtěla bych,aby to bylo vidět už v pondělí na genetice na UTZ.Četla jsem,že některým holkám to řekli už ve 12tt,no uvidíme.
S přítelem je nám jedno jestli to bude kluk nebo holka.Hlavně ať je to zdravý. Ale já mám tucha,že to bude holka :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová